💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Beklenen adet mi 29 falan sanirim ben adet olmadan once 1 haftaya yakin agri cekerim hep

Beklenen adet mi 29 falan sanirim ben adet olmadan once 1 haftaya yakin agri cekerim hep
Umudumuzu kaybetmeyelim. İlk transferimde olumsuz sonuçlandı aldım. İlacı kesip adeti bekledim. Her gün adet oldum diye yataktan kalktım ama adet gelmedi. Hemen doktora gittim ilaçlardan herhalde filan diye. Şok hcg 1700 . Belli olmuyor. Çok ümit bağlamayalım ama umutsuz da olmayalım. Ben o bebeğimi 7+ 6 da kaybettim. İnşallah bu yıl kucağımız dolsun.

Arkadaşlar merhaba bu yollardan iki defa geçmiş biri hüsranla sonuçlanan 2. Denemede pozitif haberi alıp evladını kucağına alan bir anneyim. Yaşadığınız hissettiğiniz herşeyi fazlasıyla yaşayan biri olarak Rabbim hepinize hayırlı bir şekilde evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Ben 3. Kez bu yola başlayacağım zor bir süreç ama bizim de sınavımız bu kızıma bir kardeş için aranızda 2. Kez anne olmak için tüp bebek yaptıran var mı 2. Bebek için rapor çıkartabiliyor muyuz acaba ilaçlar için bunu öğrenmek istiyorum

Yok hiç yapmadım henüz pozitif olursa 3 ay devam edilecekmiş o süreçte yaparım. Sağ ve sol bacağın dış kısımlarına yap dedi. Kalçadan iğne yaptırıyorsanız o sırada kan sulandırıcıyı da yaptırmayı bi deneyin isterseniz. Bu arada adet sancısı gibi sancınız oldu mu hiç ya, bende şu anda var çok modum düştü tutmazsa diye
Yaa lütfen modunuzu düşürmeyin 🌸 benim de kasık ağrılarım devam ediyor. Adet tarihim de bugünler zaten. İnşallah güzel haberler alırız. Test gününüz ne zaman ?

Yaa lütfen modunuzu düşürmeyin 🌸 benim de kasık ağrılarım devam ediyor. Adet tarihim de bugünler zaten. İnşallah güzel haberler alırız. Test gününüz ne zaman ?
Benim adetime daha 9 gün var, yumurtlamam bitince hafif kasık ağrılarım olurdu anlardım regl olacağımı. Paranoya yaptım birazcık modum düştü. 5.gün embriyosu 12.gün test yapmamı söyledi doktorum, 1 mayıs ❤️

Umudumuzu kaybetmeyelim. İlk transferimde olumsuz sonuçlandı aldım. İlacı kesip adeti bekledim. Her gün adet oldum diye yataktan kalktım ama adet gelmedi. Hemen doktora gittim ilaçlardan herhalde filan diye. Şok hcg 1700 . Belli olmuyor. Çok ümit bağlamayalım ama umutsuz da olmayalım. Ben o bebeğimi 7+ 6 da kaybettim. İnşallah bu yıl kucağımız dolsun.
Insallah canim hepimiz icin

Evet canım mart transferim olumsuz sonuçlanmıştı. Senin olumlu değilmiydi aklımda öyle kalmış sanki
Yok canım olumlu değildi🥺 aşırı kanamam oldu acile gittim tutunmaya çalışmış herhalde çok ağrım oldu 🥺 Pazartesi ikinci transferim oldu 2 tane 3. gün. Bugün öğrendim diyerleri 5. güne gelememiş dün durmuslar. Sende nasil durumlar ?

Kızlar 5. Gün bitti bugun , yüzümde sivilceler çıktı☹️ Yani ne düşünsem bilemiyorum artık , estrofem ve progestan yapabiliyor olabilir mi yaşayan var mı böyle ? Regl mi olacağım ya☹️

Kızlar 5. Gün bitti bugun , yüzümde sivilceler çıktı☹️ Yani ne düşünsem bilemiyorum artık , estrofem ve progestan yapabiliyor olabilir mi yaşayan var mı böyle ? Regl mi olacağım ya☹️
Yoğun hormon alıyoruz o yüzdendir bence. Yumurta toplamam kasım ayında oldu o zamanda oluşan sivilcelerin izleri duruyor hala bende ki normalde hiç sivilcem olmaz. Bu kadar hormona çok normal. Bıyıklarım falan da çok çıkmaz ilaçlara başladığımdan beri İbrahim tatlıses gibi oldum açık tenliyim bi de 😂

X