- 24 Haziran 2021
- 23
- 25
- 42
Beklenen adet mi 29 falan sanirim ben adet olmadan once 1 haftaya yakin agri cekerim hepBat ne zaman peki sizin. Yakın mı normalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklenen adet mi 29 falan sanirim ben adet olmadan once 1 haftaya yakin agri cekerim hepBat ne zaman peki sizin. Yakın mı normalde
Pozitif misin pekiBelli olmaz öyle düşünme benim adetım 12 gün geçti hala adet olacakmışım gibi ilginç
Evet canım mart transferim olumsuz sonuçlanmıştı. Senin olumlu değilmiydi aklımda öyle kalmış sankiSen mart grubunda da vardin galiba dimi?
Ayy çok heyecanlı ama benim hiç cesaretim yok. Kaçıncı gününüz bugünSu an cantamda test var ama yaparsam jalpten giderim.gibi
Ay inşallah. Dua ve tevekkül ediyorum. Ama arada üzüntüm ağır basıyor. Güzel sonuçlar alalım bu ay.Lekelenmen varsa hic korkma yeter ki parlak kirmizi olmasin.12 yasinda kizim var surekli kanamam vardi ama cok sukur kavustum.ama yatman lazim .ve iyi dusun
15 nisan transfer.10. Gun .bende cesaret edemiyorumAyy çok heyecanlı ama benim hiç cesaretim yok. Kaçıncı gününüz bugün
Kan testiniz ne zaman? Bence bu kadar beklemişsiniz biraz daha bekleyin15 nisan transfer.10. Gun .bende cesaret edemiyorum
Beklenen adet mi 29 falan sanirim ben adet olmadan once 1 haftaya yakin agri cekerim hep
Umudumuzu kaybetmeyelim. İlk transferimde olumsuz sonuçlandı aldım. İlacı kesip adeti bekledim. Her gün adet oldum diye yataktan kalktım ama adet gelmedi. Hemen doktora gittim ilaçlardan herhalde filan diye. Şok hcg 1700 . Belli olmuyor. Çok ümit bağlamayalım ama umutsuz da olmayalım. Ben o bebeğimi 7+ 6 da kaybettim. İnşallah bu yıl kucağımız dolsun.Beklenen adet mi 29 falan sanirim ben adet olmadan once 1 haftaya yakin agri cekerim hep
Yaa lütfen modunuzu düşürmeyin benim de kasık ağrılarım devam ediyor. Adet tarihim de bugünler zaten. İnşallah güzel haberler alırız. Test gününüz ne zaman ?Yok hiç yapmadım henüz pozitif olursa 3 ay devam edilecekmiş o süreçte yaparım. Sağ ve sol bacağın dış kısımlarına yap dedi. Kalçadan iğne yaptırıyorsanız o sırada kan sulandırıcıyı da yaptırmayı bi deneyin isterseniz. Bu arada adet sancısı gibi sancınız oldu mu hiç ya, bende şu anda var çok modum düştü tutmazsa diye
Benim adetime daha 9 gün var, yumurtlamam bitince hafif kasık ağrılarım olurdu anlardım regl olacağımı. Paranoya yaptım birazcık modum düştü. 5.gün embriyosu 12.gün test yapmamı söyledi doktorum, 1 mayısYaa lütfen modunuzu düşürmeyin benim de kasık ağrılarım devam ediyor. Adet tarihim de bugünler zaten. İnşallah güzel haberler alırız. Test gününüz ne zaman ?
Hadi inşallah güzel haberler alırsınızBenim adetime daha 9 gün var, yumurtlamam bitince hafif kasık ağrılarım olurdu anlardım regl olacağımı. Paranoya yaptım birazcık modum düştü. 5.gün embriyosu 12.gün test yapmamı söyledi doktorum, 1 mayıs
İnşallah hep birlikte alırızHadi inşallah güzel haberler alırsınız
Insallah canim hepimiz icinUmudumuzu kaybetmeyelim. İlk transferimde olumsuz sonuçlandı aldım. İlacı kesip adeti bekledim. Her gün adet oldum diye yataktan kalktım ama adet gelmedi. Hemen doktora gittim ilaçlardan herhalde filan diye. Şok hcg 1700 . Belli olmuyor. Çok ümit bağlamayalım ama umutsuz da olmayalım. Ben o bebeğimi 7+ 6 da kaybettim. İnşallah bu yıl kucağımız dolsun.
26 nissnKan testiniz ne zaman? Bence bu kadar beklemişsiniz biraz daha bekleyin
Musmutlu haberler alırsınız inşallah26 nissn
Yok canım olumlu değildi aşırı kanamam oldu acile gittim tutunmaya çalışmış herhalde çok ağrım oldu Pazartesi ikinci transferim oldu 2 tane 3. gün. Bugün öğrendim diyerleri 5. güne gelememiş dün durmuslar. Sende nasil durumlar ?Evet canım mart transferim olumsuz sonuçlanmıştı. Senin olumlu değilmiydi aklımda öyle kalmış sanki
Yoğun hormon alıyoruz o yüzdendir bence. Yumurta toplamam kasım ayında oldu o zamanda oluşan sivilcelerin izleri duruyor hala bende ki normalde hiç sivilcem olmaz. Bu kadar hormona çok normal. Bıyıklarım falan da çok çıkmaz ilaçlara başladığımdan beri İbrahim tatlıses gibi oldum açık tenliyim bi deKızlar 5. Gün bitti bugun , yüzümde sivilceler çıktı Yani ne düşünsem bilemiyorum artık , estrofem ve progestan yapabiliyor olabilir mi yaşayan var mı böyle ? Regl mi olacağım ya