- 1 Şubat 2024
- 173
- 170
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde inanılmaz bir su gibi akıntım oldu hemşirem hormonlarınız arttığı için dedi benim için belirtiydi inşAllah sizdedr öyledirKızlar bugün beyaz akıntım oldu 2. günün sonu bugün ve ilk denemede hiç akıntım yoktu aksine okadar kuruydu ki. Belirti olabilir mi
Merhaba ben varım. Bir çocuğunuz olduğu için devlet karşılamıyor ne yazık ki. Benim ilk çocuğum normal oldu tüp bebek değil ama ikinci çocukta rapor çıkartamıyorsunuz.Arkadaşlar merhaba bu yollardan iki defa geçmiş biri hüsranla sonuçlanan 2. Denemede pozitif haberi alıp evladını kucağına alan bir anneyim. Yaşadığınız hissettiğiniz herşeyi fazlasıyla yaşayan biri olarak Rabbim hepinize hayırlı bir şekilde evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Ben 3. Kez bu yola başlayacağım zor bir süreç ama bizim de sınavımız bu kızıma bir kardeş için aranızda 2. Kez anne olmak için tüp bebek yaptıran var mı 2. Bebek için rapor çıkartabiliyor muyuz acaba ilaçlar için bunu öğrenmek istiyorum
Canım fitilden kaynaklı çok yoğun akıntı yaşıyorum ilk günden beri. Belirti mi bilmiyorum ama benimki fitilden kaynaklıydıKızlar bugün beyaz akıntım oldu 2. günün sonu bugün ve ilk denemede hiç akıntım yoktu aksine okadar kuruydu ki. Belirti olabilir mi
Canım yaşayan bir çocuk varsa rapor verilmiyor.Arkadaşlar merhaba bu yollardan iki defa geçmiş biri hüsranla sonuçlanan 2. Denemede pozitif haberi alıp evladını kucağına alan bir anneyim. Yaşadığınız hissettiğiniz herşeyi fazlasıyla yaşayan biri olarak Rabbim hepinize hayırlı bir şekilde evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah. Ben 3. Kez bu yola başlayacağım zor bir süreç ama bizim de sınavımız bu kızıma bir kardeş için aranızda 2. Kez anne olmak için tüp bebek yaptıran var mı 2. Bebek için rapor çıkartabiliyor muyuz acaba ilaçlar için bunu öğrenmek istiyorum
Testin negatifmiydi sonramı pozitif oldu ve sarı akıntınız varmıydı. 3 gün oldu negatif testim ama 1 haftadır sarı akıntı var korkmaya başladım adet olunca gidicektim şimdi mi gitmeliyim doktoraUmudumuzu kaybetmeyelim. İlk transferimde olumsuz sonuçlandı aldım. İlacı kesip adeti bekledim. Her gün adet oldum diye yataktan kalktım ama adet gelmedi. Hemen doktora gittim ilaçlardan herhalde filan diye. Şok hcg 1700 . Belli olmuyor. Çok ümit bağlamayalım ama umutsuz da olmayalım. Ben o bebeğimi 7+ 6 da kaybettim. İnşallah bu yıl kucağımız dolsun.
Ah canım gerçekten ama tavsiyem asla söylemeyin sonuç alana kadar herkesin bi fikri var çünküKimse duymadan yapsak olmuyor. Millete duyursak olmuyor. Allah bugünlerimizi mutluluğa çıkarsın.
pozitif mi sonucunuzBelli olmaz öyle düşünme benim adetım 12 gün geçti hala adet olacakmışım gibi ilginç
Cumartesi günü gidicem günler gecmıyorNisan anne adayları 1-2-3-4 nisan transfer olan hanımlar kese görmeye giden olmadı mı şuraya şöyle güzel haberler salın da neşemiz yerine gelsin
Gecmıs olsun canm bende kımyasal yasamıştım ama doğal yolla olmuştur yani ben her zaman söyle düşünüyorum tabı kı tüp bebekte kimyasal yaşamak kötü bır durum ama Allahtan dış gebelik falan olmamış doktorunla gorustunmu yanı kimyasal olduğu ıcın bır adet gecmesını beklesen böle yeterlı o da yorgunluk vs gecsıj dıyedırKızlar selam, aranızdan kimyasal gebelik yaşayan biri olarak ayrılmıştım ama sizlere sorularım olacaktı.. Öncesinde kimyasal gebelik yaşayanlar yeni transfer sürecine ne kadar zaman sonra başladınız? Sonrasındaki transferi olumlu sonuçlananlar var mı? Sonrasındaki transferinde ilkinden farklı uygulanan yöntemler var mı? Kimyasal gebelik sonrası doktorunuzun uyguladığı herhangi bir test vs var mı? Ve bir de aranızda hiç embriyosunu taşıyan var mı ? Çok soru sordum biliyorum ama cevaplayabilirseniz çok sevinirim.. Bu süreci aşmaya çalışıyorum ama kafamda çok fazla soru var ve doktorumla ilgili problem yaşıyorum maalesef..Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız
Pecetedeydi şimdi kalmadı ama yine kup kuru herkesin akıntısı var bende yok. Fitil de kullanamıyorum.Benimde inanılmaz bir su gibi akıntım oldu hemşirem hormonlarınız arttığı için dedi benim için belirtiydi inşAllah sizdedr öyledir
Ben fitil kullanamıyorum. Duphaston kullanıyorum 3-0-3 akıntım hiç yok geçen ay da aynı hiç olmamıştı.Canım fitilden kaynaklı çok yoğun akıntı yaşıyorum ilk günden beri. Belirti mi bilmiyorum ama benimki fitilden kaynaklıydı
O zaman seninki inşallah bebiştendir kuzum ❤Ben fitil kullanamıyorum. Duphaston kullanıyorum 3-0-3 akıntım hiç yok geçen ay da aynı hiç olmamıştı.
Ben de sizin gibi 25-26 günde adet görüyorum ve transferimi resmen 24.Gün yaptılar baya bi tedirgin oldum ve sinirlendim adet göreceğim tarihe transfer koyup sonra da tutunmamış mı diyeceksiniz diye. çünkü rahim kalınlığım da o kadar iyi ki ilaçları baya düşük doz verdiler uzattılar süreci, uzatmaları gereken bir durum da olmamasına rağmen. 16. Gün bile rahatça yapabilirdi.25,26 günde bir adet oluyorum ben ama