- 2 Ocak 2021
- 4.354
- 4.541
Havuz islemi az yumurtasi olanlara yapiliyor , her ay toplaniyor dondurluyor havuz oluyor. Aradilar tabi ama orta kalite dedi bana iyi kalite olanlari koyduk o kaldi bende. O da kalbi atmadi 8 haftada kurtaj oldum doktor dediki elimizde bi tsne var tekrar havuza gerek yok ben de guvendim. Sonra geldim tekrar ee bu kotu kalite dedi ee dedim neden ozaman soylemedinKızlar yumurta toplandıktan sonra sizi embriyo laboratuvarından arayıp bilgi vermiyorlar mı kalitesi ile ilgili falan ? Neden transferden hemen önce öğreniyorsunuz anlamadım orayı.
Mesela beni opudan sonra ertesi gün aradılar 6 yumurta toplandı 4 tane embriyo oluştu gelişimlerini haber vereceğiz dediler. Sonra 3. Gün aradılar 4 embriyoda 3. Güne geldi garantiye almak için orta-iyi kalite olan 2 embriyoyu 3. Gün donduracağız dediler. 5. Gün tekrar aradılar 2 tane iyi kalite embriyoyu bugün donduruyoruz. 2 tane orta/iyi 3. Gün embriyonuz 2 tane iyi kalite 5. Gün embriyonuz oldu dediler. Sonra muayeneye gittiğimizde aynı bilgileri doktor tekrardan verdi.
Bir de havuz dediğiniz ne ilk defa duyuyorum ?