- 22 Şubat 2023
- 9.750
- 10.836
- 37
Yeni yolculuğun bebeğine kavuşmana vesile olsın canım ❤Kızlar Nisan ayında transferim olmuştu. İki kere değerim yükselmişti. Sonra değerler düştü ve düşük oldu. Şimdi tekrar başladım dün histereskopi yapıldı lucrin iğne vuruldum inşallah tekrar aranıza katılırım. Bu kez sağlıklı bir şekilde hamile kalırım. Rabbim sizlerinde bebislerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin güzel anneler.
Maşallah kuzum tek olsun sağlıklı olsun, sağlıkla büyüsün bebeğin demek ki lekelenme olursa çok tedirgin olmayacaksın inşallah kuzum zararsız lekelenmelermişGünaydın güzel anneler dün dr kontrolüm vardı. Birde serum alıyorum. Çok şükür son serumu da aldım ve bitti. Bebeğim 7+1 günlük olmuş. Gayet iyi dedi dr.benim düşük tehlikem vardı. O yüzden çok korkuyordum. Başta iki kese görmüştü dr.birinde kalp atışı görememişti. Dün de göremedi. Malesef bebek oluşmamış diğerinde. Birde içi kan dolmuş demişti. Çok şükür diğer kesenin altında olduğundan diğerine zarar vermez dedi. Ama tabi bu zamana kadar hiç bu kadar net konuşmamıştı.Kullandığım ilaçları tekrar düzenledi. 2 hafta sonra bir çoğunu bırakmış olacağım. Birde dün inanılmaz bir baş ağrısı yaşadım. Miğrenimde var. Hiç geçmeyecek sandım. Bugün iyiyim çok şükür
Bulantım olmasa ve Yiyebilseydim eğer; yumurta, ayran, kefir, avakado, kabak çekirdeği, badem ceviz yerdim. Ben çok salata sevmem ama Salata yemeye çalışırdım, mutlaka protein için et tüketmeye gayret ederdim.Kızlar birde bebeğin gelişimi için neler yemeye özen gösteriyorsunuz. Ayrıca başka ilave vitamin alıyor musunuz?
Maşallah canım sağlıkla büyüsün bebeğinHanımlar merhaba,
29 yaşındayım bu ikinci denemem 7+1 deyim bugün rabbim herkesin sağlıkla evlatlarına kavuşmasını nasip etsin inşallah çok zor yollardan geçerek gelinen bu yolda neler çektiğimizi en iyi Allah biliyor hepinize mutlu güzel günlerde sağlıkla evlatlarınızı büyütmeyi diliyorum. bu yollar çok zor olduğu için dualarıma da her zaman herkesi katıyorum.
bu yola çıkacak olan ve tekrar denemeyi düşünen herkese de tavsiyem kesinlikle doktor en çok dikkat edilmesi gereken husus şu anda tedavi gördüğüm doktorumdan çok memnunum en başından beri herseyi ince eleyip sıkı dokudu çok sagolsun.