İlk tanışma, şahane bir an yabize de haber ver mutlaka, tadını çıkar.
Sürekli regl olacakmışım gibi hissetmek korkutuyor bazenpazartesi de lekelenme olunca ekstra arttı
Bana herkes erken dedi de, ben de yeni kesmiştim zaten ama 6 tane progestan fitil almaya devam ediyordum. Lekelenme olunca cuma gününe kadar tekrar iğneye devam dedi doktorum.Onu sata göre 5+ 6 gitmiştim kese görmeye yolk ve kalp atışı alınca kesmişti
Benim normalde aşırı sancılı geçerdi zaten hep, Kağan Kocatepe’nin videolarını çok seviyorum bu konu için normal demiş. Hem de vücudun alışkanlığı olduğu için regl olmuşuz gibi sancılar olabiliyormuş gebeyken.inşallah canım. Karışık duygular. Regl sancısı gibi aynen. Ben normal reglimde de benzer şeyler yaşıyordum.
Ekstra lekelenme önemsedikleri bi olay ondan sebeptir yoksa çoğu herkes bırakmıştır diye düşünüyorumBana herkes erken dedi de, ben de yeni kesmiştim zaten ama 6 tane progestan fitil almaya devam ediyordum. Lekelenme olunca cuma gününe kadar tekrar iğneye devam dedi doktorum.
Bebeklerimiz iyi olsun sağlıklı olsun yeriz be iğne ne olucakEkstra lekelenme önemsedikleri bi olay ondan sebeptir yoksa çoğu herkes bırakmıştır diye düşünüyorum
Gelse o 2. Trimeser valla icimden gectiKaldı 4.5 haftaumarım daha evvel hepimizden geçer gider şu sancılı dönem 2. Trimes çok güzel oluyor sadece doyduğumuzu anlamıcaz
Hiçbir şey görünmedi ama yine de önlem amaçlı devam ediyoruz iğneye. 1.5 aydır kalçadan iğne oluyorum, artık canım çok yanmaya başladı. Canım da hiç tatlı değildir ama bugün enjektöre kan gelmiş şişliklerden dolayı. Umarım cuma gününden sonra gerek kalmaz iğneye, fitiller yeterli oluyormuş zaten.Ekstra lekelenme önemsedikleri bi olay ondan sebeptir yoksa çoğu herkes bırakmıştır diye düşünüyorum
İlk transferde ücret olmuyor, sonrasında her transfer ücretliKızlar size birsey sormak istiyorum. Dondurulmuş yumurtayı geri çözdürünce transfer icin ücret alınıyor mu? Yoksa ödemenin icinde o var mı?
Yumurtalarım dondurulalı 1,5 yıl oldu. O yüzden merak ettim teşekkür ederim.İlk transferde ücret olmuyor, sonrasında her transfer ücretli
Yumurta mı embriyo mu? Yumurta çözdürmeyi bilemiyorumYumurtalarım dondurulalı 1,5 yıl oldu. O yüzden merak ettim teşekkür ederim.
Canim benimde bugun lekelenmem oldu kahverengi tam 5 haftalik suan. Doktorum dediki yorgunluktan olmustur cunku ben yurtdisina gitmistim tatile. Ilaclarina ayni devam et dedi. Bende korktum..Yumurta mı embriyo mu? Yumurta çözdürmeyi bilemiyorum
Canım döndüysen dınlen artık, benim de 5. Ve 6. Haftalarda oldu. Doktor rapor verdi dinlenmem için. Geçmiş olsunCanim benimde bugun lekelenmem oldu kahverengi tam 5 haftalik suan. Doktorum dediki yorgunluktan olmustur cunku ben yurtdisina gitmistim tatile. Ilaclarina ayni devam et dedi. Bende korktum..
Sizde de adet sancısı gibi ağrılar var mı?Bebeklerimiz iyi olsun sağlıklı olsun yeriz be iğne ne olucak
Su içiyorum en çok ama bardak bile kokuyor fazla yemek yiyince bulantı geç yemek yesem bulanıyor şaşırdım yani kussam rahatlıcamMeryemimm canım sen su içebiliyor musun?
Maşallah canım çok çok iyiSu içiyorum en çok ama bardak bile kokuyor fazla yemek yiyince bulantı geç yemek yesem bulanıyor şaşırdım yani kussam rahatlıcam
Kolaylıklar diliyorum ikinize deMaşallah canım çok çok iyiBen suyu günde iki bardak anca içiyorum. İdrarım aşırı kokulu çıkmaya başladı. Sağlık ocağına kan vermiştim orda da kandaki protein yüksek çıkmış. Susuzluktan olurmuş. Bir an önce su içmem lazım ama içince kusuyorum. Sürekli bulanıyor midem. Tetikleyici olmadan da bulanıyor. Neyse bakalım idare edicem bi şekilde.
Aynen kuzum yaaa. Hiç böyle hayal etmemiştim. Mide bulantısının da ağırına denk geldim. İnşallah sonu güzel olurKolaylıklar diliyorum ikinize deumarım en kısa sürede geçer bu sıkıntılarınız. Doğunca totolarına birer minik şaplağı hak etti sizin bebeler
Olur tabi merak etmeAynen kuzum yaaa. Hiç böyle hayal etmemiştim. Mide bulantısının da ağırına denk geldim. İnşallah sonu güzel olur❤