- 26 Şubat 2024
- 5.047
- 4.881
2 bardağı aşmazsanız bir şey olmaz bence. Ama şuna dikkat ediyorum mesela transfer gününden beri sigara içmiyorum, sigara içilen ortamlarda da bulunmuyorum. İlk 3 ay organları oluştuğu için en önemli konulardan biri. Bir de dışarda içecekseniz ben genelde kahve hakkımı dışarda kullanıyorum :) starbucks, kahve dünyası gibi mekanlarda kafeinsiz tercih edebilirsiniz içiniz rahat etmiyorsaKızlar selam, herkes iyidir umarımbişey soracağım kahve içiyormusunuz. Filtre kahve yada türk kahvesi. Ben bugün 1 bardak kafeyinsiz filtre kahve içtimde sizlerede bi sormka istedim.
Nasıl ağrısı Normal kuzum hiç endişe etme . Benim 8 oldu bu hafta, Allahın izniyleBende de devamlı olmuyor, genelde akşamları oluyor. Teşekkür ederimkaç haftalıksın şu anda
İçebilsem içerdim. Ben de bir sürü kafeinsiz kapsül kahve almıştım ama malesef bulantıdan hiç içemiyorum. Bulantım olmasa, 1 kafeinsiz kapsül kahve, 1 Türk kahvesi, 2 bardak da çay içerdim diye düşünüyorum canım. Yanlışım olabilir ama Günlük 200 mg kafeini geçmemek lazım diye biliyorum.Kızlar selam, herkes iyidir umarımbişey soracağım kahve içiyormusunuz. Filtre kahve yada türk kahvesi. Ben bugün 1 bardak kafeyinsiz filtre kahve içtimde sizlerede bi sormka istedim.
Evet, günlük 200 mg tekabül ediyor.İçebilsem içerdim. Ben de bir sürü kafeinsiz kapsül kahve almıştım ama malesef bulantıdan hiç içemiyorum. Bulantım olmasa, 1 kafeinsiz kapsül kahve, 1 Türk kahvesi, 2 bardak da çay içerdim diye düşünüyorum canım. Yanlışım olabilir ama Günlük 200 mg kafeini geçmemek lazım diye biliyorum.
Bem hersabah cay ictigim icin 3-4 gunde 1 kahve iciyorum . Kafeinsiz ya da turk kahvesi. Bence 1 taneden bisey olmaz cok da kisitlamamak gerekKızlar selam, herkes iyidir umarımbişey soracağım kahve içiyormusunuz. Filtre kahve yada türk kahvesi. Ben bugün 1 bardak kafeyinsiz filtre kahve içtimde sizlerede bi sormka istedim.
Teşekkür ederim :) ilk defa bugün içtim kafeinsiz filtre kahve çok canım çekti2 bardağı aşmazsanız bir şey olmaz bence. Ama şuna dikkat ediyorum mesela transfer gününden beri sigara içmiyorum, sigara içilen ortamlarda da bulunmuyorum. İlk 3 ay organları oluştuğu için en önemli konulardan biri. Bir de dışarda içecekseniz ben genelde kahve hakkımı dışarda kullanıyorum :) starbucks, kahve dünyası gibi mekanlarda kafeinsiz tercih edebilirsiniz içiniz rahat etmiyorsa
Teşekkür ederim canım aynen bende öyle düşündüm yaa 1 bardak kafeinsiz kahveden bişey olmazİçebilsem içerdim. Ben de bir sürü kafeinsiz kapsül kahve almıştım ama malesef bulantıdan hiç içemiyorum. Bulantım olmasa, 1 kafeinsiz kapsül kahve, 1 Türk kahvesi, 2 bardak da çay içerdim diye düşünüyorum canım. Yanlışım olabilir ama Günlük 200 mg kafeini geçmemek lazım diye biliyorum.
Ben her sabah süt içiyorum akşamları bazen çay içiyorum oda çok açık. kahvede ilk defa bugün içtim. Bencede bişeycik olmaz içim rahatladı valla keyifle içemedim dert oldu içimeBem hersabah cay ictigim icin 3-4 gunde 1 kahve iciyorum . Kafeinsiz ya da turk kahvesi. Bence 1 taneden bisey olmaz cok da kisitlamamak gerek
Transferden önce sigarayla yollamı ayırdım. Yanından bile geçmiyorum hiç canımda istemiyor. Keşke sende içmesen canım, çok içmiyorsun demi?Valla ben kahvesiz duramam gunde 2 bardak turk kahvesi iciyorum arada nescafe dr yapilacaklar listesinde icme demisti ama ne yapim dayanamiyorum sigarada iciyorum ilk azalttım ama 12 gunden sonra eski tempoma döndüm Allah affetsin ama sigarayida kahveyide bırakamıyorum
Benim canım çekiyor ama vicdan azabından ölürüm valla transfer gününden beri içmedim. Dışarı çıkacaksam kahve içmeyi daha çok seviyorum ama her yer sigara dumanı oluyor sinir oluyorumTeşekkür ederim :) ilk defa bugün içtim kafeinsiz filtre kahve çok canım çektisigara hiç aklımdan bile geçmiyor.
Suya limon atıp dene bulantına iyi gelir suda içmiş olursunMaşallah canım çok çok iyiBen suyu günde iki bardak anca içiyorum. İdrarım aşırı kokulu çıkmaya başladı. Sağlık ocağına kan vermiştim orda da kandaki protein yüksek çıkmış. Susuzluktan olurmuş. Bir an önce su içmem lazım ama içince kusuyorum. Sürekli bulanıyor midem. Tetikleyici olmadan da bulanıyor. Neyse bakalım idare edicem bi şekilde.
O da midemi ekşitiyor. Midem çok acı. Acı su çıkıyor zaten çıkarırken de. Meyve suyu bile acı geliyor ya düşün. Ağzımın tadı, midemin huyu değişti hep canım. Bugün ama iki buçuk bardak içtim şimdiye kadar. Bu benim için başarı. Uyuyana kadar bir iki bardak daha içersem tamamdır bu işSuya limon atıp dene bulantına iyi gelir suda içmiş olursun
Merhabalar tüp bebek tedavisi için nerede yangın Dr la yuruttunuz öğrenebilir miyim? Sağlıkla kucağınıza alın inşallah .Canım çok üzüldüm. Aynı şeyi daha önce iki kez yaşayıp kürtaj olmuş biri olarak yazmak istedim. Üstelik doğal yolla hamile kalıp birinde kese bozuldu embriyo gelişmemişti, diğerinde 10.haftada kalbi durmuştu. Gerçekten çok zor süreçler. Sonrasında tüp bebekle 35 yaşımda bebeğimi kucağıma aldım. Suan 37 yaşındayım ve ikinci kez yumurta toplatıp tekrar tüp bebek yoluna girdim. Üstelik 35 yaşında 2 tane 5.gune ulaşan embriyom varken, 37 yaşımda 9 tane embriyom 5.gune ulaştı. Çok zor yorucu süreçler evet ama vakti zamanı gelince günü saati ne ise o zaman veriyor Allah. Yüreğini ferah tut. Bir çoğunuz benden küçük yaştasınız. Özellikle yazmak istedim. Benim kan değerlerim arttı şimdilik evet ama ben de henüz tmm oldu bu is diyemiyorum. Allahım kimseye aratmasınsabrın sonu da selamet emin olun
Kesinlikle aynı fikirdeyimBenim canım çekiyor ama vicdan azabından ölürüm valla transfer gününden beri içmedim. Dışarı çıkacaksam kahve içmeyi daha çok seviyorum ama her yer sigara dumanı oluyor sinir oluyorum2 kahveden bir şey olmaz dedi benim doktorum
Ben 10 günde 5 kilo verdim midem ağrıyor:)) belki olabilir ama bi sonrakinde karindan gorunur bence. Acaba su icip mi gitmek gerek. Ben asiri zayifim oyuzden hemen gorebildik benimkide fazla ama cunku cok bisey yiyemedigimden 1.5 kilo vermisim hosuma gitmiyor bu durum
Merhaba, Samsun Medicalpark hastanesi. Dr ilk bebeğimde başkaydı şimdi başka. Buradan detay bilgi vermek bilemedim ne kadar doğru olur. Dilerseniz özelden sorularınızı yanıtlayabilirim. Başlığı meşgul etmeyeyim :)Merhabalar tüp bebek tedavisi için nerede yangın Dr la yuruttunuz öğrenebilir miyim? Sağlıkla kucağınıza alın inşallah .
Teşekkür ederim. Ozelde mesaj attım size.Merhaba, Samsun Medicalpark hastanesi. Dr ilk bebeğimde başkaydı şimdi başka. Buradan detay bilgi vermek bilemedim ne kadar doğru olur. Dilerseniz özelden sorularınızı yanıtlayabilirim. Başlığı meşgul etmeyeyim :)
Tek gibi sanki ama en sağlıklı sonuç kese kontrolünde olur tabiKızlar bilgisi olan var mı acaba sormak istedim. 30 nisanda tek embriyo transferim oldu 11 mayısta test verdim 224 13 mayısta 494 bugun tekrar verdim 3925 çıktı ikiz olabilir mi acaba?