Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şu an imom kullanıyorum daha önce folafect kullanmıştım ikisinden de memnunumKızlar folik asitim bitti. Bugün alacağım tekrar. Hangisini kullanıyorsunuz? Oranı vs farkeder mi?
İmom alayım o zaman canım. Teşekkür ediyorum. Tek tip değil mi?Ben şu an imom kullanıyorum daha önce folafect kullanmıştım ikisinden de memnunum
Hamilelik sırasında kullanılanı alman gerekiyor omega da var içerisinde. Arkadaşım da gebelik boyunca bunu kullanmıştı doğumdan sonra da süt miktarıyla ilgili sıkıntı yaşıyordu imom emziren anneler için olanı kullandı ve sütü arttı o da aklınız da olsunİmom alayım o zaman canım. Teşekkür ediyorum. Tek tip değil mi?
Çok geçmiş olsun umarım olumsuz bir durum olmaz doktora gittiniz mi ne dedi doktor belki bu sayede kalp atışlarında duymussunuzdurGünaydın, adet sancısı gibi sancılarım vardı bu sabah kanamam geldi. Aşırı yoğun değil ama hafif pıhtılı ve kırmızı-pembe arası. Saat 3te doktorum çağırdı, kalbim sıkıştı
Merhaba,Çok geçmiş olsun umarım olumsuz bir durum olmaz doktora gittiniz mi ne dedi doktor belki bu sayede kalp atışlarında duymussunuzdur
Ben de folbiol kullanıyorumBen şu an imom kullanıyorum daha önce folafect kullanmıştım ikisinden de memnunum
Yaaaaa çok sevindim evet dinlen canım. Kendini tamamen kısıtlama tabi ki ama önceki kadar da hareketli olmaMerhaba,
Doktor her şey yolunda dedi, 5 kanama yaşayan gebeden 1’i düşük yaşar, normaldir dinlenin dedi. Ben biraz fazla hareketliyim sanırım burada da herkes yatıyor bir ben her işimi yapıyorum ders oldu bana da.
23ünde kalp atışını duyacaktık, bugün duyduk ama az. Dün kalp atışı olsa duyamazdık bugün başlamış 5+6 dedi, çok mutlu olduk. Kalp atışım başladı hadi gelin dinleyin dedi herhalde nazlı kuş
Çok teşekkür ederim sorduğunuz için
Çok sevindim iyi olmanıza bende hiçbir iş yapmıyorum bulaşık bile yikatmiyorlar ailem olsun eşim olsun onlar hallediyorlar saolsun ona rağmen eşim dikkat etmiyorsun diye üzerime geliyor inşallah bizde kalp atışını duyarizMerhaba,
Doktor her şey yolunda dedi, 5 kanama yaşayan gebeden 1’i düşük yaşar, normaldir dinlenin dedi. Ben biraz fazla hareketliyim sanırım burada da herkes yatıyor bir ben her işimi yapıyorum ders oldu bana da.
23ünde kalp atışını duyacaktık, bugün duyduk ama az. Dün kalp atışı olsa duyamazdık bugün başlamış 5+6 dedi, çok mutlu olduk. Kalp atışım başladı hadi gelin dinleyin dedi herhalde nazlı kuş
Birde 5+6 hafta demiş ya son adet tarihine göre doktor doğru mu söyledi eksik mi soylediMerhaba,
Bende de vardı doktorum o 1. Evre için dedi başlangıç içinmiş onu bıraktırtti banaBen de folbiol kullanıyorum
Valla ben pek dikkat etmiyordum açıkçası bir şey olmaz diye düşünmüştüm ders oldu bana da. Beta hcg kaç çıktı? Görürsünüz tabi kiÇok sevindim iyi olmanıza bende hiçbir iş yapmıyorum bulaşık bile yikatmiyorlar ailem olsun eşim olsun onlar hallediyorlar saolsun ona rağmen eşim dikkat etmiyorsun diye üzerime geliyor inşallah bizde kalp atışını duyariz
Son adet tarihime göre 5+4 görünüyordu aslında ama en doğrusu doktorun kese ölçümüne göre olanmış. Geçen gün gittiğimde tam gününü söyleyememişti bugün netleşti.Birde 5+6 hafta demiş ya son adet tarihine göre doktor doğru mu söyledi eksik mi soyledi
Bu kutu bitince başka takviye vereceğim dedi bana daBende de vardı doktorum o 1. Evre için dedi başlangıç içinmiş onu bıraktırtti bana
Ben kullanıyorum doktorum verdiKızlar aranızda magnezyum kullanan var mı ?
Magosit mi kullanıyorsun?Ben kullanıyorum doktorum verdi
Çok şükür keseyi gördük zaten gecen hafta ama kalp atışı için 3 hafta sonra gelin dedi çok ileri tarihe attı gibi geldiValla ben pek dikkat etmiyordum açıkçası bir şey olmaz diye düşünmüştüm ders oldu bana da. Beta hcg kaç çıktı? Görürsünüz tabi ki
Magnevixion kullanıyorum negans ürünü folik asitimse bu markaMagosit mi kullanıyorsun?
Çok sevindim canım. Çok şükür. Dinlen tabi. Ben de bugün çok yordum kendimi vicdan yapıyorum şu an. 12 . Haftaya kadar koruyalım kendimiziMerhaba,