- 13 Haziran 2023
- 1.459
- 1.393
Maşallah ne güzel sağlıkla kucağına alırsınız inşallah Darısı bizlere olsun.Merhaba, ben de bu tedavime 6. Gün başladım. Suan çok şükür her şey yolunda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah ne güzel sağlıkla kucağına alırsınız inşallah Darısı bizlere olsun.Merhaba, ben de bu tedavime 6. Gün başladım. Suan çok şükür her şey yolunda.
Vala kullandım daha önce yoktu böyle bişey dokunmuyordu yani anlayamadim bu sefer Yok canım değilim ama İnsalalh olurum kavuşuruz bebislerimize rabbim nasip ederse 10 gün sonra kontrolüm var rahim için bakalım ona göre transfer olucamDimi mide yanması bulanması kız da olurmuş. Annemin de çok bulanmış. Beni tahmin eden herkes kız tahmin ediyor zaten. Bakalım kuzum bir kaç aya öğreneceğiz
Aaa doğru sen hamiş değildin. Bilemedim o zaman vitamin dokunuyor olabilir canım
Doktor ne verdiyse onu kullanıyorum kuzum malum onlar ne derse o inşallah bir an önce keser de migdem rahatlar mahvoldum sabahtan beri ya korkumdan hiç bişey yiyemiyorumEğer hamile değilsen imom ın hamilelik öncesi olanı var imom primo onu alsaydın keşke o zaman.
Benimde işime gelmiyor değil inşallah bu rahatlığı 9 ay boyunca yasatirlar bizeBizde de durumlar aynı eşim istiyor ki ben kımıldamadan yatayım
Ahahah ya evet böylesi rahat ama bazen yatmakta sıkıyor yaşatırlar ya niye yaşatmasınlarBenimde işime gelmiyor değil inşallah bu rahatlığı 9 ay boyunca yasatirlar bize
Belki bi ihtimal vardırYa hemşire 2 gün sonra tekrar kan verin demiş.
Düşen değer hiç çıkma umudu var mı, bunlar bana boşa 2 gün daha ilaç kullandiracaklar
Canım uzuldum hayırlısı olsun inşallahKızlar benim değerler 46-67-113-111 geldi. Yani düşüşe geçti.
Olmadı malesef
Doktor'un daha iyi bilir saçma sapan yönlendirmek istemem ama ilaçları azaltarak mı içsen acaba. Ama işte değerin artarsa da pişman olursun içmedim diye. İnşallah bi umut vardır, boşu boşuna içmezsinizYa hemşire 2 gün sonra tekrar kan verin demiş.
Düşen değer hiç çıkma umudu var mı, bunlar bana boşa 2 gün daha ilaç kullandiracaklar
Sözün bittiği yer canım. Çok üzgünüm.Kızlar benim değerler 46-67-113-111 geldi. Yani düşüşe geçti.
Olmadı malesef
Doktor ne dedi? Hemşire onun dediğini aktarmıştır bence. 2 gün daha denesen mi canım. Hiç umut olmasa kesmeni isterlerdi.Ya hemşire 2 gün sonra tekrar kan verin demiş.
Canım yükselmez ya, yükselir gebelik devam ederse tıpa gececek bir vaka olurum.Doktor'un daha iyi bilir saçma sapan yönlendirmek istemem ama ilaçları azaltarak mı içsen acaba. Ama işte değerin artarsa da pişman olursun içmedim diye. İnşallah bi umut vardır, boşu boşuna içmezsiniz
Canım akşam aldım haberi.Doktor ne dedi? Hemşire onun dediğini aktarmıştır bence. 2 gün daha denesen mi canım. Hiç umut olmasa kesmeni isterlerdi.
Aynen bana da öyle geliyor. Düşerse yükselmez diye biliyorum ama bunlar insana ümit ettiriyorlar. Bilemedim ya. İnşallah umut vardırCanım yükselmez ya, yükselir gebelik devam ederse tıpa gececek bir vaka olurum.
Anladım canım. Eda nın dediği gibi düşerse yükselmez diye duyuyoruz ama. Doktor ne diyecek bakalım. Olumsuz derse. Sonraki ay hemen doğal gebelik için çalışma yap. Küsme yani. İhtimal çok artıyormuş . İnşallah mucizenin kulaklarsın canım. Duyarlı ve ince biri olduğunu hissediyorum en baştan beri. Rabbim İnşallah en güzelini hazırlamıştır senin için.Canım akşam aldım haberi.
Dr la daha görüşmedim. Yarın sabah görüşeceğim.
Merhaba canım arada konularını takip ediyordum bu mesajı görünce üzüldüm . Genetik taramalı transfer olmuştun diye hatırlıyorum. Kimyasal olabilirmuymus ki.Kızlar benim değerler 46-67-113-111 geldi. Yani düşüşe geçti.
Olmadı malesef
Canım değer çok düşmemiş ama hiç belli olmaz son bir kan ver inşallah güzel haberler verirsinYa hemşire 2 gün sonra tekrar kan verin demiş.
Yok canım genetik değildi benimMerhaba canım arada konularını takip ediyordum bu mesajı görünce üzüldüm . Genetik taramalı transfer olmuştun diye hatırlıyorum. Kimyasal olabilirmuymus ki.
Tek embriyo mu çift miYok canım genetik değildi benim