Ben suan normal yiyorum oncekı gıbı sadece ekstra meyve kefır kuruyemıs yemeye çalışıyorum zaten dört aylıktan sonra kılo alınmaya başlanıyor ne kadar dıkkat etsen de alırsın şişkınlık oluyor mesela akşamları yatarken sanki dünyayı yemısım gibiBi ben yiyorum herhalde 15 gunde 3 kilo aldim ye uzan ye uzan aslinda kendi isimide kendim yapiyorum ama demekki eski tempo olmayinca kilo aliyor insan dun aksam tartildim 58 kalp krizi geciriyordum neyse bu sabah 56 ciktim ayy ins cok kilo almam sonra vermesi cok kotu bebim dr masallahı var testten 15 gun sonraya kese icin gel dedi acaba hem kese hem kalp atisi beraber mi gormek istedi
40 yasindayim ben 30 gostersem deBenım de kaybım varda belkı bu kontrolden sonra çağırır bılemıyorum yaş kac sizin? Ayy zaten yaz geliyor öyle ağır şeyler yenmez meyve sebze kuruyemıs kefir öyle öyle geçiricez
Gözün aydın canimMaşallah rabbim kucagimiza almayida nasip etsin bende dün kaset test alip yaptim hep erken gebeliklerden yapiyordum dedim kaset teste kirmizi cikarsa tamamdir oda kipkirmizi cikti masallah
Masallah dıyelım bende tüp bebek doktorumla devam edecek doğurana kadar insallah40 yasindayim ben 30 gostersem debiyolojik yas onemli . Ya doktoruna gore degisiyor sanirim . Ben hala tup brbek doktoruma devam ediyorum belki oyuzdendir bebiklerimiz saglikli olsun da yeterki onemli olan o
Maşallah kuzum maşallah dilini ıssırGünaydın kızlar benim bebegım bugün 8+0 oldu büyüyor keretahiç belirtim yok ne göğüs ne mide yani bilmesem hamile degılım derim daha kontrolüme çok var ayın 25inde
Maşallah ne güzel ya ne seviniyor insan benimde surekli test yapasım varda gicik burdakiler yaptirmiyorlarKızlar sonucum 841,25%140 artmış maşallahh. Çarşamba günü keseyi görmeye gideceğim inşallah
Hadi gözün aydın canım , tebrik ederimKızlar sonucum 841,25%140 artmış maşallahh. Çarşamba günü keseyi görmeye gideceğim inşallah
Bende de bi tane 5.gün 2 tane 6.gün vardı . 2 tane 6.gün koyacaklardı 6 lardan biri transfer günü istenilen duruma gelemedi tek yükleme yaptık2 gündür o kadar canım sıkkın olumsuzdum ki.
Bugünkü yuzd 68 gelince biraz umutlanmaya başladım.
Senin başka embriyoların var mıydı ?
Benim 4 tane 5. Gün vardı ama bu 6. Günü transfer etmeyi uygun gördüler.
Iste daha 4 aylık deil 1 aylik ve ben 3 kilo almisim demek ben fazla yiyorum heheheBen suan normal yiyorum oncekı gıbı sadece ekstra meyve kefır kuruyemıs yemeye çalışıyorum zaten dört aylıktan sonra kılo alınmaya başlanıyor ne kadar dıkkat etsen de alırsın şişkınlık oluyor mesela akşamları yatarken sanki dünyayı yemısım gibisabah kalkıyorum normal
Iste daha 4 aylık deil 1 aylik ve ben 3 kilo almisim demek ben fazla yiyorum hehehe
Bulantı zor gerçekten kişiye göre degısıyor belkı senın kı erken geçer öyle ümit edelimMaşallah kuzum maşallah dilini ıssırben de belirtisiz olmak isterdim, en azından şu bunlatılar biraz azalsa razıyım. Çok şanslısınız bulantısı olmayan kızlar ❤
6.gün embriyosu hıc duymadım neye göre 6 da transfer edılıyor acabaBende de bi tane 5.gün 2 tane 6.gün vardı . 2 tane 6.gün koyacaklardı 6 lardan biri transfer günü istenilen duruma gelemedi tek yükleme yaptık
5. Gün bakıyorlar gelişimi devam ediyor, 1 gün daha bekletiliyor canım.6.gün embriyosu hıc duymadım neye göre 6 da transfer edılıyor acaba
Anladım riskli biraz gelmeyedebilir benim de 3.gün embryosu bır gün önceden cözdürmüslerdi ertesi gün transfer olmuştum uykum kaçmıştı o gün valla5. Gün bakıyorlar gelişimi devam ediyor, 1 gün daha bekletiliyor canım.
Ama daha iyi olması için değil de 5. Günkü gelisimine ulaşsın diye. Geriden geliyor yani
Teşekkür ederim canımHadi inşallahcanım hayırlısı olsun
Verdim canım tamam yazarım sonucu haberleşirizVerdinmi kan canım, bende şimdi kan verdim. Sonucu yazarsın
Maşallah çok iyiKızlar sonucum 841,25%140 artmış maşallahh. Çarşamba günü keseyi görmeye gideceğim inşallah
14.gün mü canım seninKızlar sonucum 841,25%140 artmış maşallahh. Çarşamba günü keseyi görmeye gideceğim inşallah
Teşekkür ederim darısı başına inşallahMaşallah ne güzel ya ne seviniyor insan benimde surekli test yapasım varda gicik burdakiler yaptirmiyorlar