hem de ne yaşamak :) bi yandan da regl olacakmış gibi karın ağrısıPozitif sonuç alan arkadaşlarım , kasık ağrısı yaşıyor musunuz hala acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem de ne yaşamak :) bi yandan da regl olacakmış gibi karın ağrısıPozitif sonuç alan arkadaşlarım , kasık ağrısı yaşıyor musunuz hala acaba ?
Canım hemen bi sonraki tedaviye hazırlanırsın doktorla konuşup , transferden sonra direk işe mi başlamıştın ?Kizlar 10. Gun betam da negatif geldi ben elendim
Cok üzüldüm rabbim ins hayirlisiyla en kisa zamanda sanada nasip etsinKizlar 10. Gun betam da negatif geldi ben elendim
Yok 1 hafta izinliydim 7. Günde basladim iseCanım hemen bi sonraki tedaviye hazırlanırsın doktorla konuşup , transferden sonra direk işe mi başlamıştın ?
Umarım hakkınızda hayırlısı olsun. En kısa sürede güzel olumlu haberinizi duyacağız inşallah Dondurulmuş embriyonuz var mı ?Kizlar 10. Gun betam da negatif geldi ben elendim
Ya böyle ara da bir batma oluyor bir de , oluyor mu sende dehem de ne yaşamak :) bi yandan da regl olacakmış gibi karın ağrısı
evet bi anda bıçak saplanıyor sanki, bi kaç saniye sonra geçiyor. Benim hatta özellikle sol tarafımda oluyor, o yüzden hep sağ tarafıma yatıyorumYa böyle ara da bir batma oluyor bir de , oluyor mu sende de
Çok üzüldümKizlar 10. Gun betam da negatif geldi ben elendim
Neden donasyon yaptınız ve nerde yaptınız lütfen bilgi verir misinizBenim ki donasyon oldu canım 3 .deneme yaptım bu 4 .denemem olucak ilk denemem tuttu fakat boş gelebelik oldu 2 gebelik tutmadı 3.İkiz oldu 5 ayımda erken doğumla Kaybettim inşallah bu sefer nasip olur tek transfer olucak rabbim nasip eder inşallah kucagimiza almayı
Çok üzgünüm kuzumKizlar 10. Gun betam da negatif geldi ben elendim
Ahh canım benim yaa hepimizin bebeği sağlıkla büyüsün inşallahhilk gebeliğimde ultrasonla ilgili çok doktor videosu izlemiştim youtu.be dan. Ondan biliyorum canım. O birikme bile gözlerimi yaşartıyor. bebeğin sağlıkla büyüsün canım.
Yumurtalıklarım küçük olduğu için yok denecek kadar küçük olduğu için hem tüp bebek hemde normal yolla hamile kalamiyorum mevcuruyetten başka çarem yok doktorun tek önerisi de bu ilaçlarla adet olabiliyorum ancak 15 yaşımdan beri Ben Kıbrıs'ta Üniversite Hastanesinde yaptırıyorum canım bu 4 denemem olucakNeden donasyon yaptınız ve nerde yaptınız lütfen bilgi verir misiniz
Yaaa üzüldüm canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahÇok üzüldüm
Hayırlısı olsun ama herşeyde vardır bi hayır derler. Umarım en kısa sürede çok güzel haberler alırsın
Yok artış gayet ıyı merak etmeyinKızlar moralim biraz bozuldu bana yardımcı olur musunuz? Pazartesi transferin yani 7.günü kan verdim 110,31 çıktı yani cumartesi verdiğim kan değerine göre 4 kat artmıştı. Bugün transferin 10.günü değerim 316,49 bana düşük geldi biraz sizin fikriniz nedir
Düşük değil kuşum sıkma canını , gayet normal bir değer. Büyüyor bebişinKızlar moralim biraz bozuldu bana yardımcı olur musunuz? Pazartesi transferin yani 7.günü kan verdim 110,31 çıktı yani cumartesi verdiğim kan değerine göre 4 kat artmıştı. Bugün transferin 10.günü değerim 316,49 bana düşük geldi biraz sizin fikriniz nedir
İnşallah canım cumartesi tekrar vercez bakalımDüşük değil kuşum sıkma canını , gayet normal bir değer. Büyüyor bebişin
İnşallah ya biraz modum düştü ama neyse artık beklicezYok artış gayet ıyı merak etmeyin