💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Duphalac banada dediler canm transferden sonra 2 kere onu içtim o şekilde bile zorlandım onu içerkende çok korkuyorum inşallah zararı yoktur diye, olsa vermezlerdi tabi ama yinede insan şüpheleniyor

Merhabalar bişey sormak istiyorum, Glifor kullanmadan önce doktor size böbrek için kan testi istedi mi veya yaptırdınız mı cevaplarsanız çok sevinirim

Kızlar bana da yardımcı olabilirmisiniz bir arkadaşa burda sordum ama toplu olarak da sormak isterim , Doktorum Glifor başla dedi ama öncesinde böbrek fonksiyonlarına bakalım dedi randevu yurt dışında olduğum için çok ileri bir tarih verdiler ve ben tedavime başlayamıyorum bu yüzden dün ilk gliforumu içtim daha önce kullanmıştım ama şimdi tekrar kullanmalıyım.. daha önce doktorum hiç istemedi böyle bir şey kafam karıştı Glifor veya Metformin içeriği dediğimiz ilaca başlamadan mutlaka böbrek için kan testi veren var mı aramızda ?

Kızlar doktorum bana kan sulandırıcı vermedi, herkes kan sulandırıcı kullanıyorum deyince merak ettim, benim gibi kullanmayan var mı

Kızlar doktorum bana kan sulandırıcı vermedi, herkes kan sulandırıcı kullanıyorum deyince merak ettim, benim gibi kullanmayan var mı
Benim testlerimde düşük de olsa kan pıhtılaşması çıkmasına rağmen bana da vermedi. Gebelik oluşursa kullanacakmışım

Benim testlerimde düşük de olsa kan pıhtılaşması çıkmasına rağmen bana da vermedi. Gebelik oluşursa kullanacakmışım
Ben de gebelik mevcut ama gene de vermedi. Pıhtılaşma testlerimde sıkıntı yoktu belki onun ile ilgilidir. Teşekkür ederim cevap için

Pıhtılaşma testinizde sorun yoksa zaten kullanmanıza gerek yok :)
Benim de pıhtılaşma ile ilgili bi sorunum yoktu tedbir amaçlı verdiğini düşünüyorum kan sulandırıcıyı ve östrofrmi de 2 haftaya keseriz dedi fitil de çünkü pıhtı atma şansı her gebelikte mevcut dedi biz garantiye alalım dedi bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…