- 22 Şubat 2023
- 9.784
- 10.881
- 37
Güzel arkadaşım tüm dualarım seninle Allahın izniyle hamişlik çıkacaksın. Sen de bi hamile olduğun haberini al da rahatlayalım artıkBende dua istiyorum
Ben 38 yaşındayım, gittikçe zaman alehime işliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel arkadaşım tüm dualarım seninle Allahın izniyle hamişlik çıkacaksın. Sen de bi hamile olduğun haberini al da rahatlayalım artıkBende dua istiyorum
Banada aynısını söyledi bende hep gününde olurum benim reglime 4 gün var. Tutmazsa ilaçları birakicaksin sonra regl olucaksin 3 ay rahim dinlendireceğiz sonra tekrar transfer yaparız dedi ama inşallah tutar Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versinBenimde normalde yarın regl günüm. Gününde olurum. Ama günde 4 kez progestan fitil kullanıyorum 200. Bir de progestan iğne vuruluyorum.
Ama ilaçlar regl olmamızı engellermis zaten bırakınca ya kadar.
İnşallah hergun bi ağlama seansı yaşıyorum düzenli olarakCanım hiç korkma onlar hamişlik belirtisi olabilir yarın güzel haberini bekliyoruz
Donmuş embriyon var ki canim ?Banada aynısını söyledi bende hep gününde olurum benim reglime 4 gün var. Tutmazsa ilaçları birakicaksin sonra regl olucaksin 3 ay rahim dinlendireceğiz sonra tekrar transfer yaparız dedi ama inşallah tutar Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin
5. Gün 7 tane embriyo oldu . 2 tanesi trasfer edildi. 5 tane kaldı geriyeDonmuş embriyon var ki canim ?
Bende ayın 25inde başladım fitile günde 3 kere. 30unda transfer oldum kanama leke vs birşey yok ama bendede bıcak batması gibi batma oldu ve hafif bel ağrısı inşallah güzel haberler alırızHayır en çok ondan korkuyordum daha önceki iki gebeliğimi kanamayla kaybettim Doktorum progestan 200 başladı transferden 2 gün önce fitil olarak sabah akşam devam ediyorum zaten tutmasa bile kanaman olmayacak korkma dedi
Dualarım seninle canım seni çok iyi anlıyorum. Güzel haberler alacağız inşallahBende dua istiyorum
İnşallah güzel haberler alacağız hep birlikte hepimizin kucağı dolacak hasretimiz bitecekBende ayın 25inde başladım fitile günde 3 kere. 30unda transfer oldum kanama leke vs birşey yok ama bendede bıcak batması gibi batma oldu ve hafif bel ağrısı inşallah güzel haberler alırız
Amiiiinnİnşallah güzel haberler alacağız hep birlikte hepimizin kucağı dolacak hasretimiz bitecek
Genelde yaşanıyor sanırım bende olmamak için kayısı suyu , çorba , komposto ve bol bol su içiyorumKızlar ya size bir şey sorucam transferden sonra kabızlık yaşadınız mı acaba
Canım sık yasanan birşey sanırım. Bana transfer sonrası direk ilaç ismi verdi hemşire, kabızlık yaşarsan bunu kullan diye.Kızlar ya size bir şey sorucam transferden sonra kabızlık yaşadınız mı acaba
Bende de öyleydi belirtiler değerlerim güzel çıktı, hiç endişelenmeyin onun için. İnşallah çok güzel sonuçlanacakEvet aynı regl olucak gibiyim belim ve kasıklarım çok ağrıyor
Dualarımız seninle kuzum inşallah hepimiz bu güzel süreci sağlıkla tamamlarız bizim bebişler daha gelmeden çok nazlı, napalımBende dua istiyorum
Kabızlık yaşamamaya çalış canım. Benim doktorum Duphalac diyr bir şurup verdi. Çok faydasını gördüm bu süreçte sadece o zararsızmış. Öğünden sonra içiyorum 1 saate kalmadan rahatça tuvalete çıkıyorum ki normal hayatta da kabızlık sorunu olan niriydim bu ilaçlarla iyice mahvolmuştum. Bu süreçte kabız olmamak çok önemliymişGenelde yaşanıyor sanırım bende olmamak için kayısı suyu , çorba , komposto ve bol bol su içiyorum
Ben yaşamadım. Çok su içmekle ilgili mi acaba. Çok su içtim.Kızlar ya size bir şey sorucam transferden sonra kabızlık yaşadınız mı acaba
İnşallah ilk mesajı yanıtladığımda tüm umutlarım tükenmiş gibiydi şu anda çok iyiyim destek olan herkesten Allah razı olsun Dualarınızda yer almak çok güzel kocaman sarılıyorum her birinizeBende de öyleydi belirtiler değerlerim güzel çıktı, hiç endişelenmeyin onun için. İnşallah çok güzel sonuçlanacak
Dualarımız seninle kuzum inşallah hepimiz bu güzel süreci sağlıkla tamamlarız bizim bebişler daha gelmeden çok nazlı, napalım
Canım kefir iç. Ben kefir içiyorum. Hiç yaşamadımKızlar ya size bir şey sorucam transferden sonra kabızlık yaşadınız mı acaba
Transferden sonra olmadım kabız. Ama çok dikkat ediyorum çok su ve sıvı şeyler tüketiyorum inşallah olmamKabızlık yaşamamaya çalış canım. Benim doktorum Duphalac diyr bir şurup verdi. Çok faydasını gördüm bu süreçte sadece o zararsızmış. Öğünden sonra içiyorum 1 saate kalmadan rahatça tuvalete çıkıyorum ki normal hayatta da kabızlık sorunu olan niriydim bu ilaçlarla iyice mahvolmuştum. Bu süreçte kabız olmamak çok önemliymiş