💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Merhabalar bişey sormak istiyorum, Glifor kullanmadan önce doktor size böbrek için kan testi istedi mi veya yaptırdınız mı cevaplarsanız çok sevinirim 🙏🏼
Hayır özellikle böbrekle ilgili bişey istemedi hiç. Hani istediği rutin testler sağlık ocağında yapılan belki onlardan anlayacağını anladı ben bilmiyorum.. Ne bakılması gerekiyor bilginiz varsa kan tahlillerimi kontrol edebilirim bakılmış yada bakılmamış derim

Hayır özellikle böbrekle ilgili bişey istemedi hiç. Hani istediği rutin testler sağlık ocağında yapılan belki onlardan anlayacağını anladı ben bilmiyorum.. Ne bakılması gerekiyor bilginiz varsa kan tahlillerimi kontrol edebilirim bakılmış yada bakılmamış derim
Çok teşekkür ederim yurtdışında olduğum için randevular aşırı geç veriliyor baktıramadım bende böbrek testlerine bana sadece tiroid , erkeklik hormonu testi ve insülin direncime bakıldı öncesinde böbreğe bakılmasını önerdi sadece daha önce kullandığım ilacı doktorum testsiz kullandırtmıştı bu sefer kafam karıştı bu arada bu başka doktor kendisi endokrindi son gittiğim doktor

sizin ilaçları baya erken kesmişler. Bana verdikleri ilaç kullanim reçetesinde duphaston ve esteroferm 10. Haftaya kadar kullanilacak diyor pregestan 12. Haftaya kadar diyor ki bir önceki hamileliğimde progestanı 16. Haftaya kadar kullanmıştım.

Eklentiler

• IMG_6951.jpeg
    IMG_6951.jpeg
    98,2 KB · Görüntüleme: 78
sizin ilaçları baya erken kesmişler. Bana verdikleri ilaç kullanim reçetesinde duphaston ve esteroferm 10. Haftaya kadar kullanilacak diyor pregestan 12. Haftaya kadar diyor ki bir önceki hamileliğimde progestanı 16. Haftaya kadar kullanmıştım.
Her doktor gerçekten farklı prosedür uyguluyor 🤷🏻‍♀️🫣

Canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamişlik 😍 keseyi gördün mü 😍
Çok teşekkür ederim düşünceli arkadaşımmm çok mutlu oldum 🥰🥰🥰 bende aşırı bir uyku var sürekli uyuklayayım istiyorum 😅😅 yoksa gerisi normal bende, neredeyse belirti yok diyeceğim 😅😅 gittim kaset test yaptım hatta içimi rahatlatmak için 🙈🙈 ama ilk gebeliğimde de böyleydi ne bulantı ne aşerme 😅😅😅

Kese için doktorum 6 mayısta gel demişti, kısmetse yarın sabahtan gideceğim 😍😍😍 heyecan tavan 🙈🙈😍😍😍

Çok teşekkür ederim düşünceli arkadaşımmm çok mutlu oldum 🥰🥰🥰 bende aşırı bir uyku var sürekli uyuklayayım istiyorum 😅😅 yoksa gerisi normal bende, neredeyse belirti yok diyeceğim 😅😅 gittim kaset test yaptım hatta içimi rahatlatmak için 🙈🙈 ama ilk gebeliğimde de böyleydi ne bulantı ne aşerme 😅😅😅

Kese için doktorum 6 mayısta gel demişti, kısmetse yarın sabahtan gideceğim 😍😍😍 heyecan tavan 🙈🙈😍😍😍
Maşallah kuzum ne güzel bir hamilelik 🧿🧿🧿 ben de yok yok 😅 ay hadi inşallah yarın keseyi görürsün sağlıkla 😍 bakalım minnakın ne yapıyormuş 😍

Maşallah kuzum ne güzel bir hamilelik 🧿🧿🧿 ben de yok yok 😅 ay hadi inşallah yarın keseyi görürsün sağlıkla 😍 bakalım minnakın ne yapıyormuş 😍
Takip ediyorum seni 2024 Aralık Annelerinde de, okudukça ah kıyamam diyorum ama işte o bulantıları vs de artık anneliğin şanına veriyorum 😅💕💕

İnşallah güzel haberler getiririm minnaktann 😍😍😍

Kizlar ben yurtdisinda yasiyorum 29 nisan Istanbulda 5. Gun embriyosu transfer edildi bana. Bugun dayanamadim test yaptim cok korkuyorum cunku hicbisey hissetmiyorum. Testte hamilesin cikti dijital test almistim ve bu hamile olduğumu gösteriyor 1-2 haftalik tutunmadan sonra sayiliyor yani 1 ve 2 haftalik arasi diyor. Cok korkuyorum ya belkide dogru degildir kan verecegim carsamba gunu. Yarinda proluton igne gunum

Eklentiler

• IMG_2683.jpeg
    IMG_2683.jpeg
    156,9 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba, siz de nova art’ta transfer oldunuz sanırım. Ben de Mehmet Hoca’nın takibindeyim. 22.04’te 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. 02.05’te beta hcg 128, 04.05’te 390 çıktı. 10 gün sonra ultrasona gel denildi. Siz hangi aşamadasınız? 9. Haftaya kadar takip orada yapılıyor. Sonrasında nerede devam edeceksiniz? Karar verebildiniz mi ?

X