Aynen canım , sorarım doktora gidince inşallahCano bence her doktorun kendine has protokolü var başka hastalıklar da varsa ona göre tedbir alıyor
Hayır özellikle böbrekle ilgili bişey istemedi hiç. Hani istediği rutin testler sağlık ocağında yapılan belki onlardan anlayacağını anladı ben bilmiyorum.. Ne bakılması gerekiyor bilginiz varsa kan tahlillerimi kontrol edebilirim bakılmış yada bakılmamış derimMerhabalar bişey sormak istiyorum, Glifor kullanmadan önce doktor size böbrek için kan testi istedi mi veya yaptırdınız mı cevaplarsanız çok sevinirim
Öyle oldu kuzum sağol Amin inşallahS Saliha3445 canım sanırım negatif olmuşyazışmalarından gördüm. En doğru zamanda bebişine kavuşursun inşallah kuzum ❤
Çok üzüldüm, ne desem size teselli olmayacak sadece yaşayan bilir bunu. En kısa sürede en güzel zamanda sağlıkla mutlulukla kuzunuza kavuşursunuz umarımÖyle oldu kuzum sağol Amin inşallah
Çok teşekkür ederim yurtdışında olduğum için randevular aşırı geç veriliyor baktıramadım bende böbrek testlerine bana sadece tiroid , erkeklik hormonu testi ve insülin direncime bakıldı öncesinde böbreğe bakılmasını önerdi sadece daha önce kullandığım ilacı doktorum testsiz kullandırtmıştı bu sefer kafam karıştı bu arada bu başka doktor kendisi endokrindi son gittiğim doktorHayır özellikle böbrekle ilgili bişey istemedi hiç. Hani istediği rutin testler sağlık ocağında yapılan belki onlardan anlayacağını anladı ben bilmiyorum.. Ne bakılması gerekiyor bilginiz varsa kan tahlillerimi kontrol edebilirim bakılmış yada bakılmamış derim
Gaz konusuna katılıyorumKızlar doktor progesteron kabızlık, gaz vs yapabilir dedi.
Kaç hafta oldun canım. Bende 13 nde gıdeceğim belki benımde keserKızlar doktorum fitili corasprini estrofemi kesti benim
Her doktor gerçekten farklı prosedür uyguluyorsizin ilaçları baya erken kesmişler. Bana verdikleri ilaç kullanim reçetesinde duphaston ve esteroferm 10. Haftaya kadar kullanilacak diyor pregestan 12. Haftaya kadar diyor ki bir önceki hamileliğimde progestanı 16. Haftaya kadar kullanmıştım.
Evet hepsinin ayrı bir tarzı var. Bu bizim doktorun herkese verdiği kağıt. Yani ilaç kullanım miktarını falan kişiye göre değiştiriyor ama kullanım süresi , ilaç ismi falan herkese aynı şeyi veriyorlarHer doktor gerçekten farklı prosedür uyguluyor
Çok teşekkür ederim düşünceli arkadaşımmm çok mutlu oldumCanım sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamişlikkeseyi gördün mü
Ayyy inşallahnolur bana dua edin kalbim pır pır
Dualarımız sizlerle, güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahBende dua istiyorum
Ben 38 yaşındayım, gittikçe zaman alehime işliyor.
Maşallah kuzum ne güzel bir hamilelikÇok teşekkür ederim düşünceli arkadaşımmm çok mutlu oldumbende aşırı bir uyku var sürekli uyuklayayım istiyorum yoksa gerisi normal bende, neredeyse belirti yok diyeceğim gittim kaset test yaptım hatta içimi rahatlatmak için ama ilk gebeliğimde de böyleydi ne bulantı ne aşerme
Kese için doktorum 6 mayısta gel demişti, kısmetse yarın sabahtan gideceğimheyecan tavan
Takip ediyorum seni 2024 Aralık Annelerinde de, okudukça ah kıyamam diyorum ama işte o bulantıları vs de artık anneliğin şanına veriyorumMaşallah kuzum ne güzel bir hamilelikben de yok yok ay hadi inşallah yarın keseyi görürsün sağlıkla bakalım minnakın ne yapıyormuş
Merhaba, siz de nova art’ta transfer oldunuz sanırım. Ben de Mehmet Hoca’nın takibindeyim. 22.04’te 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. 02.05’te beta hcg 128, 04.05’te 390 çıktı. 10 gün sonra ultrasona gel denildi. Siz hangi aşamadasınız? 9. Haftaya kadar takip orada yapılıyor. Sonrasında nerede devam edeceksiniz? Karar verebildiniz mi ?Maşallah kuzum ne güzel bir hamilelikben de yok yok ay hadi inşallah yarın keseyi görürsün sağlıkla bakalım minnakın ne yapıyormuş
Canım çıktı mı test sonucun?Günaydınnn09:30 da kan verdim sonucu bekliyorummm çok heyecanlıyım