Aynen artmasi lazim zaten embriyonun tutunmasi icin :) daha neden kullaniyoruz drvaminda:))Benim progesteron değerine transferden 5 gün önce bakılmıştı sonrasında fitil kullanmaya başlamıştım dediğin gibi fitillerden sonra artıyordur o zaman
Sen deyince baktım her yerine ama yok kuzum.Ultranson goruntusunu aldiysan kenarinda kosesinde yaziyor olabilir 6w2d gibi mesela
Prednol, tetradox, oksapar iğne, coraspin, estrofem, prolutex iğne birde progestan fitil günde 3 kez. Aynı zamanda insülin direnci var bende onun için de glifor ve bir de folik asit kullandım.Siz transfer sonrası hangi ilaçları kullaniyordunuz?
Cok enteresan ozel hastanede yaptirdigim icin mi acaba e nabizda gozukmuyor anlamadim valla. Ben hastanenin sitesinden bakiyorum orda var ama enabiza dusmemisAcaba birimler mi farklı diye düşündüm. Bi e nabızdan bakar mısınız tam olarak nasıl yazıyor ?
gerci benimde ilkinde yoktu neyse bosver 6 haftalikla uyumlu diyorsa sen uygulamadikini baz alSen deyince baktım her yerine ama yok kuzum.
Neyse bosverin karistirmayin kafanizi tutsun da neymid ne degilmis onemli degilİşte transfer öncesi düşük olması gerekiyor anladığım kadarıyla. Çünkü hemşire fitil ve iğne değerinizi arttırır dedi. O yüzden bunlara başlamadan kan alıyorlar. Benim klinik ve devlette verdiğim değerler bile farklı çıktı anlamadım.
Hangi ilaçları kullanıyorsunuz bilmiyorum ama genelde evet engelliyorKızlar benim regl günüm pazar, test günüm pazartesi.
Kullanılan ilaçlar regl olmayı engelliyor değil mi ?
Umarim kimyasaldir da kendiliginden duser , cok gecmis olsun.Çok düşük başladık bhcg 13,6 sonra 45 sonra 439 oldu ama bugun 187 dpktor ilaçları bırak dedi dış gebeleik yada kimyasal dedi daha erken olunca iğce anlaşılmıyo oyle işte inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Aynen çok kafa yordum ama şimdi tedavim başladı. Ayın 13ünde kontrolüm var:)Neyse bosverin karistirmayin kafanizi tutsun da neymid ne degilmis onemli degil
Insallah istedigin gibi olur herseyAynen çok kafa yordum ama şimdi tedavim başladı. Ayın 13ünde kontrolüm var:)
bugün keseyi gördük, ikiz değilayyy maşallah ikiz bebiş gibi.çok heyecanlı.
a aa yok mu? ben de şimdi benimkine baktım sol üst köşede GA karşılığı olarak gözüküyorSen deyince baktım her yerine ama yok kuzum.
Ben bugün sordum hastanede çünkü hepimizin transfer vs tarihi başka nasıl oluyor diye. Yine her durumda son reglinizin başlangıç tarihine göre hesaplıyoruz dedi. Benim mesela son reglim 28 mart’tı. Ultrasonda 5 hafta 1 günlük gözüküyor. Sen de ona göre hesap edebilirsinTek bebiş kuzum. Uygulamaya göre 6+2 . Hiç bilmiyorum neye göre hesap ediliyor.
Biricik olsun, senin olsun canımbugün keseyi gördük, ikiz değil
Aynen doktorum öyle çok detaycı değil. Kendisi biliyor herşeyi. Eski usul birazgerci benimde ilkinde yoktu neyse bosver 6 haftalikla uyumlu diyorsa sen uygulamadikini baz albi sonrakinde tam kac diye sorarsin o da meraktan aslinda uyumlu ise cok da karistirmamak lazim
Yok kuzum. Olmayabiliyormuşa aa yok mu? ben de şimdi benimkine baktım sol üst köşede GA karşılığı olarak gözüküyor
Maşallah kuzum sağlıkla büyüsünbugün keseyi gördük, ikiz değil
Estrofem 6 taneHangi ilaçları kullanıyorsunuz bilmiyorum ama genelde evet engelliyor
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah bebişinMaşallah kuzum sağlıkla büyüsünikizi tutturamadık hiçbirimiz ya. Ben çok istiyordum ama olsun sağlıklı olsun.