💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Çok üzüldüm sizin adınıza Rabbım sabır ve tekrar güç versin ilk kan testini kaçıncı gün verdiniz

O iste baska bisey var benim de 0.9 du transfer oncesi sonra 1 hafta oncesinde igne ve fitil basladik ve 108 di progestronum gayet transfer oldum ve tuttu.
Evet bende şimdi şüpheye düşüp baktım benim de transfer günü progesteron değerim 113 müş. Daha kese falan oluşmadı ama benim de beta-hcg iyi çıktı. Dondurulmuş embriyo ile doğal siklus ilerleme belki farkediyordur bilemiyorum ama zaten progesteron yükselsin diye 5 gün öncesi iğne ve fitilini veriyorlar

Benımde doğal siklüs yapıldı dondurulmuştu ama Protestan seviyeme bakmadı doktorum hiç

Değerin 1 veya altında çıkması isteniyor sebebi ise rahim iç zarı erken geliştiği için transfer planlaması yapamıyorlar düşük bir değer istenip transfere 5 gün kala ilaçlara onlar yükseltiyorlar ki transferle rahim iç zarının gelişimi aynı zamanda olsun ki bebek rahat tutunabilsin

Benim progesteron değerine transferden 5 gün önce bakılmıştı sonrasında fitil kullanmaya başlamıştım dediğin gibi fitillerden sonra artıyordur o zaman

M MaviNefess canım sonucun belli oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…