- 13 Mart 2024
- 91
- 53
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test günün ne zaman canım ?Kızlarr erken gebelik testi markası hangisi iyi olan ben şimdiden stoğa başlıcam internetten sipariş vericem de kaliteli olan hangisi sizce?
11 Mayıs ama beklemem diye düşünüyorumTest günün ne zaman canım ?
Evet engelliyor regl olmuyorsunuzEstrofem 6 tane
Progestan fitil
Progestan iğne
Enox iğne
Coraspirin kullanıyorum.
Predictor şüphesiz kuzum. Üçlü paketleri bazen baya indirime giriyorKızlarr erken gebelik testi markası hangisi iyi olan ben şimdiden stoğa başlıcam internetten sipariş vericem de kaliteli olan hangisi sizce?
Ay hadi inşallah. Biz de senin kadar heyecanlıyız. Hepimizi hop oturttun hop kaldırdın inşallah güzel bir artış görürüz amin aminKızlarrrr kızlarrr dayanamadım 3.kan testini verdim 1.5 saat sonra falan çıkacak bana güzel enerji gönderin nolur
Olur ondan alayım canım teşekkür ederimmmPredictor şüphesiz kuzum. Üçlü paketleri bazen baya indirime giriyor
benim zaten tek embriyoydu, ikiz olsaydı mucize olurduMaşallah kuzum sağlıkla büyüsün ikizi tutturamadık hiçbirimiz ya. Ben çok istiyordum ama olsun sağlıklı olsun.
Sorma gerçekten bir rahata eremedim yaAy hadi inşallah. Biz de senin kadar heyecanlıyız. Hepimizi hop oturttun hop kaldırdın inşallah güzel bir artış görürüz amin amin
Senin de değerin çok yüksekti ama sanki öyle hatırlıyorum tek olsun bizim olsun ❤ çok şükürbenim zaten tek embriyoydu, ikiz olsaydı mucize olurdu
Şimdi bence 2.5 katı artacak. Öyle hissediyorumSorma gerçekten bir rahata eremedim ya
Benimki de öyle ya. Doktorun kimdi canımAynen doktorum öyle çok detaycı değil. Kendisi biliyor herşeyi. Eski usul biraz olsun ben memnunum. Bilmem gereken kadar söylüyor.
Ağzın bal yesin edoşŞimdi bence 2.5 katı artacak. Öyle hissediyorum
Ankaradayım ben canım sen de mi Ankaradasın?Benimki de öyle ya. Doktorun kimdi canım
Yok baya 26 cikmisti hatta ben netten okumustum 1 altı olmasi gerekiyormus sonra test sonucunu gorunce uzuldum transfer iptal edilecek demistim dr cok iyi demisti dondurulmus embriyo oldugu icin mi catlatma ignesi yapti ondan mi bilmiyorum ama 26 cikmisti sonucAaa baya fark varmış arada , 0.26 değil dimi ?
Ay çok heyecanlı , hadi bakalım güzel sonuçlar gelsin inşallahKızlarrrr kızlarrr dayanamadım 3.kan testini verdim 1.5 saat sonra falan çıkacak bana güzel enerji gönderin nolur
İyi tarafından bak Tek gebelik daha risksiz canım sağlıkla büyüsün bebişin inşallah yüzüm testi yaptın mı cinsiyeti için bakalım tutacak mıSenin de değerin çok yüksekti ama sanki öyle hatırlıyorum tek olsun bizim olsun ❤ çok şükür
Yok istanbuldayım. Çok profesyonel fazla konuşmuyor diyince şüphelendim ikinci testi bile istemeyen bi doktor. 9.gün testi attım geçen sefer, ben bakmıyorum bu testlere dedi. Garip biri ama her dediği de çıktı bu zamana kadarAnkaradayım ben canım sen de mi Ankaradasın?
Eve de gidemedim ilk sonucu aldığım kafede oturdum oyalanmaya çalışıyorum sıkmaktan çenelerim koptu, çok güzel haberler vereceğim inşallahAy çok heyecanlı , hadi bakalım güzel sonuçlar gelsin inşallah