Portakla ye bol bolYa ben nezle oluyorum galiba , burnumun biri tıkandı ve hapşırıyorum sürekli var mı ilaçsız önerisi olan ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Portakla ye bol bolYa ben nezle oluyorum galiba , burnumun biri tıkandı ve hapşırıyorum sürekli var mı ilaçsız önerisi olan ?
Ya evet bazen psikolojik olarak etkilendiğimiz şeyler gerçeğe dönüşebiliyor çok şükür iyisiniz bakDoktor yazmis gece 2 bucukta sorun yok degerler iyi diye ne bilim burdaki yazilari okuyordum bazilarinda leke geliyordu sorun yoktu bazilarininda gebelik son buluyordu insan korkuyor ister istemez zaten masallah benim bunyeye kim burda ne belirdi yazdiysa yarim saat sonra psikolojik aynini yasiyorum
Aaa baya fark varmış arada , 0.26 değil dimi ?Banad bakmisti transfer öncesi 26 cikmisti cok iyi demisti her dr mi farkli anlamadim ki
Benim transfer günü progesteron 39 muş. Düşük mü olması lazımdı. Şaşırdım şimdi.Aaa baya fark varmış arada , 0.26 değil dimi ?
Transferden önce 0-1 aralığında bir değer olması gerekiyormuş. Benim 4 çıktığı için transferim iptal edildi mesela. Transfer gününe kadar 4-5 gün kullanılan ilaç ve iğneler değeri yükseltiyor.Benim transfer günü progesteron 39 muş. Düşük mü olması lazımdı. Şaşırdım şimdi.
Hiç bir fikrim yokBenim transfer günü progesteron 39 muş. Düşük mü olması lazımdı. Şaşırdım şimdi.
Ama o zaman 26 ve 39 olan arkadaşlara nasıl yapmışlar ki. Birimleri mi farklı acaba ? Bende bu şekilde yazıyorTransferden önce 0-1 aralığında bir değer olması gerekiyormuş. Benim 4 çıktığı için transferim iptal edildi mesela. Transfer gününe kadar 4-5 gün kullanılan ilaç ve iğneler değeri yükseltiyor.
Bunu bende anlamadım. Yumurta toplama yapıldığı gün bakılmıştı benim değerime 0.66 çıkmış. Bu taze transferdi olumsuz olunca ikinci dondurulmuş olana geçecektik. İşte tekrar e2 ve progesteron istediler. Sonucunuz 4 çıkmış transfer iptal dediler.Ama o zaman 26 ve 39 olan arkadaşlara nasıl yapmışlar ki. Birimleri mi farklı acaba ? Bende bu şekilde yazıyor
Taze transfer olduğu için mi baktılar size benim progestan hormonuma bakılmadı hatta ben transfer öncesi hiç kanda vermedimAma o zaman 26 ve 39 olan arkadaşlara nasıl yapmışlar ki. Birimleri mi farklı acaba ? Bende bu şekilde yazıyor
Benim de transferden 5 gün önce bakılmış 0.01 çıkmış iyi demişti ama progeston içeren ilaçlar kullanmaya başlamıştım transfere kadar fitil ve estrofem kullanıyordum transfer sonrası 3 estrofem 3 fitil 8 saat arayla 12 saat arayla duphastan 2 tane onda da var progeston bide kan sulandırıcı ve progestan dex günde 1 ha bide corasprin sabah aç troit balık yağı ve folat ay ne kadar ilaç kullanıyormuşum söyle bi yazarken yoruldumBenim transfer günü progesteron 39 muş. Düşük mü olması lazımdı. Şaşırdım şimdi.
Yooo taze transfer değildi benimkisi ♀ ay valla her doktorun uyguladığı tedavi farklıTaze transfer olduğu için mi baktılar size benim progestan hormonuma bakılmadı hatta ben transfer öncesi hiç kanda vermedim
aynıyız ilaç konusunda , bir sürü ilaç varBenim de transferden 5 gün önce bakılmış 0.01 çıkmış iyi demişti ama progeston içeren ilaçlar kullanmaya başlamıştım transfere kadar fitil ve estrofem kullanıyordum transfer sonrası 3 estrofem 3 fitil 8 saat arayla 12 saat arayla duphastan 2 tane onda da var progeston bide kan sulandırıcı ve progestan dex günde 1 ha bide corasprin sabah aç troit balık yağı ve folat ay ne kadar ilaç kullanıyormuşum söyle bi yazarken yoruldum
Benim bi arkadaş doğal silküs oldu onlar da genetik sorunu vardı dondurulmuştu hani bende öyle bekledim açıkçası sonra her hastanın kendine has sorunları yapısı olduğu geldi aklıma zararlarından sana sığınıyoruz Allahım şifasını istiyoruz kullandığımız her ilaç içinAh hepimiz
aynıyız ilaç konusunda , bir sürü ilaç var
Koldan ve bacaktan da yapabiliyorsun , sor ama doktoruna tabiBir de ablalar kardeşler şu kan sulandırıcılar benim karnımı mosmor ama abartısız mosmor yaptı yarın doktora gidicem ilk muaneye acaba sormasam koldan yapmaya izin verir mi
O iste baska bisey var benim de 0.9 du transfer oncesi sonra 1 hafta oncesinde igne ve fitil basladik ve 108 di progestronum gayet transfer oldum ve tuttu.Transferden önce 0-1 aralığında bir değer olması gerekiyormuş. Benim 4 çıktığı için transferim iptal edildi mesela. Transfer gününe kadar 4-5 gün kullanılan ilaç ve iğneler değeri yükseltiyor.
Çok sevindim hayırlı olsunEvet, artış takip edilecek
Acaba birimler mi farklı diye düşündüm. Bi e nabızdan bakar mısınız tam olarak nasıl yazıyor ?O iste baska bisey var benim de 0.9 du transfer oncesi sonra 1 hafta oncesinde igne ve fitil basladik ve 108 di progestronum gayet transfer oldum ve tuttu.
İşte transfer öncesi düşük olması gerekiyor anladığım kadarıyla. Çünkü hemşire fitil ve iğne değerinizi arttırır dedi. O yüzden bunlara başlamadan kan alıyorlar. Benim klinik ve devlette verdiğim değerler bile farklı çıktı anlamadım.O iste baska bisey var benim de 0.9 du transfer oncesi sonra 1 hafta oncesinde igne ve fitil basladik ve 108 di progestronum gayet transfer oldum ve tuttu.
Benimki sizle aynı ng/ml yazıyor.Acaba birimler mi farklı diye düşündüm. Bi e nabızdan bakar mısınız tam olarak nasıl yazıyor ?