💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Doktor yazmis gece 2 bucukta sorun yok degerler iyi diye ne bilim burdaki yazilari okuyordum bazilarinda leke geliyordu sorun yoktu bazilarininda gebelik son buluyordu insan korkuyor ister istemez zaten masallah benim bunyeye kim burda ne belirdi yazdiysa yarim saat sonra psikolojik aynini yasiyorum 😁😁😁
Ya evet bazen psikolojik olarak etkilendiğimiz şeyler gerçeğe dönüşebiliyor 😅 çok şükür iyisiniz bak 🙏🏻

Benim transfer günü progesteron 39 muş. Düşük mü olması lazımdı. Şaşırdım şimdi.
Transferden önce 0-1 aralığında bir değer olması gerekiyormuş. Benim 4 çıktığı için transferim iptal edildi mesela. Transfer gününe kadar 4-5 gün kullanılan ilaç ve iğneler değeri yükseltiyor.

Transferden önce 0-1 aralığında bir değer olması gerekiyormuş. Benim 4 çıktığı için transferim iptal edildi mesela. Transfer gününe kadar 4-5 gün kullanılan ilaç ve iğneler değeri yükseltiyor.
Ama o zaman 26 ve 39 olan arkadaşlara nasıl yapmışlar ki. Birimleri mi farklı acaba ? Bende bu şekilde yazıyor

Eklentiler

• IMG_6923.jpeg
    IMG_6923.jpeg
    33 KB · Görüntüleme: 51
Ama o zaman 26 ve 39 olan arkadaşlara nasıl yapmışlar ki. Birimleri mi farklı acaba ? Bende bu şekilde yazıyor
Bunu bende anlamadım. Yumurta toplama yapıldığı gün bakılmıştı benim değerime 0.66 çıkmış. Bu taze transferdi olumsuz olunca ikinci dondurulmuş olana geçecektik. İşte tekrar e2 ve progesteron istediler. Sonucunuz 4 çıkmış transfer iptal dediler.

Benim transfer günü progesteron 39 muş. Düşük mü olması lazımdı. Şaşırdım şimdi.
Benim de transferden 5 gün önce bakılmış 0.01 çıkmış iyi demişti ama progeston içeren ilaçlar kullanmaya başlamıştım transfere kadar fitil ve estrofem kullanıyordum transfer sonrası 3 estrofem 3 fitil 8 saat arayla 12 saat arayla duphastan 2 tane onda da var progeston bide kan sulandırıcı ve progestan dex günde 1 ha bide corasprin sabah aç troit balık yağı ve folat ay ne kadar ilaç kullanıyormuşum söyle bi yazarken yoruldum 😅

Ah hepimiz
Benim de transferden 5 gün önce bakılmış 0.01 çıkmış iyi demişti ama progeston içeren ilaçlar kullanmaya başlamıştım transfere kadar fitil ve estrofem kullanıyordum transfer sonrası 3 estrofem 3 fitil 8 saat arayla 12 saat arayla duphastan 2 tane onda da var progeston bide kan sulandırıcı ve progestan dex günde 1 ha bide corasprin sabah aç troit balık yağı ve folat ay ne kadar ilaç kullanıyormuşum söyle bi yazarken yoruldum 😅
aynıyız ilaç konusunda , bir sürü ilaç var 🤦🏼‍♀️

Ah hepimiz

aynıyız ilaç konusunda , bir sürü ilaç var 🤦🏼‍♀️
Benim bi arkadaş doğal silküs oldu onlar da genetik sorunu vardı dondurulmuştu hani bende öyle bekledim açıkçası sonra her hastanın kendine has sorunları yapısı olduğu geldi aklıma zararlarından sana sığınıyoruz Allahım şifasını istiyoruz kullandığımız her ilaç için 🌸

Bir de ablalar kardeşler şu kan sulandırıcılar benim karnımı mosmor ama abartısız mosmor yaptı yarın doktora gidicem ilk muaneye acaba sormasam koldan yapmaya izin verir mi

O iste baska bisey var benim de 0.9 du transfer oncesi sonra 1 hafta oncesinde igne ve fitil basladik ve 108 di progestronum gayet transfer oldum ve tuttu.

O iste baska bisey var benim de 0.9 du transfer oncesi sonra 1 hafta oncesinde igne ve fitil basladik ve 108 di progestronum gayet transfer oldum ve tuttu.
İşte transfer öncesi düşük olması gerekiyor anladığım kadarıyla. Çünkü hemşire fitil ve iğne değerinizi arttırır dedi. O yüzden bunlara başlamadan kan alıyorlar. Benim klinik ve devlette verdiğim değerler bile farklı çıktı anlamadım.

X