💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Rabbim bize de nasip edecek inşallah en güzel vaktinde gelecektir. Seninle biz marttan beri bu yoldayız inşallah birlikte öğreneceğiz güzel haberleri Kasım ayında başladım tekrar bu sürece ve 4 opudan son iki tanesinde taze transfer oldum. 20-25 folikülden 14-16 dölleniyo ama dondurmak için hiç kalmiyor maalesef. Hep iki tane 5. gün blasto taze transfer oluyor bu sefer 3. gün 8 ve 9 hücreli transfer edildi oda işte tutmadı
Bana tecrübesini paylaşacak yumurta kalitesini arttırabilen biri var mı acaba? Varsa neler yiyip içtiğini neler kullandığını yazabilir mi Okadar yorulup yıprandım ki artık birseyleri değiştirip bu yola devam etmek istiyorum durduğum yerde koşuyormus gibi hissediyorum

Çok zor gerçekten , çoknhaklısın yorulmakta İnstagram da embriyolog İdil Bozkurt var danışmanlıkta yapıyor yumurta kalitesi arttırmak üzere , onunla iletişime geçebilirsin belki ?
MFK ürünlerini kullandın mı hiç ?

Günaydın kızlar aslında yumurta sayın çok ıyı ama kalıtesı mi düşük benım doktorum suya katılan bır vıtamın vermıstı 7 ay kullandım amh düşük ıkı opudan 5 tane 3.gün embriyosu oluştu ekstra olarak her gün avakado yedim

Merhaba benide eklermisiniz
Bugun transfer oldu tek embriyo 5. Gün embryosu
29-04
Yas 27
Aramıza hoşgeldin canım ❤ seni uğurlu tablomuz ekledim umarım birlikte pozitif haberlerini alırız
Haklısın kuzum evet dualar yoldaşım oldu
Ben hastaneden geliyorum lekelenmem olmuştu gittik maalesef negativ çıktı kan değerim
Rabbim büyüktür inşallah bidahaki denemede tutar
Canım çok üzüldüm sağlıklı olsun bizim olsın inşallah sonraki denemelerde olacak

Kızlar progestan fitil alıyorum günde 3 tane, kaşıntım bazen çok fazla oluyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı
Benim de 2-3 gün çok fazla oldu, hastaneye yazdım. Günlük ped takma, sık sık çamaşırını değiştir, herhangi bir krem falan sürme dediler. Bu şekilde hafifledi. Geceleri sadece çamaşırla yatıyorum sanki hava alması da iyi geldi.

Buna arada yaş 36 ilk deneme

Kuzum geçmiş olsun. Lekelenme olayı herkeste farklı anlama geliyor sanırım. Bazıları cok takılmıyor lekeye ama rengi ne olursa olsun doktora gitmekte fayda var. Sen de gitmişsin zaten. Kesede bozulma yoksa hiç canını sıkıp da stres olma. İnşallah sonraki kontrolde sağlıkla kalp atışını duyacaksın

Canlar. Teyzoşlar. Küt küt.Pat pat. Güm güm.
Bebişimin kalp atışını duydum bugün şükürler olsun
Tam tamına 6 haftalık olmuşuz 3-4 gün önden gidiyor bebiş dedi boyut olarakGeçen hafta 4+5 kese görmüştük.
Estrofemi kestik.
İki hafta sonra rutin kontrol.
Dualarım sizinle pisti size bırakıyorum 2 haftalığına

Yaaaa maşallah ona

Benide listeye ekleyebilir mısınız 13 nisan 5. Gün embriyosu çift embriyo sonuç pozitif
Hayırlı uğurlu olsun canım
Buna arada yaş 36 ilk deneme
Ekledim kuzum tablomuza ❤
İnşallah kuzum o kadar zor ki var mı yok mu bilmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…