Evet alarm kuracağım kuzum Allahın emri oldu oHiç endişem yok sağlıkla kucağına alacaksın kuzunu, bak gör.
Sana ne iyi gelecekse öyle yap ama sensiz tadımız tuzumuz olmaz
İlaçların için de en az iki alarm kur, bende 8 tane alarm var hiç susmuyor telefonum. Aklında olsun.
Çok etkiler .sürekli kullanımda çok zararlı. Kullanma lütfen ben yanıma poşet ve iş çamaşırı aldım bugün.etek giydim .adanada hava sıcak olunca rahat oldu. Günlük ped çok sağlıksız. Kist yapabildiğini okumuştum.Hep kullanıyorumfitil devamlı eriyip akıntı yaptığı için kullanıyordum şimdi ara verdim. Etkiler mi ki?
Merhaba benide eklermisinizBen 5 nisan oldum. Bende de hiç belirti yok kuzum. Beklemedeyim.
Doğru söylüyorsun ben bir türlü vazgeçemedim kendimi bildim bileli kullanıyorum. İç çamaşırımı da devamlı değiştiriyorum hastalık gibi. Artık dikkat edeceğimÇok etkiler .sürekli kullanımda çok zararlı. Kullanma lütfen ben yanıma poşet ve iş çamaşırı aldım bugün.etek giydim .adanada hava sıcak olunca rahat oldu. Günlük ped çok sağlıksız. Kist yapabildiğini okumuştum.
Canım delilik hali yaşıyoruz hepimiz. Endişesiz günümüz yok. Ağrım olsa ayrı, olmasa ayrı senaryo yazıyorum. Bebişi kucağımıza almasan huzur yok bize. İlk insandan beri doğuyor bu bebişler. Rahat olsak belki bizim de normal yoldan olacaktı. Anahtar kelime rahatlık. İyi olacak bebişin. Meryem suresini açıp dinler misin youtube dan. İnançlı biri misin bilmiyorum tabi ki ama. Ben bugün sonuç almaya giderken arabada dinledim. Çok rahatlattı. Meryem e babasız bebek gönderen rab bize de açacak hazinesini. Hem biz baba kısmını da hallettik.Yaa yerim seni. Biraz sessiz kalıcam galiba. Durumum netleşene kadarben biraz eksik kalsam da siz birbirinize destek olmaya devam edin, aklım fikrim sizde ❤
Bi de aklıma az önce geldi. Ben dün akşam estrofemi içmeyi unuttum. Sabah da içemeden kanamam geldi. İnternetten baktım, ne kadar doğru bilmiyorum ama bir doz atlayınca ara kanama yapabilir yazıyor. Doktora da söylemedim tabi bunu, ağlamaktan aklıma bile gelmemişti. Bilmiyorum ilaçtan mı kaynaklı neden kaynaklı. Oturduğum yerde sürekli teori üretiyorum.
Bende sürekli kullanırım günlük pedi. Her tuvalete girdiğimde değiştiririm ama. Günlük pedsiz bir hayat düşünemiyorumDoğru söylüyorsun ben bir türlü vazgeçemedim kendimi bildim bileli kullanıyorum. İç çamaşırımı da devamlı değiştiriyorum hastalık gibi. Artık dikkat edeceğim
Amanın hemen o pedi bırakBende sürekli kullanırım günlük pedi. Her tuvalete girdiğimde değiştiririm ama. Günlük pedsiz bir hayat düşünemiyorum
Bende sürekli kullanırım günlük pedi. Her tuvalete girdiğimde değiştiririm ama. Günlük pedsiz bir hayat düşünemiyorum
Nasıl yani günde 5-6 kere günlük ped mi değiştiriyorsunuzBende sürekli kullanırım günlük pedi. Her tuvalete girdiğimde değiştiririm ama. Günlük pedsiz bir hayat düşünemiyorum
Kan testinde hamile olduğumu söyledi doktorÇatlatma iğnesi diye biliyorum bunları ve bunlar teste yalancı gebelik çıkarabiliyor iğne yaptıktan 12 gün sonra etkisi geçiyor
Ya evet hatta daha fazla olduğu da oluyorNasıl yani günde 5-6 kere günlük ped mi değiştiriyorsunuz
Tebrik ederim canım. Hayırlı olsun , sağlıkla kucağına al bebeğini inşallahKan testinde hamile olduğumu söyledi doktor
Ya bağımlılık gibi bir şeyAmanın hemen o pedi bırakben de tutkunuydum. Ama kaşıntı vs çok oluyordu kullanırken. Çok zararlı. Lütfen dikkat et arkadaşım
Ahahahaha gerçekten öyleymişYa evet hatta daha fazla olduğu da oluyoradet olunca da her tuvalete girdiğimde mutlaka ped değiştiririm böyle saçma ve çok masraflı bir huyum var maalesef
Ben ilk hamileliğimde 22.50 ile öğrendim şoka girdik annemde yok ama teyzelerimÇok zor . Düşük dozlarda asla dengeye girmedi benim. Bebek düşündüğüm için de 2 yıldır bu dozdayım. Tsh ım 0.90 filan şu an. Ama azcık gevşetsem 9 a fırlar en az.
Rabbim razı olsun canımTebrik ederim canım. Hayırlı olsun , sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah️
sağol canım darısı tüm isteyenlerin başınaTebrik ederim canım. Hayırlı olsun , sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah️
Kuzu bu çatlatma iğnesi transferden yanlış hatırlamıyorsam 36 saat önce sağ ve sol yumurtalığına gelecek şekilde vuruyorsun sana söylenen saatte de transferin oluyor. Asistana bi sorsaydın ilk defa duydum transferden sonra çatlatma iğnesi verildiğiniYa ben çatlatma iğnesi olduğunu bilmiyordum , şimdi sen söyleyince baktım. E bize niye transferden sonra çatlatma iğnesi verdiler acaba ? Benim daha önceki transferimde vermemişlerdi. Kafam karıştı
Henüz vakti var demekki kuzum. Üzülme demiycem sana çünkü bende negatifi gördüm hala geçmedi üzüntüm. Biz yine de güçlü olmaya çalışalım Rabbim ol derse olurBen hastaneden geliyorum lekelenmem olmuştu gittik maalesef negativ çıktı kan değerim
Rabbim büyüktür inşallah bidahaki denemede tutar
Cook üzüldüm gerçekten çok umutluydum Okadar oldu diye hissediyordum ki duyduğumda bi sarsıldım inanamadım gibi halen de sanki daha algılayamadım yada kabullenmek istemiyorum bilmiyorum. Hersey olduğuna dair işaret gibiydi demek ki nasip değilmişHenüz vakti var demekki kuzum. Üzülme demiycem sana çünkü bende negatifi gördüm hala geçmedi üzüntüm. Biz yine de güçlü olmaya çalışalım Rabbim ol derse olurhayırlısını kolaylıkla iste Allahtan inşallah seninde benimde herkesin güzel annelik haberlerini alacağız kısa zamanda ben inanıyorum