Bildiğim kadarıyla yok. Kozlar transfer sonrası ganopeptyl kullanan var mı başka ?Oluşan yumurtan varsa ondan vermişlerdir
Sitede araştırdım. Yumurta oluşursa onu çatlatıp rahmi rahatlatmak için demiş biri. Transfer sonrası çatlatma iğnesi vurulan çok kişi var. Yazmış hepsi.Bildiğim kadarıyla yok. Kozlar transfer sonrası ganopeptyl kullanan var mı başka ?
Başlık da bu:Bildiğim kadarıyla yok. Kozlar transfer sonrası ganopeptyl kullanan var mı başka ?
Cevap verecek yokmuMerhaba kızlar bende 13 Nisan'da transfer oldum 5. Gün dondurulmuş iki embriyo transferi oldum 26 Nisan'da test yapıldı 250 çok sevindim tabi ilk deneme bu arada. Ama sevincim kursagıma tıkıldı cumartesi test 370 pazartesi bugün tekrar test verdim 515 doktoru aradım ikinci oran daha iyi yükseldi dedi 15 gün sonra muayeneye cagırdı böyle yavaş yükselip güzel sonuç alanlar oldumu çok korkuyorum
Kötü artmamış 60% artması yeterliCevap verecek yokmu
Sabah 7 de kan vericem benim doktor prof ama randevu yoktu mecbur uzmana aldım bide beta istedi kadın sabah bakalım ne olacak bu triot zor hormon yaBen 4 gün levotiron 175. 3 gün levotiron 125 kullanıyorum. İyi bir endokrin uzmanına görünün . Belki doz yetersiz.
Çok zor . Düşük dozlarda asla dengeye girmedi benim. Bebek düşündüğüm için de 2 yıldır bu dozdayım. Tsh ım 0.90 filan şu an. Ama azcık gevşetsem 9 a fırlar en az.Sabah 7 de kan vericem benim doktor prof ama randevu yoktu mecbur uzmana aldım bide beta istedi kadın sabah bakalım ne olacak bu triot zor hormon ya
Yan etkilerinde yazıyor muydu? Ya da doktoruna sorabilirsin. Ben de cumartesiden beri kullanıyorum ama kaşıntı yok şimdilik.Kızlar progestan fitil alıyorum günde 3 tane, kaşıntım bazen çok fazla oluyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı
Yaa yerim seni. Biraz sessiz kalıcam galiba. Durumum netleşene kadaredahandro gözlerim seni arıyor bak sana ne yollayağım uğur böceği
Epey bir bakındım ama yok yan etkilerde yazmıyor. Birkaç gündür hafif vardı bugün yoğunlaştı, konuşayım bir doktorumla.Yan etkilerinde yazıyor muydu? Ya da doktoruna sorabilirsin. Ben de cumartesiden beri kullanıyorum ama kaşıntı yok şimdilik.
Günlük ped vs kullanıyor musun?Kızlar progestan fitil alıyorum günde 3 tane, kaşıntım bazen çok fazla oluyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı
Canım sessiz kalıp kalmamak sana iyi gelip gelmeyeceğini sen bilirsin ama içine kapanma. Allah a güven ve sırtına yaslan. Yiyecek ekmekleri içecek suları varsa aralık ayında bebelerimizi kucağımıza alacağız hep birlikte yoksa da bu bizim kötü anne olacağımız için değil her şey Allah’a emanet aslında.Yaa yerim seni. Biraz sessiz kalıcam galiba. Durumum netleşene kadarben biraz eksik kalsam da siz birbirinize destek olmaya devam edin, aklım fikrim sizde ❤
Bi de aklıma az önce geldi. Ben dün akşam estrofemi içmeyi unuttum. Sabah da içemeden kanamam geldi. İnternetten baktım, ne kadar doğru bilmiyorum ama bir doz atlayınca ara kanama yapabilir yazıyor. Doktora da söylemedim tabi bunu, ağlamaktan aklıma bile gelmemişti. Bilmiyorum ilaçtan mı kaynaklı neden kaynaklı. Oturduğum yerde sürekli teori üretiyorum.
Hep kullanıyorumGünlük ped vs kullanıyor musun?
Yok yok buralardayım kuzum bir yere gitmem topiği bırakmam da, her yoruma cevap yazamıyorum. Normalde herkese cevap vermeye çalışırdım. O konuda birbirimize emanetsiniz. Yoksa gözüm üstünüzdeCanım sessiz kalıp kalmamak sana iyi gelip gelmeyeceğini sen bilirsin ama içine kapanma. Allah a güven ve sırtına yaslan. Yiyecek ekmekleri içecek suları varsa aralık ayında bebelerimizi kucağımıza alacağız hep birlikte yoksa da bu bizim kötü anne olacağımız için değil her şey Allah’a emanet aslında.
Sessiz kalmak seni daha çok depresif hale sokmayacaksa çekil kenara kafanı bedenini dinlendir. Cuma günü güzel bir dönüşle gel sevindir bizi.
Ama kurdukça kuracaksan gitme bir yere biz birimizin yaramızı sararız iyileştiririz. Bugün seni yarın sen başkasını. Herkes için canı gönülden koşturan kendi derdi gibi dertlenen güzel kalpli bir arkadaşımızsın hiç tanımasamda sevdim seni umarım her nerede olursan ol iyi ol. Gönlümden geçeni soruyorsan kal gitme
Hiç endişem yok sağlıkla kucağına alacaksın kuzunu, bak gör.Yaa yerim seni. Biraz sessiz kalıcam galiba. Durumum netleşene kadarben biraz eksik kalsam da siz birbirinize destek olmaya devam edin, aklım fikrim sizde ❤
Bi de aklıma az önce geldi. Ben dün akşam estrofemi içmeyi unuttum. Sabah da içemeden kanamam geldi. İnternetten baktım, ne kadar doğru bilmiyorum ama bir doz atlayınca ara kanama yapabilir yazıyor. Doktora da söylemedim tabi bunu, ağlamaktan aklıma bile gelmemişti. Bilmiyorum ilaçtan mı kaynaklı neden kaynaklı. Oturduğum yerde sürekli teori üretiyorum.
Canım peçete kullan üç kat. Ben öyle yapıyordum. Islandıkça değiştiriyorum. Kaşınma değil ama çok sıcak olunca geceleri yanma kaşntı arası birşeyler oluyordu.Hep kullanıyorumfitil devamlı eriyip akıntı yaptığı için kullanıyordum şimdi ara verdim. Etkiler mi ki?
Tamamdır öyle yapayım teşekkür ederimCanım peçete kullan üç kat. Ben öyle yapıyordum. Islandıkça değiştiriyorum. Kaşınma değil ama çok sıcak olunca geceleri yanma kaşntı arası birşeyler oluyordu.