Canımaa üyelik iptali yapmış
Canım kloroben tarzı gargara yap. Bemiks c iç hemen. Toparlar o seniAy çok heyecanlıyım inşallah her şey yolunda gider pozitif sonuçlar alırımçok Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için hepinize
Ya yalnız bi sorunum var ben şimdi uyandım hafiften bi boğaz ağrısı hissediyorum sanki , bir şey olur mu acaba ne yapsamvar mı öneriniz
Canım hemen umutsuzluğa kapılma daha erken olabilir , test hatalı olabilir. Gününü bekle bakalımGünaydııın
Ben erken gebelik testinden yaptım negatif çıktı
Öyle hayırlısı olsunCanım hemen umutsuzluğa kapılma daha erken olabilir , test hatalı olabilir. Gününü bekle bakalım
Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. Benimde 9. Gün ve silik çıkıyor. Kan Sonucunu yazarsan sevinirim canim.Günaydın kızlar, transfer dahil 9.günüm bugün. İdrar ikinci gün biraz silik çıkınca paranoya yaptım kan vermeye gideceğim. 5.gün embriyosu 9.gün öğrenenler beta hcgniz kaç çıktı?
Herkesin aynı olmuyo. Bir arkadaşımın 9. Günde çıktı ikinci çizgi. Hepimizin korkuları aynı sürekli test yapıyoruz. O yüzden kendine sıkıntı etme. İnşallah güzel haberlerini alirizGünaydııın
Ben erken gebelik testinden yaptım negatif çıkt
Amin, yazarım tabi. Zaten silik çıkması gerekiyor ama cumartesi günkü test pazar gününe göre daha belirgindi, o yüzden korktum.Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin. Benimde 9. Gün ve silik çıkıyor. Kan Sonucunu yazarsan sevinirim canim.
Oldum transferimi Şuan hastanede odamda yatıyorum 1 tane koydular ilk kez olduğu için 4 tane embriyo donduruldu hepimizin hakkında hayırlısı
Hadi canım hayırlı olsun , sağlıkla tutunsun bebişin inşallah annesineOldum transferimi Şuan hastanede odamda yatıyorum 1 tane koydular ilk kez olduğu için 4 tane embriyo donduruldu hepimizin hakkında hayırlısı
120 küsürGünaydın kızlar, transfer dahil 9.günüm bugün. İdrar ikinci gün biraz silik çıkınca paranoya yaptım kan vermeye gideceğim. 5.gün embriyosu 9.gün öğrenenler beta hcgniz kaç çıktı?
Yazdığını yeni gördüm canım kusura bakma , Medical Point de Funda Göde ile ilerliyoruz biz.Nurettin Ersöz ince diye bir doktor var bayraklıda işlemler Tavmergen de yapılıyor siz?
Canım 20 transfer olmuşsun transfer dahil olmuyor hariç oluyorGünaydın kızlar, transfer dahil 9.günüm bugün. İdrar ikinci gün biraz silik çıkınca paranoya yaptım kan vermeye gideceğim. 5.gün embriyosu 9.gün öğrenenler beta hcgniz kaç çıktı?
Teşekkür ederim canım aminHadi canım hayırlı olsun , sağlıkla tutunsun bebişin inşallah annesinebugün benim de transfer günüm , 3 te olacak benimki. İkimizde güzel, hayırlı sonuçlar alalım inşallah
Duymuştum o doktoru güzel diyolardı canım hayırlısıYazdığını yeni gördüm canım kusura bakma , Medical Point de Funda Göde ile ilerliyoruz biz.
Benim doktor sayıyor valla, emin olamadım. Neyse zaten çarşamba tekrar edeceğim testi normalde 1 mayıs demişti doktor, artışa da bakmış olurum. Verdim kanı max 2 saate çıkarCanım 20 transfer olmuşsun transfer dahil olmuyor hariç oluyor