20 Nisan transferinBenim doktor sayıyor valla, emin olamadım. Neyse zaten çarşamba tekrar edeceğim testi normalde 1 mayıs demişti doktor, artışa da bakmış olurum. Verdim kanı max 2 saate çıkar
Pazar günü ctesiye göre silik çıkınca panik oldum ya uyku girmedi gözüme, yoksa inanılmaz mutluydum. Yazarım tabi20 Nisan transferin
21 nisandan sayım başlıyor canım.
Hadi geçmiş olsun sonucunu buraya yaz merak ederiz inşallah güzel olur
ya ben dün yazacaktım unuttum.takma buna benim de öyle olmuştu 5 gün yaptığım test 7 günden daha belirgindi ve kuruduktan sonra da hala öyle hatıra olarak duruyo. Bir sıkıntı yok yani o anki çişle alakalı olabilirPazar günü ctesiye göre silik çıkınca panik oldum ya uyku girmedi gözüme, yoksa inanılmaz mutluydum. Yazarım tabi
Ay haklısın bence de öyle ama bu pç kuruları daha gelmeden yüreğimizi hoplatıyor devamlı gelmeleri olay kan değerleri ayrı olayya ben dün yazacaktım unuttum.takma buna benim de öyle olmuştu 5 gün yaptığım test 7 günden daha belirgindi ve kuruduktan sonra da haşa öyle hatıra olarak duruyo. Bir sıkıntı yok yani o anki çişle alakalı olabilir
Öyle tabi ki canım. Daha önce bnde 9.günde kaset testi pozitifi görmüştüm o yüzden beklemedeyim bu dördüncü denemem olduğu için herşeye hazırlıklıyım inşallah. Çocuğun olması da olmaması da ayrı birer imtihan. Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsınHerkesin aynı olmuyo. Bir arkadaşımın 9. Günde çıktı ikinci çizgi. Hepimizin korkuları aynı sürekli test yapıyoruz. O yüzden kendine sıkıntı etme. İnşallah güzel haberlerini aliriz
Ay amin inşallah , Teşekkür ederiz canımcinnabon L liyaliya95 bebişlerinizle birlikte mutlulukla girin evinize, güzel haberlerinizi bekliyoruz
5.gün çok çok erken.Kızlar bugün transferimin 5 günü 2 tane embiriyo transfer ettirmiştim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok okudum hep 5 günü pozitif olanları umut varmı acaba pozitife döner mi 2 embiriyomda 5AA kalitedeydi
5.günü yapıp pozitif gören çok okudum bu platformda ondan yapayım dedim ama çıkmayıncada bi üzüldüm5.gün çok çok erken
7.günden önce yapılması moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor inanın. Herkesin gebeliği farklı beta hcg değeriyle başlıyor sonuçta, kanda pozitif görüp idrarda hala negatif gören bile var.5.günü yapıp pozitif gören çok okudum bu platformda ondan yapayım dedim ama çıkmayıncada bi üzüldüm
Hep birlikte inşallah canımmcinnabon L liyaliya95 bebişlerinizle birlikte mutlulukla girin evinize, güzel haberlerinizi bekliyoruz
Tebrik ederim canımmmmm çok mutlu oldumKızlaaarrrrr 117 küsür çıktı değerim 9.gündeihihihiihihihii çok rahatladım
Çok teşekkür ederimTebrik ederim canımmmmm çok mutlu oldum
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahKızlaaarrrrr 117 küsür çıktı değerim 9.gündeihihihiihihihii çok rahatladım
Yarın kalp atışına gideceğimUltrasona giren yok mu kızlarrr
Senin kaç haftalık oldu bonivaYarın kalp atışına gideceğim