💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Benim doktor sayıyor valla, emin olamadım. Neyse zaten çarşamba tekrar edeceğim testi normalde 1 mayıs demişti doktor, artışa da bakmış olurum. Verdim kanı max 2 saate çıkar
20 Nisan transferin
21 nisandan sayım başlıyor canım.
Hadi geçmiş olsun sonucunu buraya yaz merak ederiz inşallah güzel olur 🥰

Pazar günü ctesiye göre silik çıkınca panik oldum ya uyku girmedi gözüme, yoksa inanılmaz mutluydum. Yazarım tabi
ya ben dün yazacaktım unuttum.takma buna benim de öyle olmuştu 5 gün yaptığım test 7 günden daha belirgindi ve kuruduktan sonra da hala öyle hatıra olarak duruyo. Bir sıkıntı yok yani o anki çişle alakalı olabilir😂

ya ben dün yazacaktım unuttum.takma buna benim de öyle olmuştu 5 gün yaptığım test 7 günden daha belirgindi ve kuruduktan sonra da haşa öyle hatıra olarak duruyo. Bir sıkıntı yok yani o anki çişle alakalı olabilir😂
Ay haklısın bence de öyle ama bu pç kuruları daha gelmeden yüreğimizi hoplatıyor devamlı gelmeleri olay kan değerleri ayrı olay 😂😂😂 sana da olmuştu biliyorsun rahat yok bize 🤭🤭

Herkesin aynı olmuyo. Bir arkadaşımın 9. Günde çıktı ikinci çizgi. Hepimizin korkuları aynı sürekli test yapıyoruz. O yüzden kendine sıkıntı etme. İnşallah güzel haberlerini aliriz
Öyle tabi ki canım. Daha önce bnde 9.günde kaset testi pozitifi görmüştüm o yüzden beklemedeyim bu dördüncü denemem olduğu için herşeye hazırlıklıyım inşallah. Çocuğun olması da olmaması da ayrı birer imtihan. Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın 🤲🏻

Kızlar bugün transferimin 5 günü 2 tane embiriyo transfer ettirmiştim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok okudum hep 5 günü pozitif olanları umut varmı acaba pozitife döner mi 2 embiriyomda 5AA kalitedeydi

5.günü yapıp pozitif gören çok okudum bu platformda ondan yapayım dedim ama çıkmayıncada bi üzüldüm
7.günden önce yapılması moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor inanın. Herkesin gebeliği farklı beta hcg değeriyle başlıyor sonuçta, kanda pozitif görüp idrarda hala negatif gören bile var.

Kızlar ben çok kötüyüm. Sabah iki peçete dolusu kırmızı kanamam oldu. Doktora gittik. Kese var içi dolu, yolk saç var. Kanama alanı görmedi. Olabilir dedi ama çok yoğun kan geldi. Çok korktum. Eve gelince de pıhtı geldi. Ona da olabilir dediler. Kalçadan iğne yaptılar. Evde dinlenicem 5 gün. Cuma muayeneye çağırdılar Meryemimm Meryemimm bana moral ol 😔 kötüyüm

X