- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.916
geçen gün buraya yazmıştım midem bulanıyor çok erken değil mi yemek yiyemedim açım diye. sanırım açlıktan bulanmış o gün sonraki günler olmadı çünküKızlar mide bulantısı başlayan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçen gün buraya yazmıştım midem bulanıyor çok erken değil mi yemek yiyemedim açım diye. sanırım açlıktan bulanmış o gün sonraki günler olmadı çünküKızlar mide bulantısı başlayan var mı ?
Aminn çok çok teşekkür ederim inşaAllahhDualarımız seninle canım ❤ Rabbimm kimseyi çocuksuz koymasın isteyen herkesin tez vakitte kucağı dolsun inşallah. Yarın inşallah buraları hamiş haberinle inleteceksin kuzum
Kaçıncı gün Embriyosu seninkisi ?Çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Sizinle aynı gün transfer olmuşuz 22 nisan. Test yapmıcam demiştim ama sizi görünce duramayıp yapıcam
Valla sevinmek için bana göre çok erken geliyor testi nöbetçi eczaneden aldı eşim bugün ama internette pek iyi şeyler yazmıyor. Çoğu positiv görüp hamile kalmamış. Benim bide ucuz testler var hayal meyal görünen. O yüzden yarın sabah digital alıp yapmayi düşünüyorum insallah hamileyizdir canım senin belirtilerin neler ?Çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Sizinle aynı gün transfer olmuşuz 22 nisan. Test yapmıcam demiştim ama sizi görünce duramayıp yapıcam
Benim de memintolar felaket ilaçlara başladığımdan beri böyleInsallah daha net sevinemiyorum yarın inşallah sabah alicam doğru düzgün test yapıcam çok çok inanıyorum inşallah rabbim göğüs ağırlarım da başladı
Canım inşallah. Çok heyecanlı ve endişeliyim. Ama değişik bir teslimiyet hali de var.Canım yarın kan testi sonucunu bekliyoruz hayırlısıyla ❤ inşallah yükselmiştir
Nasıl yani 3 gebelik testi yapıp üçünde de ikinci çizgiyi görüp hamile değiller miymiş? Komplo teorisi değil mi bunlar biraz ya önce kana sonra idrara karışır sonuçta idrarda varsa kanda %99 vardır, bilimsel bilgi bu. Çatlatma iğnesi veya kimyasal gebelik vs bilemiyorum ben hiç taze transfer olmadım. Hadi bir testte pozitif çıksın hepsi mi hatalı. Benim içime de kurt düşürdünüz şimdiValla sevinmek için bana göre çok erken geliyor testi nöbetçi eczaneden aldı eşim bugün ama internette pek iyi şeyler yazmıyor. Çoğu positiv görüp hamile kalmamış. Benim bide ucuz testler var hayal meyal görünen. O yüzden yarın sabah digital alıp yapmayi düşünüyorum insallah hamileyizdir canım senin belirtilerin neler ?
aa üyelik iptali yapmışR o s e canım nasılsın? seni merak ediyorum
Çok üzgündür eminim, bakmak istemiyor olabiliraa üyelik iptali yapmış
kötü bir şey mi oldu acabaÇok üzgündür eminim, bakmak istemiyor olabilir
Ben özelden sordum, maalesef arkadaşımızın düşük olmuş, inşallah tez vakitte güzel haberlerini verirR o s e canım nasılsın? seni merak ediyorum
5. Gün embriyorsu. Belirti yok bende sadece ayağa kalktığımda kasıklarımda adet olacakmışım gibi anlık ağrı oluyor daha önce ki negatif transferlerimde de böyle olmuştuKaçıncı gün Embriyosu seninkisi ?
Testi aldırdım az önce ama sabah yapıcamCanım şimdi mi yapacaksın? Sabah ilk idrarla mı yapsan acaba ama tabi sen bilirsin
Yapma ya çok üzüldüm ben anne olmayı herkes hakkeder ama o en çok hakkedenlerdendi be. 8 defa tüp bebek of. Çok üzüldüm şimdi çok kötü oldum. Keşke geri gelse.Ben özelden sordum, maalesef arkadaşımızın düşük olmuş, inşallah tez vakitte güzel haberlerini verir
Evet ben de çok üzüldüm. Bazen teselli de yetersiz kalıyor maalesef gücünü topladığında geri gelir inşallah , dertleşirizYapma ya çok üzüldüm ben anne olmayı herkes hakkeder ama o en çok hakkedenlerdendi be. 8 defa tüp bebek of. Çok üzüldüm şimdi çok kötü oldum. Keşke geri gelse.
Rose canım bir gün burayı okursan gücünü topladığın zaman özelden de olsa yaz dertleşelim canım biz yol arkadaşıyız hep yanındayız
Ben sormaya korktum . Ama belliydi ne yazık ki. inşallah tekrar yazar.R o s e canım nasılsın? seni merak ediyorum
Benim bir şeyden haberim yoktu. Kan vereceğim muayene olacağım demişti en son sohbetimizde rutin ne oldu diye bi yoklamaydı. Kızlardan öğrendim çok üzgünümBen sormaya korktum . Ama belliydi ne yazık ki. inşallah tekrar yazar.
Yok yok ilk ultra erken testi diyorum ben. İnternette yanlış positiv görenler olmuş yada sonradan düştü diye yazmışlar. Diyerlerinde de ikinci çizgi yok gibiNasıl yani 3 gebelik testi yapıp üçünde de ikinci çizgiyi görüp hamile değiller miymiş? Komplo teorisi değil mi bunlar biraz ya önce kana sonra idrara karışır sonuçta idrarda varsa kanda %99 vardır, bilimsel bilgi bu. Çatlatma iğnesi veya kimyasal gebelik vs bilemiyorum ben hiç taze transfer olmadım. Hadi bir testte pozitif çıksın hepsi mi hatalı. Benim içime de kurt düşürdünüz şimdi
Ay çok heyecanlıyım inşallah her şey yolunda gider pozitif sonuçlar alırım çok Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için hepinizecinnabon kuzummmm sonunda günün geldi ❤ yarın bebişini al da gel kuzum hayırlı rahat transferin olsun inşallah seni bekliyor olacağız