- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- En iyi cevaplar
- 1
- 372
- 43
- 31
Regl bitince film çekilir nasıl ikinci gün istedi acaba nerde tedavi oluyorsunuzMerhabalar benimde salı günü yumurta toplandı doktor rahim dinlendirme yapıcaz dedi reglin ikinci günü rahim filmi çekilcek transfer sonra yapılacak ama kafam karıştı bir regl mi beklicem iki mi acaba
Evet benimde şubatta toplama oldu. Nisanda transfer olacağımBende 2. Reglim bekliyorum.
Şubatta mi yunurta toplama oldu aizinde ?
Yumurta toplama sonrası olan kanamanız ilk regliniz oluyor sonraki ise ikinci regli döneminiz oluyor. Yaklaşık 1,5 2 aylık bir süreç beklemiş oluyorsunuz tabi bazılarının ikinci regli dönemi uzayabiliyormuş düzensizlik olabiliyormuş. Umarım hiç bir aksilik yaşamadan transfer işlemini yaşarız. Sonrasında mutlu haberi alırızMerhabalar benimde salı günü yumurta toplandı doktor rahim dinlendirme yapıcaz dedi reglin ikinci günü rahim filmi çekilcek transfer sonra yapılacak ama kafam karıştı bir regl mi beklicem iki mi acaba
Evet regli bitince rahim filmi çekiliyor.Regl bitince film çekilir nasıl ikinci gün istedi acaba nerde tedavi oluyorsunuz
bence siz yanlış anlamışsınız doktorunuz ile yeniden görüşün.Merhabalar benimde salı günü yumurta toplandı doktor rahim dinlendirme yapıcaz dedi reglin ikinci günü rahim filmi çekilcek transfer sonra yapılacak ama kafam karıştı bir regl mi beklicem iki mi acaba
Bencede tedaviye başlamadan çekmesi gerekmiyor muyduEvet regli bitince rahim filmi çekiliyor.
bence siz yanlış anlamışsınız doktorunuz ile yeniden görüşün.
Hayır yoktu sadece diğer değerlere bakılmıştıTedaviye başlarken filminiz yok muydu istemediler mi
Rahim dinlendirmeyi toplanan yumurta sayın (12) çok olduğu için yapıyorum dedi tedaviye başlamadan önce diğer tüm değerleri normal bulduEvet regli bitince rahim filmi çekiliyor.
Rahim dinlendirmeyi toplanan yumurta sayın (12) çok olduğu için yapıyorum dedi tedaviye başlamadan önce diğer tüm değerleri normal buldu
Reglin başladığında ikinci gün dedi rahim filmi için dr selçuk selçuk gittiğim doktor ben yarın yine sorayım ben yanlış anlamış olabilirimEvet regli bitince rahim filmi çekiliyor.
İnş kucağınıza alırsınız evladınızıRahim dinlendirmeyi toplanan yumurta sayın (12) çok olduğu için yapıyorum dedi tedaviye başlamadan önce diğer tüm değerleri normal buldu
Kaç yumurta görünüyor canım mBugün gittim tekrar gonal f 150 lük bir günlük verdi iki günlük çatlama önleyici iğne verdi yarın da çatlatma iğnesi yapıcam pazartesi toplama olucak endometriyum 10 mm ölçüldü ne demek bilen var mı iyi mi kötü bişey mi
Bende dün kontrole gittim reglin 3. Günü rahim yeterince incelmemiş dedi doktorumBen de salı günü adetin 2.günüydü kontrole gittim. Günde 3 defa estrofeme başladık. Önümüzdeki salı gününe kontrol muayenesine gideceğim ve deneme transferi yapılacak sonraki hafta da transfer gözüküyor dendi. Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar
Dün kontrolüm vardı bu üç şahs arttırıcı işlem için bilgi aldımHerkese merhaba ‘ gebelik aşısı’ ‘kasılma serumu’ ‘embriyo glue’ hakkında bilginiz var mı? Transfer sürecinde kullananlardan tecrübelerini merak ediyorum.
6 Mart’ta Lukrin yapmıştım sonrasında rahim duvarı istedikleri kadar incelmedi yarınki kontrolden sonra estrofem başlayacağım 15-17 gün kullanacağım için 13 Nisan konuştukAa aslında aynı zamanlarda regl olmuşuz sizin tahmini transfer tarihi bayramdan dolayı mı o tarih? Bana 5 Nisan gibi gözüküyor demişlerdi, her şey yolunda giderse tabi
Canım deneme transferinde de mi embriyo transfer ediliyor ?Ben de salı günü adetin 2.günüydü kontrole gittim. Günde 3 defa estrofeme başladık. Önümüzdeki salı gününe kontrol muayenesine gideceğim ve deneme transferi yapılacak sonraki hafta da transfer gözüküyor dendi. Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?