• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan ayında transfer olacaklar 😇 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Merhabalar benimde salı günü yumurta toplandı doktor rahim dinlendirme yapıcaz dedi reglin ikinci günü rahim filmi çekilcek transfer sonra yapılacak ama kafam karıştı bir regl mi beklicem iki mi acaba
Regl bitince film çekilir nasıl ikinci gün istedi acaba nerde tedavi oluyorsunuz

Merhabalar benimde salı günü yumurta toplandı doktor rahim dinlendirme yapıcaz dedi reglin ikinci günü rahim filmi çekilcek transfer sonra yapılacak ama kafam karıştı bir regl mi beklicem iki mi acaba
Yumurta toplama sonrası olan kanamanız ilk regliniz oluyor sonraki ise ikinci regli döneminiz oluyor. Yaklaşık 1,5 2 aylık bir süreç beklemiş oluyorsunuz tabi bazılarının ikinci regli dönemi uzayabiliyormuş düzensizlik olabiliyormuş. Umarım hiç bir aksilik yaşamadan transfer işlemini yaşarız. Sonrasında mutlu haberi alırız 😇

Regl bitince film çekilir nasıl ikinci gün istedi acaba nerde tedavi oluyorsunuz
Evet regli bitince rahim filmi çekiliyor.
bence siz yanlış anlamışsınız doktorunuz ile yeniden görüşün.

Rahim dinlendirmeyi toplanan yumurta sayın (12) çok olduğu için yapıyorum dedi tedaviye başlamadan önce diğer tüm değerleri normal buldu

Rahim dinlendirmeyi toplanan yumurta sayın (12) çok olduğu için yapıyorum dedi tedaviye başlamadan önce diğer tüm değerleri normal buldu

Reglin başladığında ikinci gün dedi rahim filmi için dr selçuk selçuk gittiğim doktor ben yarın yine sorayım ben yanlış anlamış olabilirim

Bugün gittim tekrar gonal f 150 lük bir günlük verdi iki günlük çatlama önleyici iğne verdi yarın da çatlatma iğnesi yapıcam pazartesi toplama olucak endometriyum 10 mm ölçüldü ne demek bilen var mı iyi mi kötü bişey mi

Bugün gittim tekrar gonal f 150 lük bir günlük verdi iki günlük çatlama önleyici iğne verdi yarın da çatlatma iğnesi yapıcam pazartesi toplama olucak endometriyum 10 mm ölçüldü ne demek bilen var mı iyi mi kötü bişey mi
Kaç yumurta görünüyor canım m

Ben de salı günü adetin 2.günüydü kontrole gittim. Günde 3 defa estrofeme başladık. Önümüzdeki salı gününe kontrol muayenesine gideceğim ve deneme transferi yapılacak sonraki hafta da transfer gözüküyor dendi. Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar🙏🏼

Ben de salı günü adetin 2.günüydü kontrole gittim. Günde 3 defa estrofeme başladık. Önümüzdeki salı gününe kontrol muayenesine gideceğim ve deneme transferi yapılacak sonraki hafta da transfer gözüküyor dendi. Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar🙏🏼
Bende dün kontrole gittim reglin 3. Günü rahim yeterince incelmemiş dedi doktorum
yarın tekrar çağırdı yarın istediği inceliğe ulaşırsa estrofem başlayacağız her şey yolunda giderse 13 Nisan için transfer planlıyorlar

Kızlar merhaba benimde 2 aşılama olumsuz malum yaş 41
oldu yıllardır deniyoruz hep bir umut aşılama 1.si düşük 2.si hiç tutmadı bizde iyice yaş ilerlemeden tüp bebek tedavisi yapalım dedik bide maddi toparlama sürdü , benim transfer nisanmi olur bilmiyorum ama nisanda opu olacakmış 20 si gibi ,ama biz mümkün olursa genetiğe gitsin istiyoruz. Bayramda ilaçları kullanmaya başlayagim bakalım. Nasip olursa benim ki mayıs hatta haziranı bulur o zaman ilk deneme heyecan çok. Sizinlerin hangi şehir bu arada benim Ankara dr Kubilay vicdan

Herkese merhaba ‘ gebelik aşısı’ ‘kasılma serumu’ ‘embriyo glue’ hakkında bilginiz var mı? Transfer sürecinde kullananlardan tecrübelerini merak ediyorum.
Dün kontrolüm vardı bu üç şahs arttırıcı işlem için bilgi aldım
Gebelik aşısı transferden önceki son kontrolde yani 4-5 gün önce yapılıyormuş,rahim filmi gibi kısa sürede enjekte ediliyormuş,aynı gün kasılma önleyici serum damar yolundan veriliyormuş (2saat kadar sürüyormuş)embriyo yapıştırma da transferden 20 dakika önce özel bir solüsyon da tutulup öyle transfer yapılıyor dediler
Yarın kontrolde belli olacak ama muhtemelen ben hepsini deneyeceğim

Aa aslında aynı zamanlarda regl olmuşuz sizin tahmini transfer tarihi bayramdan dolayı mı o tarih? Bana 5 Nisan gibi gözüküyor demişlerdi, her şey yolunda giderse tabi
6 Mart’ta Lukrin yapmıştım sonrasında rahim duvarı istedikleri kadar incelmedi yarınki kontrolden sonra estrofem başlayacağım 15-17 gün kullanacağım için 13 Nisan konuştuk

Benim ardışık transfer olacak muhtemelen. Doktorla öyle karar aldık çünkü sadece elimizde 1 adet 3. Gün embriyosu ve 1 adet 6. Gün embriyosu var aynı gün olmuyor farklı günlerde gelişimleri tamamlandığı için 2 gün arayla transfer yapılacak tabi dondurulmuş embriyolar çözülürken bozulmaya uğramazsa.bayram öncesi tranfsfer olacağım bayramda ziyaretçi kabul edemem büyük ihtimalle. Bu süreçte nasıl beslenmemiz lazım acaba, avakado öneriyorlar bir de ananas.

Canım deneme transferinde de mi embriyo transfer ediliyor ?

Back