Evet canım ilk sayfadaki ilk yorumunun altındaki üç noktadan düzenle yapıyorsun. Biraz içini kurcalaman gerek. Tablo yap var. Renkler var. Emojiler varvar. Hatta bak bu yazdığımız yerde de var. Tepede hemen. Bak yaptım. Senin yapman lazım çünkü sadece topik sahibi ilk msjı güncelleyebiliyor.İnşallah hepimize şans uğur getirsintabiki yapabiliriz ancak nasıl yapılacağını bilmiyorum. Benim mi yapmam lazım. İnşallah listeye yazdığımız herkes pozitif olur
İsim soyisim | transfer tarihi |
Melisa | 3.1.4 |
Canım yazı ekranında üç noktadan hazır tablo çıkıyor. Onu ilk sayfaya ekleyeceksin.İnşallah hepimize şans uğur getirsintabiki yapabiliriz ancak nasıl yapılacağını bilmiyorum. Benim mi yapmam lazım. İnşallah listeye yazdığımız herkes pozitif olur
Kaç yumurtan gitti kuzum genetiğeMerhaba kızlar opudan sonra adet oldum opu sırasında rahım fılımıde olmuştu esrofmene başladım genetıkten daha embroylar gelmedı kafam karışık şekılde devam edıyorum dua edelım bır bırımıze
Tamam denedim olduEvet canım ilk sayfadaki ilk yorumunun altındaki üç noktadan düzenle yapıyorsun. Biraz içini kurcalaman gerek. Tablo yap var. Renkler var. Emojiler varvar. Hatta bak bu yazdığımız yerde de var. Tepede hemen. Bak yaptım. Senin yapman lazım çünkü sadece topik sahibi ilk msjı güncelleyebiliyor.
İsim soyisim transfer tarihi Melisa 3.1.4
Sizin bilgileriniz nedir sizide yazayımEvet canım ilk sayfadaki ilk yorumunun altındaki üç noktadan düzenle yapıyorsun. Biraz içini kurcalaman gerek. Tablo yap var. Renkler var. Emojiler varvar. Hatta bak bu yazdığımız yerde de var. Tepede hemen. Bak yaptım. Senin yapman lazım çünkü sadece topik sahibi ilk msjı güncelleyebiliyor.
İsim soyisim transfer tarihi Melisa 3.1.4
Çok tatlısın canım ❤Tamam denedim olduteşekkür ederim. Şimdi teker teker yazalım inşallah herkes pozitif olsun sonrasında hamilelik için grup oluşturalım hadi başlayalım .
Oruç tutmuyorum canım. Özellikle kabak çekirdeği, avakado, nar suyu yemeğe çalışıyorum kuzum. Elenatalın multivitaminini içiyorum bir de.Kızlar merhaba, hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallahben de nisan ayında transfer olacağım nasipse. Nasıl hazırlaniyorsunuz ? Doktorum oruç tutmayı tavsiye etmiyorum dedi ama benim içim hiç rahat değil. Siz tutuyor musunuz?
Çok güzel olmuş eline sağlık canımMerhaba, ortak olmak isteyenleri beklerimNisan ayında transfer olacaklar dertleşelim mi nasıl besleniyorsunuz? Neler yapıyorsunuz?
İsim transfer tarihi Embriyo gün sayısı Embriyo transfer sayısı Sonuç Sevnylan 23.04.2024 5.gün 1 Melisa 03.04.2024 Zeynep3545 5günPGT 1
Anladım canım teşekkür ederim. Senin de doğal siklus olacak sanırımOruç tutmuyorum canım. Özellikle kabak çekirdeği, avakado, nar suyu yemeğe çalışıyorum kuzum. Elenatalın multivitaminini içiyorum bir de.
İki tane 5 gün embrıyosu gitdiKaç yumurtan gitti kuzum genetiğe
Hiç bilmiyorum canım. Estrofem içiyorum sadece. Doğal siklus mu demek acabaAnladım canım teşekkür ederim. Senin de doğal siklus olacak sanırım
SelamSizin bilgileriniz nedir sizide yazayım
Yok canım senin ki normal estrofem kullaniyorsanHiç bilmiyorum canım. Estrofem içiyorum sadece. Doğal siklus mu demek acaba
Benim farklı olmuştu sanki 7 tane toplandı 5 tanesi döllenmişti. 5 genetiğe gitti 2 tane sağlıklı geldiİki tane 5 gün embrıyosu gitdi
Benimde 13 tane toplandı 8 tane döllendi 5 güne 2 tane kaldı oda genetıke gitdi. Sizin sornunuz neydi acaba söylemek istersenizBenim farklı olmuştu sanki 7 tane toplandı 5 tanesi döllenmişti. 5 genetiğe gitti 2 tane sağlıklı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?