Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende acaba direk aşılamaya mi geçsem diyorum eşim ise biraz daha deneyelim diyor her ay böyle umutlanmaktan yoruluyor insan. Vücudumuz ise sanki dalga geçer gibi psikolojik olarak tüm belirtileri yaşıyorsun

Bende acaba direk aşılamaya mi geçsem diyorum eşim ise biraz daha deneyelim diyor her ay böyle umutlanmaktan yoruluyor insan. Vücudumuz ise sanki dalga geçer gibi psikolojik olarak tüm belirtileri yaşıyorsun
Aynen canım ya o umut olmasa da zaten dayanamayız sanırım . Ben de çatlatma ignesi asılma bunlarla vakit kaybetmek istemedim direk tüp bebek yapalım dejdm bizim gibi sebebi belli olmayanlar tüp bebekte çıkıyormuş sorun deidm ama benim eşimde bekleyelim böyle denwyelim dedi bir ümit işte bakalım inşallah bizde bir gün anne olucaz ama ne zmaan

İnşallah oluruz. Çok duygusal oluyoruz özellikle. Bazen eşime patliyorum benim onemsedigim kadar onemsemiyorsun diye ama öyle olmadığını içten içe de biliyorum. Allah yardımcımız olsun. Çalışan bayanlar için çok daha zor oluyor. Eve yorgun gidiyorsun sabah 6 da kalkıp işe geliyorsun degerlendiremiyorsun doğru düzgün. Rabbim rahmetiyle güzel mucizeler versin

Erkekler duygularkni belli edemiyo canım bnm eşimde öyle gozukuyi umursamiyo gibi ama biliyoruz ne kadar istediklerin regl olunca söyleyemiyorum üzülmesin diye bn
Tabi csnim allah kolaylık versin gerçekten zor ama bir yandan da kafanız meşgul öyle düşünün ben çalışmıyorum ama evde düşünmekten stres oluyorum bu sefer

Peki aşılama ücretlerini sordunuz mu ben sormadım. Ama 8 bin asilama 1750 de sperm yıkama artı ilaç artı giriş diye yazanlar gördüm

Ben de şu an ilk femara denememdeyim. Neyden kaynaklı olmadı sizin acaba eşinizde sperm sorunu vardı sizin bütün değerleriniz normal mi?
bnm değerlerim normal idi eşimden kaynaklı olmmadiğini söyledi drlar kesn olcak diyemiyoruz bu tedavilerde ddi bir de klomen denemem olmştu

yok denemedim aşilama oran düşük diyorlar aşilamada ondan hiç girşmedim
Nasil yani aşılama doğal yoldan daha mı düşük ihtimali. Bende klomen ve çatlatma iğnesi ile olmadı aşılama düşünüyorum sasirdim
Evet canım aşılama da doğal yolla ilişki kadar oranı diyirlar ama tutan da tutuyor denemekte fayda var

Ben tüp bebek merkezine gorusmeye gittigimde bana öyle demişti doktor aşılama önermem ha doğal yolla ilişki olmuş ha asılma aynı oran dedi ama ben yine de bir kez deneyeceğim sanırım önümüz ay
Aşılamada spermi yumurtanın içine enjekte ediyorlar. Bilemedim. Hani bazen sperm yumurtaya ulaşamıyor ya hani ulaşınca belki olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…