- 1 Eylül 2023
- 47
- 17
- 27
-
- Konu Sahibi sehribann16
Aşılamada spermi yumurtanın içine enjekte ediyorlar. Bilemedim. Hani bazen sperm yumurtaya ulaşamıyor ya hani ulaşınca belki olur.
Genelde gördüğüm yorumlarda klomen kist yapıyor, femara klomene göre daha iyi geliştiriyor yumurtayı diyolarPeki sizce femera mi klomen mi daha iyi
bütün doktorlar bnu söylüyo bn değil ben mehmet reşit asoğlu çok ünlü bi dr instada da var ona gidip muayne oldm o bile aşilama oranı düşük dddi başka gittiğm doktorlarda öyle dedi kişiden kişiiye belki değişir bilemem ama bu şekilde söylendi hep canımNasil yani aşılama doğal yoldan daha mı düşük ihtimali. Bende klomen ve çatlatma iğnesi ile olmadı aşılama düşünüyorum sasirdim
femaea tabi klomen çok yumurta üretiyo ama kaliteli kalitesiz femara direk kalteli yumurta üretiyo canımPeki sizce femera mi klomen mi daha iyi
evet ben denemem ama ona para yatircağima tüp bebeğe geçerim direk tercihim. tüpten yana olurEvet canım aşılama da doğal yolla ilişki kadar oranı diyirlar ama tutan da tutuyor denemekte fayda var
Merhaba sat 9 Ocak bat 5 şubatEkliyorum canlarım
AşılamadaDediğin tüp bebekte oluyor canım. Aşılamada spermlerin en iyilerini ayrıştırıp çubuk gibi bir şeyle rahim içine bırakıyorlar direk. Doğal yolla ne kadar sağlıklı olursan ol %5 %10 aşılama ile bu %15 %20 ye tüp bebekte de %70 e kadar çıkıyor diye biliyorum
Ya bende yumurtalık içine enjekte ediyorlar sandımbütün doktorlar bnu söylüyo bn değil ben mehmet reşit asoğlu çok ünlü bi dr instada da var ona gidip muayne oldm o bile aşilama oranı düşük dddi başka gittiğm doktorlarda öyle dedi kişiden kişiiye belki değişir bilemem ama bu şekilde söylendi hep canım
Beni eller misiniz 30 31 sanırım pek anlamıyorum amaHiç bozma moralini bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim iyi yonden düşün en azından hamile kalabilioruz bunuda şükür kimyasal gebelik geçirip üstüne hamile kalan çok var ablamda geçirip diğer ay yine hamile kalmiş şuan yiğenim 6 yaşında
İnternetten bakabilirsin videolarda animasyon olarak gösteriyorlar. Doktorların yorumlarını da dinle ona göre fikir verebilir sanaAşılamada
Ya bende yumurtalık içine enjekte ediyorlar sandım
Anladım sağolun. Suanki doktorumdan hiç memnun değilim çok başarılı biri diyorlar ama hiçbirsey söylemiyor anlatmıyor bilgi vermiyor birşey sorduğumda tatmin edecek bilgileri vermiyor resmen cımbız ile ağzından laf alıyorum. Özel hastane birde. Doktorumu değiştireyim bakalımİnternetten bakabilirsin videolarda animasyon olarak gösteriyorlar. Doktorların yorumlarını da dinle ona göre fikir verebilir sana
1 ocakta da yapmış mıydınız acaba? Silikleşme var mıydı?Beni eller misiniz 30 31 sanırım pek anlamıyorum ama
üç gündür pik gidiyo sizde bol bol havuc yiyin çatlamasi içinBeni eller misiniz 30 31 sanırım pek anlamıyorum ama
pek bilgim yok iğne ile enjekt ediliyo ama galiba yumurtaya evetAşılamada
Ya bende yumurtalık içine enjekte ediyorlar sandım
Bana da Mehmet bey aynısıni dedi canım femara bile onermedi yumrtalikarin zaten calisuyo dedi tüp bebekle tutma oranı yüksek sizde ama yaşınız genç biraz daha deneyin dedi Eylül'de gitmisrimbütün doktorlar bnu söylüyo bn değil ben mehmet reşit asoğlu çok ünlü bi dr instada da var ona gidip muayne oldm o bile aşilama oranı düşük dddi başka gittiğm doktorlarda öyle dedi kişiden kişiiye belki değişir bilemem ama bu şekilde söylendi hep canım
Beş günlük du başka da yapmadım ağrım olurdu yumurtama gününde olmadı bu sefer bugün oldu daha ağrı birde karın altında dolgunluk var gibi1 ocakta da yapmış mıydınız acaba? Silikleşme var mıydı?
Yani üç gün mü yumurtlamis oluyorumüç gündür pik gidiyo sizde bol bol havuc yiyin çatlamasi için
Yok yumurta gelişiyo ama 3 gün boyunca çatlamamış oluyor yoksa hergün yumurtlama olmuyoYani üç gün mü yumurtlamis oluyorum
bende eylülde gitmiştim yaş kaç sizin baba biraz daha deneyin demiştiBana da Mehmet bey aynısıni dedi canım femara bile onermedi yumrtalikarin zaten calisuyo dedi tüp bebekle tutma oranı yüksek sizde ama yaşınız genç biraz daha deneyin dedi Eylül'de gitmisrim
olabilir bnm de bu ay iki gün sürdü yumurta çatlamadi henüz olabiliyo canm havuc tüket çatlamasi için hala çatlamadi bnm mesrla yarın bakicam çatlama olmş mu diyeYani üç gün mü yumurtlamis oluyorum
29 canım eşim 28 bize de aynisini dedi sebepsiz infertilite stres yapmayin biraz daha deneyin dedi eğer bir sonuç alamazsam yazın orada tüp bebek yapmayı düşünüyorumbende eylülde gitmiştim yaş kaç sizin baba biraz daha deneyin demişti