Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
düngeceyi değerlendirdim saat 11 de bugün boş geçicem yarın değerlendiricem bir de

2 gündür pik gibi görünüyor henüz silikleşmemiş çatlamamış olabilir
dmiii bende öyle gördüm dünde pik gibi duruyordu ilk kez böylr bişeyle karşilaştim normalde ertesi gün hemen çatlardi bu ay böylr oldu dün değerlendirdim bugünü es geçiş yarın değerlendiricem o yüzden eşim de sperm sorunu var

dmiii bende öyle gördüm dünde pik gibi duruyordu ilk kez böylr bişeyle karşilaştim normalde ertesi gün hemen çatlardi bu ay böylr oldu dün değerlendirdim bugünü es geçiş yarın değerlendiricem o yüzden eşim de sperm sorunu var
Evet gün aşırı öneriyolar zaten bi de sperm sorunu varsa hergün yapmak azaltabilir

eşimd sperm sorunu var ama yarını değerlendiricem o yüzden dün geceyi değerlendirmiştim mantıklı mı canımm
eşimd sperm sorunu var ama yarını değerlendiricem o yüzden dün geceyi değerlendirmiştim mantıklı mı canımm
Muhtemelen bu gece yada yarın çatlama olur o zmaan gub aşırı deneyin canım dktorlar da öyle öneriyor

Olmadı arkadaşlar üç gün önce HCG 4.99 bugün sıfır. Çatlatma iğnesinin 11.gunu kan testi yaptırmıştım.😔 Artık aşılamaya geçmeyi düşünüyorum

Benimde 2 ay önce senin gibi olmuştu. İlk 4.84tü . 2 gün sonra düşmüştü. Bende artık bu ay ya da diğer ay olmazsa tedaviye başlıcam. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip eylesin inşallah

Benimde 2 ay önce senin gibi olmuştu. İlk 4.84tü . 2 gün sonra düşmüştü. Bende artık bu ay ya da diğer ay olmazsa tedaviye başlıcam. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip eylesin inşallah
Çok umutlanmistim fiziksel olarak gebelik gibi halen de adet olmadım. Ama çıksaydı tahlilde olurdu diyorum. Daha fazla aynı donguleri yaşamak istemiyorum. Doğal yoldan yıllardır olmadı vakit kaybı gibi geliyor.

Çok umutlanmistim fiziksel olarak gebelik gibi halen de adet olmadım. Ama çıksaydı tahlilde olurdu diyorum. Daha fazla aynı donguleri yaşamak istemiyorum. Doğal yoldan yıllardır olmadı vakit kaybı gibi geliyor.
Seni iyi anlıyorum canım bende testlerde silik görünce dedim oldu bu ay hamileyim o kadar umutlandim ki maalesef zamanı var demekki biz elimizden geleni yapalım tevekkül edelim taktir Allah tan

İnşallah. Siz hiç tedavi gördü uz mu peki klomen çatlatma ignesi falan
Evet canım ilk femara ovitrella kullandım işte 12. 13 gunler silik çizgi çıktı dedim oldu bu sefer kan verudm ama adet oldum sonuç çıkmadan yıkıldım bugün tekrar gittim işte femara baslatti tekrar bu ayda böyle denwyelim önümüz ay asilama yaparız dedi aşılama da ne kadar şans bilmiyorum en azından denedim derim tüp e gitmeden

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki...aynı belirtileri bende yaşadım ama nasip olmamıştı o zaman demekki zamanı değilmiş diyelim sizde kalbinizi ferah tutun. düşünün ben bide doğuştan yarım rahimliyim. 12 yaşımdan beri çift rahimlisin demişlerdi meğersem yarımmış ve ben 15 senedir acaba çocuğum olur mu diye düşünerek bu yaşıma geldim ama inanıyorum bu yıl doğal ya da tedaviyle güzel şeyler olacak inşallah birbirimize dua edelim 🙏🏻

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki...aynı belirtileri bende yaşadım ama nasip olmamıştı o zaman demekki zamanı değilmiş diyelim sizde kalbinizi ferah tutun. düşünün ben bide doğuştan yarım rahimliyim. 12 yaşımdan beri çift rahimlisin demişlerdi meğersem yarımmış ve ben 15 senedir acaba çocuğum olur mu diye düşünerek bu yaşıma geldim ama inanıyorum bu yıl doğal ya da tedaviyle güzel şeyler olacak inşallah birbirimize dua edelim 🙏🏻
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Rabbimden Duam bu cuma gününün hürmetine isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Mutluluk huzur dolu bir yuvada analı babalı büyümesi nasip etsin.

X