- 24 Şubat 2023
- 2.136
- 2.023
- 30
-
- Konu Sahibi sehribann16
Klomenle mi canımÜç yumrtam 22 22 20. Ama tutmadı da.
Canım ben bu strip testlerden pek anlamıyorum ama 2 Şubat pik olmuş gozukuyir bugün yarın degerlendirkizlar selam benm ovulasyon testimi yorumlayabilir misiniz piki görmüş müyüz çatlama mı olmuş yoksa
Ne ilginç ya gerçekten Rabbim ol derse olur’ın canlı örneklerinden biri daha inşallah tüp bebekle sağlıklı hayırlı bir evlada sahip olursun canımmE tabi kızz
Ben 2 asılama oldum yani pik günü yaptılar aşılamayı tutmadı
Yanii nasipte varsa oluyor
Evt klomen ileKlomenle mi canım
2 gündür pik gibi görünüyor henüz silikleşmemiş çatlamamış olabilirkizlar selam benm ovulasyon testimi yorumlayabilir misiniz piki görmüş müyüz çatlama mı olmuş yoksa
eşimd sperm sorunu var ama yarını değerlendiricem o yüzden dün geceyi değerlendirmiştim mantıklı mı canımmCanım ben bu strip testlerden pek anlamıyorum ama 2 Şubat pik olmuş gozukuyir bugün yarın degerlendir
dmiii bende öyle gördüm dünde pik gibi duruyordu ilk kez böylr bişeyle karşilaştim normalde ertesi gün hemen çatlardi bu ay böylr oldu dün değerlendirdim bugünü es geçiş yarın değerlendiricem o yüzden eşim de sperm sorunu var2 gündür pik gibi görünüyor henüz silikleşmemiş çatlamamış olabilir
Evet gün aşırı öneriyolar zaten bi de sperm sorunu varsa hergün yapmak azaltabilirdmiii bende öyle gördüm dünde pik gibi duruyordu ilk kez böylr bişeyle karşilaştim normalde ertesi gün hemen çatlardi bu ay böylr oldu dün değerlendirdim bugünü es geçiş yarın değerlendiricem o yüzden eşim de sperm sorunu var
eşimd sperm sorunu var ama yarını değerlendiricem o yüzden dün geceyi değerlendirmiştim mantıklı mı canımm
Muhtemelen bu gece yada yarın çatlama olur o zmaan gub aşırı deneyin canım dktorlar da öyle öneriyoreşimd sperm sorunu var ama yarını değerlendiricem o yüzden dün geceyi değerlendirmiştim mantıklı mı canımm
18 aydır evliyiz şimdie demk olmadi ama hep dolu gitmiştik belki de ondan bu ay ilk kez bi dolu bi boş gidiyoruz bakaılımEvet gün aşırı öneriyolar zaten bi de sperm sorunu varsa hergün yapmak azaltabilir
inşallah canım şimdie denk hep her gün olmuştu ilk kez bu ay bi dolu bi boş gidiyorux inşallah tutar bu ayMuhtemelen bu gece yada yarın çatlama olur o zmaan gub aşırı deneyin canım dktorlar da öyle öneriyor
Olmadı arkadaşlar üç gün önce HCG 4.99 bugün sıfır. Çatlatma iğnesinin 11.gunu kan testi yaptırmıştım.Artık aşılamaya geçmeyi düşünüyorum
Çok umutlanmistim fiziksel olarak gebelik gibi halen de adet olmadım. Ama çıksaydı tahlilde olurdu diyorum. Daha fazla aynı donguleri yaşamak istemiyorum. Doğal yoldan yıllardır olmadı vakit kaybı gibi geliyor.Benimde 2 ay önce senin gibi olmuştu. İlk 4.84tü . 2 gün sonra düşmüştü. Bende artık bu ay ya da diğer ay olmazsa tedaviye başlıcam. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip eylesin inşallah
İnşallah canım tedaviye başlamadan sanırıminşallah canım şimdie denk hep her gün olmuştu ilk kez bu ay bi dolu bi boş gidiyorux inşallah tutar bu ay
Seni iyi anlıyorum canım bende testlerde silik görünce dedim oldu bu ay hamileyim o kadar umutlandim ki maalesef zamanı var demekki biz elimizden geleni yapalım tevekkül edelim taktir Allah tanÇok umutlanmistim fiziksel olarak gebelik gibi halen de adet olmadım. Ama çıksaydı tahlilde olurdu diyorum. Daha fazla aynı donguleri yaşamak istemiyorum. Doğal yoldan yıllardır olmadı vakit kaybı gibi geliyor.
İnşallah. Siz hiç tedavi gördü uz mu peki klomen çatlatma ignesi falanSeni iyi anlıyorum canım bende testlerde silik görünce dedim oldu bu ay hamileyim o kadar umutlandim ki maalesef zamanı var demekki biz elimizden geleni yapalım tevekkül edelim taktir Allah tan
Evet canım ilk femara ovitrella kullandım işte 12. 13 gunler silik çizgi çıktı dedim oldu bu sefer kan verudm ama adet oldum sonuç çıkmadan yıkıldım bugün tekrar gittim işte femara baslatti tekrar bu ayda böyle denwyelim önümüz ay asilama yaparız dedi aşılama da ne kadar şans bilmiyorum en azından denedim derim tüp e gitmedenİnşallah. Siz hiç tedavi gördü uz mu peki klomen çatlatma ignesi falan
Çok umutlanmistim fiziksel olarak gebelik gibi halen de adet olmadım. Ama çıksaydı tahlilde olurdu diyorum. Daha fazla aynı donguleri yaşamak istemiyorum. Doğal yoldan yıllardır olmadı vakit kaybı gibi geliyor.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Rabbimden Duam bu cuma gününün hürmetine isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Mutluluk huzur dolu bir yuvada analı babalı büyümesi nasip etsin.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki...aynı belirtileri bende yaşadım ama nasip olmamıştı o zaman demekki zamanı değilmiş diyelim sizde kalbinizi ferah tutun. düşünün ben bide doğuştan yarım rahimliyim. 12 yaşımdan beri çift rahimlisin demişlerdi meğersem yarımmış ve ben 15 senedir acaba çocuğum olur mu diye düşünerek bu yaşıma geldim ama inanıyorum bu yıl doğal ya da tedaviyle güzel şeyler olacak inşallah birbirimize dua edelim