Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hepinize hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin benimde 27 aralıkda adet günümdü 20 aralıkda hafif lekelenme oldu 1 gün bitdi adetde olmadım bugün 1 hafta geçdi kaset test yapdım böyle çizgi oldu gebelik varmıdır benim gibi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_6705.jpeg
    172 KB · Görüntüleme: 95
Olmadı arkadaşlar üç gün önce HCG 4.99 bugün sıfır. Çatlatma iğnesinin 11.gunu kan testi yaptırmıştım. Artık aşılamaya geçmeyi düşünüyorum

Erken vurdurmuş sanki 17 oldu direk vurdur yani benim 19.3dü ona rağmen diğer gün sabah vur dedi 12 de vurdurdum bende pazar gününe dnk geliyodu cumartesi gitmiştim doktora bu gece de ilişki olsun belki kendiliğinden çatlar dedi 15. Aydayım ben artık senin ne kadar zaman oldu canım

Canım başka markadan yap istersen benim kimyasal da değer 1.99a düştüğünde bu marka silik çizgi gösterdi diğer gün farklı iki markadan yaptım hiç çizgi yoktu bu marka çok yalancı çizgi gösteriyor ama inşallah vardır

Bana da tuhaf gelmişti canım bir kaç gün daha bekleyelim diyebilirdi o yüzden bu ay ben kendim dikkat edicem bizim de 18 ay oldu canım ya

Olmadı arkadaşlar üç gün önce HCG 4.99 bugün sıfır. Çatlatma iğnesinin 11.gunu kan testi yaptırmıştım. Artık aşılamaya geçmeyi düşünüyorum
Buyuk ihtimalle iğne etkisinde çıkmış öyle umudunu kaybetme arkadaşım inşallah aşılamayla tutar

20 Ocak diyecektib sanırım canım geç döllenme olmuş olabilir kan ver istersen

Buyuk ihtimalle iğne etkisinde çıkmış öyle umudunu kaybetme arkadaşım inşallah aşılamayla tutar
Dr çatlatma ile deneyelim iki üç defa dedi. Zaten 5 yıldır hiç olmadı. Ben ise direk aşılamaya geçelim diye düşünüyorum acaba yanlış mı düşünüyorum kararsızim

Evet ya kusura bakmayın doğru 20 ocakda lekelenme oldu 27 ocakda adet olmam lazımdı olmadım her halde 7 gün önce oldum dedim her halde ama adet olmadım bugün tam bir hafta oldu ara sıra kokulara hasasiyetim artdı

Merhaba hanımlar. Benimde sat 5 ocak bat 4 şubat. Yumurtlamadan beri geçmeyen ağrılarım var. 2 günüm kaldı heyecanla bekliyorum sizler gibi

kizlar selam benm ovulasyon testimi yorumlayabilir misiniz piki görmüş müyüz çatlama mı olmuş yoksa

Eklentiler

• IMG_5812.jpeg
    149,9 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…