-
- Konu Sahibi sehribann16
Merhaba hepinize hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin benimde 27 aralıkda adet günümdü 20 aralıkda hafif lekelenme oldu 1 gün bitdi adetde olmadım bugün 1 hafta geçdi kaset test yapdım böyle çizgi oldu gebelik varmıdır benim gibi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim
İSİM SAT BAT sehribann16 26 Ocak 26 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat @mrstroisy 30 Ocak 30 Şubat @berrawst 18 Ocak 18 Şubat @yanasip52 11 Ocak 3 Şubat @nurumik 3 Ocak 4 Şubat esmer papatya 1 Şubat 28 Şubat B bitanesiy 8 Ocak 3 Şubat @Eleni1 13 Ocak 9 Şubat
Erken vurdurmuş sanki 17 oldu direk vurdur yani benim 19.3dü ona rağmen diğer gün sabah vur dedi 12 de vurdurdum bende pazar gününe dnk geliyodu cumartesi gitmiştim doktora bu gece de ilişki olsun belki kendiliğinden çatlar dedi 15. Aydayım ben artık senin ne kadar zaman oldu canımHe demekki ise yarayacak canım kimyasal olduğuna göre bende oda olmadıbenim de 12. Gün yaptı iğneyi bu sefer beşinci gün basliycam 13 . Gün gideceğim bakalım nasıl olucak ne kadar zamandır deniyirsunuz peki canım
Canım başka markadan yap istersen benim kimyasal da değer 1.99a düştüğünde bu marka silik çizgi gösterdi diğer gün farklı iki markadan yaptım hiç çizgi yoktu bu marka çok yalancı çizgi gösteriyor ama inşallah vardırMerhaba hepinize hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin benimde 27 aralıkda adet günümdü 20 aralıkda hafif lekelenme oldu 1 gün bitdi adetde olmadım bugün 1 hafta geçdi kaset test yapdım böyle çizgi oldu gebelik varmıdır benim gibi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim
Maalesef 0 çıktı. Bir daha çatlatma iğnesi olmak yerine aşılamaya geçmeyi düşünüyorumŞuan tek önemli olan güzelcene ilerlemesi inşallah öyle olur canım
Bana da tuhaf gelmişti canım bir kaç gün daha bekleyelim diyebilirdi o yüzden bu ay ben kendim dikkat edicem bizim de 18 ay oldu canım yaErken vurdurmuş sanki 17 oldu direk vurdur yani benim 19.3dü ona rağmen diğer gün sabah vur dedi 12 de vurdurdum bende pazar gününe dnk geliyodu cumartesi gitmiştim doktora bu gece de ilişki olsun belki kendiliğinden çatlar dedi 15. Aydayım ben artık senin ne kadar zaman oldu canım
Buyuk ihtimalle iğne etkisinde çıkmış öyle umudunu kaybetme arkadaşım inşallah aşılamayla tutarOlmadı arkadaşlar üç gün önce HCG 4.99 bugün sıfır. Çatlatma iğnesinin 11.gunu kan testi yaptırmıştım.Artık aşılamaya geçmeyi düşünüyorum
17dwn sonrası çatlama boyutu evet ama benim doktor öyle geç vurdurunca çok tuhaf geldi seninkinin erken vurmasıBana da tuhaf gelmişti canım bir kaç gün daha bekleyelim diyebilirdi o yüzden bu ay ben kendim dikkat edicem bizim de 18 ay oldu canım ya
20 Ocak diyecektib sanırım canım geç döllenme olmuş olabilir kan ver istersenMerhaba hepinize hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin benimde 27 aralıkda adet günümdü 20 aralıkda hafif lekelenme oldu 1 gün bitdi adetde olmadım bugün 1 hafta geçdi kaset test yapdım böyle çizgi oldu gebelik varmıdır benim gibi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim
Dr çatlatma ile deneyelim iki üç defa dedi. Zaten 5 yıldır hiç olmadı. Ben ise direk aşılamaya geçelim diye düşünüyorum acaba yanlış mı düşünüyorum kararsızimBuyuk ihtimalle iğne etkisinde çıkmış öyle umudunu kaybetme arkadaşım inşallah aşılamayla tutar
Vardır bir bildiği canım bilmiyirum ki17dwn sonrası çatlama boyutu evet ama benim doktor öyle geç vurdurunca çok tuhaf geldi seninkinin erken vurması
11 . Gün çok erken vermişsin canım bende 13. Gün geçmişti iğne etkisiOlmadı arkadaşlar üç gün önce HCG 4.99 bugün sıfır. Çatlatma iğnesinin 11.gunu kan testi yaptırmıştım.Artık aşılamaya geçmeyi düşünüyorum
20 Ocak diyecektib sanırım canım geç döllenme olmuş olabilir kan
Evt sanırım erken olmuş. Dizinde ilk tedavi mi peki11 . Gün çok erken vermişsin canım bende 13. Gün geçmişti iğne etkisi
İkinciye basliyirum canım kaç yumurta olusmustuEvt sanırım erken olmuş. Dizinde ilk tedavi mi peki
Evt sanırım erken olmuş. Dizinde ilk tedavi mi p
Üç yumrtam 22 22 20. Ama tutmadı da.İkinciye basliyirum canım kaç yumurta olusmustu