Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün progesteron verdim ve 40 üzeri çıktı sonuç doktorum gebe olabilirsin dedi HCG verdim ama negatif. Yumurtlamanın 8. Günündeyim sizce yükselir mi değerim çok üzüldüm sonucun negatif çıkmasına.

29 canım eşim 28 bize de aynisini dedi sebepsiz infertilite stres yapmayin biraz daha deneyin dedi eğer bir sonuç alamazsam yazın orada tüp bebek yapmayı düşünüyorum
ben de 30 eşimde 30 bize de öyle dedi 6ay deneyin dedi çok pahalı ama orasi ya pendik yüzyil var serap simavli oda çok iyi ve uygun istersen araştir

ben de 30 eşimde 30 bize de öyle dedi 6ay deneyin dedi çok pahalı ama orasi ya pendik yüzyil var serap simavli oda çok iyi ve uygun istersen araştir
Aaa hep aynı doktorlqrj araştırmısiz biliyorum onu çok iyi yorumlarj da o ne kadar dedi canım tüp e ben ona infertilite için gidecektim uzak eşim her zmaan goturemiyor diye gitmedim bu doktorumu buldum o yuzdne

Şimdi ben 26 günde âdet oluyorum kaç gün sonra çatlama olması gerekiyor ben anlamadım bu yumurta olayını ya adet biter bir hafta felan sonra ağrım olurdu yumurtlama günüm olduğunu anlardım bide çatlaması varmış onu bilmiyordum onu nasıl anlıcamki şaştım kaldım ne zor bi durum

Uyguma var yumurtlama günü ona bakarak anlıyorum yumurtlama günümü tam takvimin gösterdiği gün de yumurtlama oluyor her zaman olur bu ağrı ama iki gün önce olması gereken ağrı olmadı bugün sabah oldu ve kasık altımda bir ağırlık hissettim hep gününde olurdu ilk kez sonra oldu ağrı sizce neden yada varmı birşeyler

Herkese Merhaba; ovulasyon testi ile yumurtlama günü hesaplaması yapıyordum.Sizinlede paylaşmak istedim 15 ve 16. günlerde hep aynı zamanda yumurtlama görülmektedir.Yarın 16. Gün ve pik olur diye düşünüyorum.Sabah testi tekrarlayacağım.Öncesinde tecrübeli olanların tavsiyesine ihtiyacım var.Şunu bunu yapsaydın diyebileceğiniz var ise beni çok mutlu edersiniz.Çok teşekkürler..(ovulasyon kaset test bir gebe günlükten)

Eklentiler

• IMG_1207.jpeg
    174,9 KB · Görüntüleme: 54
Aaa hep aynı doktorlqrj araştırmısiz biliyorum onu çok iyi yorumlarj da o ne kadar dedi canım tüp e ben ona infertilite için gidecektim uzak eşim her zmaan goturemiyor diye gitmedim bu doktorumu buldum o yuzdne
o tüpe 55 demişti ilaçlar hariç gayet iyi rakm bize çok yakın o doktor istanbulda ama biz iş gereği farklı ildeyiz

aynıyız bu arada ben de yaptim yarın benim de 16. günüm

Eklentiler

• IMG_5812.jpeg
    149,9 KB · Görüntüleme: 51
o tüpe 55 demişti ilaçlar hariç gayet iyi rakm bize çok yakın o doktor istanbulda ama biz iş gereği farklı ildeyiz
Bahceci de 52 demişti diye hatırlıyorum canım ilaçlar hariç tabi dondurma işlemi olursa ayrı fiyattu sanırım Maltepe de bana uzak işte
Geçici olarak mi canım

Bahceci de 52 demişti diye hatırlıyorum canım ilaçlar hariç tabi dondurma işlemi olursa ayrı fiyattu sanırım Maltepe de bana uzak işte
Geçici olarak mi canım
yok pardon yüzyil 43 demişti bahçeci fiyatini yazmişim ilaçlar hariç 43 yüzyil

Geçici olarak mi canım
geçici evet ama bi iki yil kadar burdayız burda sağlık sistemi berbat trabzondaki hastaneye gidiyim diyorm ama bu kez yumurtalar burda kalicak bna zor olcak istanbula eve geçince burda görev bitince

aynıyız bu arada ben de yaptim yarın benim de 16. günüm
Yaa çok sevindim birbirmize tam destek geri dönüş yaptığın için teşekkür ediyorumherşeyin hayırlısını versin bu süreçte hepimize sabır diliyorum.Önerin var mı?

geçici evet ama bi iki yil kadar burdayız burda sağlık sistemi berbat trabzondaki hastaneye gidiyim diyorm ama bu kez yumurtalar burda kalicak bna zor olcak istanbula eve geçince burda görev bitince
Bir yıla kadar tedavin biter ki canım tabi iyi bir doktor bulabilirsen bence çokta erteleme her geçen gün yıl bizim lehimize

Yaa çok sevindim birbirmize tam destek geri dönüş yaptığın için teşekkür ediyorumherşeyin hayırlısını versin bu süreçte hepimize sabır diliyorum.Önerin var mı?
ya inan yok ben de çok bilmiyorum olsa olurdu bebişim ben bi dolu bi boş gidiyorum ilk kez bu ay bakalım:) dün değerlendirdim bıgünü es geçtim yarın değerlendiricem bir de

Bir yıla kadar tedavin biter ki canım tabi iyi bir doktor bulabilirsen bence çokta erteleme her geçen gün yıl bizim lehimize
aniden tayin de çikabilir kesin bilgi değil canım o yüzden burada kalsın istemiyorum da yumurtalar napicam şaştim istanbul ya da trabzon olcak ama karar veremedim henüz buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…