Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Doğal olmadı maalesef. Hsg testler vs herşey normal ama 5 yıldır olmuyor

Devlette yaptırdım. Hastane tahlil sonuçları dediğimde de e nabiza yönlendiriyor. Kimseyi de tanımıyorum arayıp sorsam. Heyecan içinde bekliyorum
Bilmiyorum canım ben Google hastanenin sayfasına girip labaratuvar sonucu kısmına bakınca çıkıyodu direk 2 farklı hastanede de seninki değişik demek ki

Selam canm evet yeterli tabi
Ayy insanlar ayak üstü yapıyor da hamile kalıyor ya, vlla anlamadm bu işi ben
ay evett dayanamadım artık ama 1 saat yattim bir sıkıştm kasıklarima ağrilar girdi artık dedm gidiyorm tutamadm keşke sivi almmi kesseydm 2 saat evvelden öyle yapmak lazm hemen kalkiliyo yoksa

Benim ki de direk femara verdi canım kaç tane alıyorsun bana bir tane verdi geçen 17 mm yumurtam oluştu ni sefer de bir tane verdi gunluk
Ben 4 5 ay once başka bi doktor da yine femara çatlatma iğnesi almıştım o günde 3 tane verdi 5 gün 15 ve 19luk yumurta oluşmuştu ama eşim stres yaptı ilişki olmadı ve bi tane nur topu kistim oldu onu saymıyorum ben sonuçta ilişki gerçekleşmedi geçen ay bu başka doktor 2 tane verdi yine 15 19luk oluştu dediğim gibi kimyasal oldu malesef yine aynı verdi 2 tane 3 tane kesinlikle olmaz dedi başka yerde de birden büyümesi yumurtanın iyi değil diye duydum öncekinde 13 gün oluşmuştu yumurtalar geçen aykinde 15.gün

He demekki ise yarayacak canım kimyasal olduğuna göre bende oda olmadı benim de 12. Gün yaptı iğneyi bu sefer beşinci gün basliycam 13 . Gün gideceğim bakalım nasıl olucak ne kadar zamandır deniyirsunuz peki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…