- 10 Aralık 2013
- 6.927
- 2.735
-
- Konu Sahibi sehribann16
AmannnnnBi öğretwmedim 1 Şubat sat tarihin bat tarşhin diğer adet tarihi
E tabi kızzKızlar yumurtlama pik günü ilişki olupta hamile kalamamış var mı duydunuz mu ?
Ahh yavrucum malesef değilim regli oldumKuzu durum nasıl inşallah hamilesindir
Selam canm evet yeterli tabikizlar dün pik günümdü değerlendirdik 1 saat yattım ilişki sonrasi sonra 1 saat sonra lavaboya kalktm çok sıkıştım sizce yeterli mi bir saat eşimde sperm sorunu var ama dayanamadim kasıklarima ağri girmişşti kalkmak zorındaydım çok sıkışmiştim
Ben canım kaç ay denedim pik günlerini olmadı takibi bıraktım bende şimdi doktor kontrolünde çatlatma igensiyle deniyorumKızlar yumurtlama pik günü ilişki olupta hamile kalamamış var mı duydunuz mu ?
Bak olabilir canım yani stres çok büyük etken cidden genelde tüp bebek yapanların 2. Çocuğu doğal olurmuş çünkü o stresi üstlerinden attıkları içinTabiki de canım bir problem olmasa zaten olur bak ne güzel sorununu bulmuşsun inşallah sağlıklı da gebelik oluşur sen ihmal etme troidi nasıl ilgilenmezler canım ben kaç doktora gittiysem ilk hormon testleri istedi çünkü hormonlar en büyük etken hatta prolaktinim yüksek çıkınca geniş çaplı bir hastanede endokrone yönlendirdi orda bakıldı sınırda çıkınca ilaç vermedi tabi stresle alakalk bir hormon da olduğu için tekrar da baktirmadim belki de o etkiliyo benim de
Yok Yok yani ilk yaptırdığım da yüksekti sonrasında yaptırmadım düşmüş mü bilmiyorumE nabizdan bakmadın mi canım
Sadece o gün mü yani sonrasında olmadı mıKızlar yumurtlama pik günü ilişki olupta hamile kalamamış var mı duydunuz mu ?
Bende bazen dayanamıyorum giriyorum bişey olmaz bence vücut alması gerekeni alıp fazlalığı atıyor diye duymuştumkizlar dün pik günümdü değerlendirdik 1 saat yattım ilişki sonrasi sonra 1 saat sonra lavaboya kalktm çok sıkıştım sizce yeterli mi bir saat eşimde sperm sorunu var ama dayanamadim kasıklarima ağri girmişşti kalkmak zorındaydım çok sıkışmiştim
Namın yeter ayolAmannnnnneyse bebeim sen sadece adamı bile yazsan yeter
Sonuç ne oldu canım ay heyecan yaptımMerhaba arkadaşlar benimde sat. 08.01.2024 bat 03.02.2024 üç gün önce HCG 4.99 çıkmıştı az evvel tekrar test verdim inşallah hayırlısıyla vardır.yukselmistir. hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum.
He yaptirsaydin canım 6 ay geçerli oluyo ya o testlerYok Yok yani ilk yaptırdığım da yüksekti sonrasında yaptırmadım düşmüş mü bilmiyorum
Ay hiç bilmiyorum bu konularıHe yaptirsaydin canım 6 ay geçerli oluyo ya o testler
Aynen canım çok örnek var oyle çevremdeBak olabilir canım yani stres çok büyük etken cidden genelde tüp bebek yapanların 2. Çocuğu doğal olurmuş çünkü o stresi üstlerinden attıkları için
Neler öğreniyoruz bu platform sayesindeAy hiç bilmiyorum bu konuları
E nabiza düşmedi daha ya. Bende sürekli kontrol ediyorum. Heyecandan. İş yerinde olduğum için hastaneye de gidemiyorum. Bakalım inşallah vardirSonuç ne oldu canım ay heyecan yaptım
Stres yapma diyip duruyorlar gel sen çek bu çileyi de bak bakalım yapıyo musun stres yapmıyo musunAynen canım çok örnek var oyle çevremde
Ama elimizde değil özellikle çevrenin etkisi çok büyük bu stres te
Canım hastanenin kendi sitesinden baksana oraya benim 1.5 saate düşüyor e nabıza geç düşüyorE nabiza düşmedi daha ya. Bende sürekli kontrol ediyorum. Heyecandan. İş yerinde olduğum için hastaneye de gidemiyorum. Bakalım inşallah vardir
Harbiden yaNeler öğreniyoruz bu platform sayesinde