- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.101
Bildiğim kadarıyla çatlamadan sonra 14. Gün adet olunuyor canımGeçen ay 17. Gününde adet oldum canım ama tam adet tarihimdi yine Çarşamba 16. Günüm oluyo uzatır mı bakicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğim kadarıyla çatlamadan sonra 14. Gün adet olunuyor canımGeçen ay 17. Gününde adet oldum canım ama tam adet tarihimdi yine Çarşamba 16. Günüm oluyo uzatır mı bakicam
Herkesin bir değil kuzum istw 17. Gün oldu benim belki de adet tarihimw göre oluyo bilmiyorum kiBildiğim kadarıyla çatlamadan sonra 14. Gün adet olunuyor canım
Valla ben öyle gördüm aşko doktorların videosunda kaçıncı gün yumurtalardan 14 gün sonra adet olunur diyeHerkesin bir değil kuzum istw 17. Gün oldu benim belki de adet tarihimw göre oluyo bilmiyorum ki
14. Günüm bugün geln yokValla ben öyle gördüm aşko doktorların videosunda kaçıncı gün yumurtalardan 14 gün sonra adet olunur diye
Belki bebiştendir benimde yok benim dün çatlama oldu tekrar eminim ondandır14. Günüm bugün geln yok
Ah insallah test yapsaydun ya koyulasmayi takip ederdin Geriden geln yumurtan var mıydı ki canımBelki bebiştendir benimde yok benim dün çatlama oldu tekrar eminim ondandır
Tamm canım sağolYapmaya devam et canım sen tam pik durmuyo
aynen öyle bu ay önceden test felan yapmam diye düşünüyorum.Seni çok iyi anlıyorum geçen ay bende yaşadım sanki tam tutmuşsun ucundan da ellerinden kayıp gitmiş gibi Allah sabır versin canım
İğneyi vurulduğum zaman yoktu galiba canım doktor bişey demedi ama cuma günü evde 1 tane ovulasyon testi vardı pik oldu odaAh insallah test yapsaydun ya koyulasmayi takip ederdin Geriden geln yumurtan var mıydı ki canım
Ah insallah test yapsaydun ya koyulasmayi takip ederdin Geriden geln yumurtan var mıydı ki canım
Ah insallah test yapsaydun ya koyulasmayi takip ederdin Geriden geln yumurtan var mıydı ki canım
O yüzden bende nolur nolmaz perşembeyı cumartesi ve pazarı değerlendirdimİğneyi vurulduğum zaman yoktu galiba canım doktor bişey demedi ama cuma günü evde 1 tane ovulasyon testi vardı pik oldu oda
En iyisi çünkü insan stres oluyor çok etkiliyor odaaynen öyle bu ay önceden test felan yapmam diye düşünüyorum.
Pik oluşmamışKızlar pik olmamış daha dimi ilk defa deniyorum bu testiEki Görüntüle 3393281
İyi yapmışsın kuzum da bu attığım ovulasyon mu gebelik miO yüzden bende nolur nolmaz perşembeyı cumartesi ve pazarı değerlendirdim