- 7 Aralık 2022
- 701
- 272
- 30
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #1.121
Muayne ederken canım o aleti sağıma çevirdi sağında var dedi soluma çevirdi solda göremedim dedi bence bizim yonumuze göre sağ solKızlar size bir sorum olucak çok önemli ultrason da ki sağ taraf ve sol taraf bizim vücudumuzda da mı aynı yön olmuş oluyor yani örneğin sağda yumurta olgunlaşmış gözüküyor ultrason da kendi vücudumuz içinde de mi sağ taraf geçerli????
Aşko gebelik olsa koşa koşa kan veriridm ovulasyonİyi yapmışsın kuzum da bu attığım ovulasyon mu gebelik mi
Tamam bebiş teşekkür ettimMuayne ederken canım o aleti sağıma çevirdi sağında var dedi soluma çevirdi solda göremedim dedi bence bizim yonumuze göre sağ sol
Onu da alıcaksın sende o ışık varAşko gebelik olsa koşa koşa kan veriridm ovulasyon
Ne demek askoTamam bebiş teşekkür ettim
Gelmez aşkı bak benim 15 gündür var 15 gündür gelmediOnu da alıcaksın sende o ışık varbenim de adet ağrılarım başladı yarına gelir
Ay gelmesin valla kirmizilari görmek istemiyorum artıkGelmez aşkı bak benim 15 gündür var 15 gündür gelmedi
Evettttt bende de var o normal adet zamanı olmazdı ama o ilginç geldi gün geçtikçe acısı arttı hatta arada göğüsümün geneline sızı giriyor gün içindeAy gelmesin valla kirmizilari görmek istemiyorum artıkama bu meret adet ağrısı da kendini belli ediyor aaa bak ne soracaktim sana gogsumin ucunda hassaslık var hafif sıkınca açıyor sende var mı böyle bişey akintim da çoğaldı adet belirtileriyle aynı offff
Benim daha önce oluyor muydu farknda degikim genelinde ağrı yok sadece ucunu sıkınca aciyo ama önceden adet zamanı elleyemezdim bir kaç aydır oda yokEvettttt bende de var o normal adet zamanı olmazdı ama o ilginç geldi gün geçtikçe acısı arttı hatta arada göğüsümün geneline sızı giriyor gün içinde
Canim ben ilk gebeligimde idrar testinde pozitif gormeden 3-4 gun once ovulasyonda pozitif gormustum. Sanirim bazen boyle olabiliyorAşko gebelik olsa koşa koşa kan veriridm ovulasyon
Benim de 2 aydır ucu sızlıyor elleyince geçen ay biliyorsun kimyasal oldu bu ayda heveslendim de bişey çıkmadı işteBenim daha önce oluyor muydu farknda degikim genelinde ağrı yok sadece ucunu sıkınca aciyo ama önceden adet zamanı elleyemezdim bir kaç aydır oda yok
Yeniden yandı tüm işiklar yenidenCanim ben ilk gebeligimde idrar testinde pozitif gormeden 3-4 gun once ovulasyonda pozitif gormustum. Sanirim bazen boyle olabiliyor
Catlatmanin ustunden kac gun gectiYeniden yandı tüm işiklar yenidengeç döllenmedir belki bakalım cuma yapıcam bidaha ki testi
İğne ayın 10unda çatlamada 11inde oldu canım iki yumurta da 16mmydi bilmiyorum belki daha sonradan başka bir yumurta türemiştir belki de yeniden yumurtluyorumdur çünkü dun bariz yumurta akı akıntım vardı bugün yok iğne zamanı o şekilde akıntım olmamıştıCatlatmanin ustunden kac gun gecti
Gebelik testin negatif mi cikiyor sanki sen attin buraya ben onda silik gordum gibi ama karistiriyorum mu bulamadim daİğne ayın 10unda çatlamada 11inde oldu canım iki yumurta da 16mmydi bilmiyorum belki daha sonradan başka bir yumurta türemiştir belki de yeniden yumurtluyorumdur çünkü dun bariz yumurta akı akıntım vardı bugün yok iğne zamanı o şekilde akıntım olmamıştı
Nasil çıkmadı silik çizgi değil miydi yarın bı daha yap yaa nasıl bekliycem cumaya kadar benim de kahverengi akıntım olmuş sanırım sökülecek adetBenim de 2 aydır ucu sızlıyor elleyince geçen ay biliyorsun kimyasal oldu bu ayda heveslendim de bişey çıkmadı işte
Çok çok silik ama ben bile zor görüyorum ve hemen çıkmadı çok sonradan çıktıGebelik testin negatif mi cikiyor sanki sen attin buraya ben onda silik gordum gibi ama karistiriyorum mu bulamadim da
Öyle de geç çıktı ya ümitlenmiyorum o yüzden seninki de belki yerleşme kanamasıdır bekle bakalım biNasil çıkmadı silik çizgi değil miydi yarın bı daha yap yaa nasıl bekliycem cumaya kadar benim de kahverengi akıntım olmuş sanırım sökülecek adet
Öyle geç çıkıp hamilik ogrenn çok canım adet günün ne zaman gecikme oldu mu 16. Günün iğneden demiÖyle de geç çıktı ya ümitlenmiyorum o yüzden seninki de belki yerleşme kanamasıdır bekle bakalım bi
Hehehe artik heralde cizginin c si olsa gorucemÇok çok silik ama ben bile zor görüyorum ve hemen çıkmadı çok sonradan çıktı