- 7 Aralık 2022
- 701
- 272
- 30
-
- Konu Sahibi sehribann16
Tek olsunda düşük değerle çıksın canım beklemesi de güzel olur onuDimi zaman cabuk geçti bu ay maşallahgaranti olsun hem canım ya düşük değer çıkarsa yine yükselecek mi sıkıntısı ayrı dert zaten
Kimyasalı yaşayınca böyle düşünülmüyor inan kiTek olsunda düşük değerle çıksın canım beklemesi de güzel olur onu
Ayy gerçi evet kimyasal olayı vardı birdeKimyasalı yaşayınca böyle düşünülmüyor inan ki
Offf amacım ne zor işlermiş ::Ayy gerçi evet kimyasal olayı vardı birde
Hemen silkeleniyoruz iyi düşünüyoruz ki iyi şeyler olsun bebegimOfff amacım ne zor işlermiş ::
Canım hiç yumurtlama kanaması gibi değildi ya. Ama doktorda yumurtlama kanaması olabilir bazen sebepsiz de olabilir dedi. Yani inş yumurtlama kanamasıdır çünkü değerlendirmiştim o çatlama gününü ve 2 gün öncesiniCanım bazı kişilerde yumurtlama zamanı ara kanama görülebilirmiş
Akintim var baya su an agrimda artti ovulasyon testi yaptim pozitif gebelik testi de yaptim yalanci pozitifi gormek bile mutlu ettiAğrın akıntın oldu mu peki hiç
Ne diyoruz o zaman enerciiiiiiiHemen silkeleniyoruz iyi düşünüyoruz ki iyi şeyler olsun bebegim
Senin yumurtlamanın da maşallahı varmışCanım hiç yumurtlama kanaması gibi değildi ya. Ama doktorda yumurtlama kanaması olabilir bazen sebepsiz de olabilir dedi. Yani inş yumurtlama kanamasıdır çünkü değerlendirmiştim o çatlama gününü ve 2 gün öncesinişimdi tekrar mı yumurtlayacağım bilmiyorum bugünü boş geçtim artık yarın inş pik olur
Şuan vücudunda lh da fazla beta da o yüzden ikiside pozitif olur bu akşam maç var yaniAkintim var baya su an agrimda artti ovulasyon testi yaptim pozitif gebelik testi de yaptim yalanci pozitifi gormek bile mutlu ettigebelik testi siparis ettim her gun takip edecegim ah bu hevesim..
Ettim dualar tabıkı edeceğimde hepimizeOruçluyken bize de bol bol dua etmeyi unutmaAllah kabul etsin canım menün çok iyi tam ideal çay kahve içebilirsin günde iki bardak her birini önemli değil ama çay çok açık ve limonlu olursa süper olur hem meyveden önce içersen hazımını kolaylaştırır tartıda o kiloların gittiğini görmek çok güzel gelicek sana emin ol kendimizi mutlu edicez ki bu yolda enerjimiz olsun
Kuzum diger gebeliğimde ovulasyon testim pozitif baya koyu cıkmıstı ordan anlamıstım gebe oldugumuNeden Lh ile bakıyorsun hcg testi kullanman gerekmiyor mu Ovulasyon testi gebelık göstermez diye biliyorum
Evet sabırsızlık biraz işteLh vücutta sürekli var bununla gebelik tahmini çok saçma hem daha 7 gün olmuş çıkmaz ki çok erken
Haklısın dayanamıyoruz malesefEvet sabırsızlık biraz işte
İlginç ilk defa duydum valla internette dün merak edip arattım tam tersi diyor Ovulasyon hamilelik göstermez diye ama bilemedim olabiliyor demekki bende 15.Pik gördüm 14-15-16-17 değerlendirmeye aldım ama açıkçası umutlu değilim elimde 2 tane gebelık testi var 22 gibi bakıcam hayırlısı Allahtan benim vücudumda herhangi bir tepkime yokKuzum diger gebeliğimde ovulasyon testim pozitif baya koyu cıkmıstı ordan anlamıstım gebe oldugumu
bu sabah degerendirdik kuzum insallah hayirlisiyla tutarŞuan vücudunda lh da fazla beta da o yüzden ikiside pozitif olur bu akşam maç var yani
Testlerde ki günleri ve sonrasında gün aşırı canımGünaydın arkadaşlar ovülasyon testlerim üsttekiler 19 Şubat altındaki 20 Şubat bu günleri değerlendirdim kaç gün daha değerlendirmeliyim sizce
Eki Görüntüle 3390584
Ayyy inşallahbu sabah degerendirdik kuzum insallah hayirlisiyla tutarinanilmaz bi sag kasik agrim var sanki balon patliyor :)
Ovulasyon testi lhı ölçüyor yumurtlama günü ve hamilelikte çok fazla olduğu için pik olunca hamile olabilirim diyolar kendilerince ama yanlış bence yani stres yapar hep hiç gerek yokİlginç ilk defa duydum valla internette dün merak edip arattım tam tersi diyor Ovulasyon hamilelik göstermez diye ama bilemedim olabiliyor demekki bende 15.Pik gördüm 14-15-16-17 değerlendirmeye aldım ama açıkçası umutlu değilim elimde 2 tane gebelık testi var 22 gibi bakıcam hayırlısı Allahtan benim vücudumda herhangi bir tepkime yok