Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bazı kişilerde yumurtlama zamanı ara kanama görülebilirmiş
Canım hiç yumurtlama kanaması gibi değildi ya. Ama doktorda yumurtlama kanaması olabilir bazen sebepsiz de olabilir dedi. Yani inş yumurtlama kanamasıdır çünkü değerlendirmiştim o çatlama gününü ve 2 gün öncesini şimdi tekrar mı yumurtlayacağım bilmiyorum bugünü boş geçtim artık yarın inş pik olur

Senin yumurtlamanın da maşallahı varmış bakalım yarın pik olursa yarını değerlendirirsin

Akintim var baya su an agrimda artti ovulasyon testi yaptim pozitif gebelik testi de yaptim yalanci pozitifi gormek bile mutlu etti gebelik testi siparis ettim her gun takip edecegim ah bu hevesim..
Şuan vücudunda lh da fazla beta da o yüzden ikiside pozitif olur bu akşam maç var yani

Ettim dualar tabıkı edeceğimde hepimize

Kuzum diger gebeliğimde ovulasyon testim pozitif baya koyu cıkmıstı ordan anlamıstım gebe oldugumu
İlginç ilk defa duydum valla internette dün merak edip arattım tam tersi diyor Ovulasyon hamilelik göstermez diye ama bilemedim olabiliyor demekki bende 15.Pik gördüm 14-15-16-17 değerlendirmeye aldım ama açıkçası umutlu değilim elimde 2 tane gebelık testi var 22 gibi bakıcam hayırlısı Allahtan benim vücudumda herhangi bir tepkime yok

Günaydın arkadaşlar ovülasyon testlerim üsttekiler 19 Şubat altındaki 20 Şubat bu günleri değerlendirdim kaç gün daha değerlendirmeliyim sizce

Ovulasyon testi lhı ölçüyor yumurtlama günü ve hamilelikte çok fazla olduğu için pik olunca hamile olabilirim diyolar kendilerince ama yanlış bence yani stres yapar hep hiç gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…