- 29 Aralık 2022
- 308
- 101
- 28
-
- Konu Sahibi sehribann16
Tamam iste pazar oldu, pazartesi olmadi igne vuruldum, bu aksam olursa gun asiri oluyorHayır canım ne alaka sen iğneyi dün akşam vurdun ya yarın gündüz ilişki olucak dün gündüz ilişki olsaydı yarına kadar iki gün olucaktı işte
Ağrın akıntın oldu mu peki hiçTamam iste pazar oldu, pazartesi olmadi igne vuruldum, bu aksam olursa gun asiri oluyor
Beslenmeme dikkat etmeye başladım çok şükür dün oruçluydum iftarda ufacık ekmek yedim pilav yemedım sebze yemeği yanında bir kase ıspanak bir kase yoğurt tükettim sonra çay vs içmedim meyve yedim ve bıraz fındık badem günü kapadım şekerli tatlı vs tüketmedim valla kiloyu vermeye karar verdim üstelik mutluda oldum kendime bakmakla sayende aslında teşekkür ederim ilgilendiğin için Allah razı olsun dualarını kabul etsin inşallah bugünde oruçluyum nasip olursa regl gününe kadar oruçluyum 26 su reglHadi ya üzüldüm ya inşallah Allah doğal yolla nasip eder
19 uda koyu gibi bugün catlamıs sankiKızlar 17 şubatta pik gördüm ama çatlama ne zaman olmuş anlayamadım. 19unda hafiften soluklaşma var o gün mü çatlama olmuş yoksa 20sinde mi?
Eki Görüntüle 3390195
Ya canım benim Türkçem bazen kıtlaşıyor birseyi doğru anlamak istiyorum bana gün aşırı ilişki nedir anlatır mısın günleri örnek vererek dıyelimki pazartesi günü pik gördüm ogun ilişki yaşayıp çarşamba mı olucak öteki ilişki ve sonraki de cuma mı olucak doğru mu anladım benTamam iste pazar oldu, pazartesi olmadi igne vuruldum, bu aksam olursa gun asiri oluyor
Neden Lh ile bakıyorsun hcg testi kullanman gerekmiyor mu Ovulasyon testi gebelık göstermez diye biliyorumOvulasyon testi yaptım bugün 13 ünde yumurtlamıştım. Bugün 20 si. 7 gün gecti ilişkiden. Cok silik gebelik yok sanırım
Eki Görüntüle 3390346
Oruçluyken bize de bol bol dua etmeyi unutmaBeslenmeme dikkat etmeye başladım çok şükür dün oruçluydum iftarda ufacık ekmek yedim pilav yemedım sebze yemeği yanında bir kase ıspanak bir kase yoğurt tükettim sonra çay vs içmedim meyve yedim ve bıraz fındık badem günü kapadım şekerli tatlı vs tüketmedim valla kiloyu vermeye karar verdim üstelik mutluda oldum kendime bakmakla sayende aslında teşekkür ederim ilgilendiğin için Allah razı olsun dualarını kabul etsin inşallah bugünde oruçluyum nasip olursa regl gününe kadar oruçluyum 26 su regl
Gün aşırı ilişki iki günde bir yani evet pazartesi oldu diyelim diğer ilişki çarşambaya ama bana sorarsan eğer test de pik gördün ya o günü ve silikleştiği günü değerlendirmek üst üste en iyisi sonrası gün aşırıYa canım benim Türkçem bazen kıtlaşıyor birseyi doğru anlamak istiyorum bana gün aşırı ilişki nedir anlatır mısın günleri örnek vererek dıyelimki pazartesi günü pik gördüm ogun ilişki yaşayıp çarşamba mı olucak öteki ilişki ve sonraki de cuma mı olucak doğru mu anladım ben
Valla canım yoğun akıntı var ama progestandan dolayı diye düşünüyorum ara ara bel ve kasık ağrısı oluyor önceki günlere göre daha yoğundu bugün ağrısı akşam yemeği yaparken rahim ağzına fena ağrı sızı girdi dün akşam da olmuştu aşırı yorgunluk var kolum çok ağrıyor yemekten önce eşimle kahve içelim dedik kahveyi içmeye kalkmıyordu kolum ha birde ara ara nadir ama göğüsüme sızı giriyor ucunu elimle oynayınca sızlıyor önceki iki günden daha fazla birde bacaklarım uzanınca ağrıyor say say yoruldum anam
Canım bana yarın pik olur gibi geldiKızlar selam benim regl bittikten 7 gün sonra ovülasyona göre çatlama günümde kanamam oldu 3 gün devam etti. Doktora gittim şükür bir şey yok. Her şey gayet yolunda yumurtalıkların çok iyi görünüyor bi sıkıntı yok dedi. Kanama biteli 3 gün oluyor. Son gün pembe akıntı şeklindeydi zaten. Dün ve bugünkü ovülasyon testimi atıyorum. Sizce yine pik yakın mı? Doktor bu arama kanama bunu sayma dedi ama Her şey karışmış durumda şuan
Lh vücutta sürekli var bununla gebelik tahmini çok saçma hem daha 7 gün olmuş çıkmaz ki çok erkenOvulasyon testi yaptım bugün 13 ünde yumurtlamıştım. Bugün 20 si. 7 gün gecti ilişkiden. Cok silik gebelik yok sanırım
Eki Görüntüle 3390346
Bana da öyle geldi canım. 12-13 Şubat da pikti teste göre 14 şubatta çatladı. 11-12-14 şubatı da değerlendirdim ama 14 Şubat günü kanamam başladı. Bilmiyorum onların tutma ihtimali var mı yani ne yaşıyorum anlamadım ben bu ayCanım bana yarın pik olur gibi geldi
Ben kendimi çok dinleme fırsatım da olmadı açıkçası canım akıntım var benim de ama senin saydığın belirtiler iğneden değilse gebeliten de olabilir inşallah bende saymıyorum canım iğne gününu bu sefer bende bekliycem 14 günün gecmesiniValla canım yoğun akıntı var ama progestandan dolayı diye düşünüyorum ara ara bel ve kasık ağrısı oluyor önceki günlere göre daha yoğundu bugün ağrısı akşam yemeği yaparken rahim ağzına fena ağrı sızı girdi dün akşam da olmuştu aşırı yorgunluk var kolum çok ağrıyor yemekten önce eşimle kahve içelim dedik kahveyi içmeye kalkmıyordu kolum ha birde ara ara nadir ama göğüsüme sızı giriyor ucunu elimle oynayınca sızlıyor önceki iki günden daha fazla birde bacaklarım uzanınca ağrıyor say say yoruldum anambelirti olup olmaması önemli değil canım hiç belirti yaşamayaıp hamile kalan çok çok yaşayıp kalmayan da çok benim de 10. Gündü canım ama iğne gününü saymıyorum ben
Canım bazı kişilerde yumurtlama zamanı ara kanama görülebilirmişBana da öyle geldi canım. 12-13 Şubat da pikti teste göre 14 şubatta çatladı. 11-12-14 şubatı da değerlendirdim ama 14 Şubat günü kanamam başladı. Bilmiyorum onların tutma ihtimali var mı yani ne yaşıyorum anlamadım ben bu ay
Bende dinlemiyor canım hatta sürekli iş yapıyorum eşimde şansa izinli evde muhabbet ediyoruz iyi oluyor ama kasık ve bel ağrım cidden ağrısı fazla ister istemez diğer ağrılarda kendini belli ediyor o an bi aklıma geliyor iğnedendir diyip geçiştiriyorum ben 15. Gün yapıcam testi pazar günü bu sefer sabırlıyım bakalım şaşılacak hareketler bendenBen kendimi çok dinleme fırsatım da olmadı açıkçası canım akıntım var benim de ama senin saydığın belirtiler iğneden değilse gebeliten de olabilir inşallah bende saymıyorum canım iğne gününu bu sefer bende bekliycem 14 günün gecmesini
Garantili olmqk diyoruz ona canımBende dinlemiyor canım hatta sürekli iş yapıyorum eşimde şansa izinli evde muhabbet ediyoruz iyi oluyor ama kasık ve bel ağrım cidden ağrısı fazla ister istemez diğer ağrılarda kendini belli ediyor o an bi aklıma geliyor iğnedendir diyip geçiştiriyorum ben 15. Gün yapıcam testi pazar günü bu sefer sabırlıyım bakalım şaşılacak hareketler benden
Dimi zaman cabuk geçti bu ay maşallahGarantili olmqk diyoruz ona canımbende bekliycem yalancı pozitif görüp sonra daha çok üzülüyorum .
İyi bari zamanin güzel geçiyorsa benim de yogundu vallq iyi oldu zaman çabuk geçti kaldı 6 gün