- 10 Ağustos 2023
- 1.130
- 379
- 32
-
- Konu Sahibi sehribann16
Hahahhaa güreş demeyelim de ona büyük buluşmaTey tey teyo şişlik bende de oldu iğneden bu sabah da biraz oldu da geçti 11de güreş var desene
Bugün ki pik olmuş kuzum devam et teste değerlendirmeyi de unutmaaaaKızlar 1. Dün 2. Bugün. Sizce sizce bunlar pik mi? Pikse de bugün çatlamış mı hala pik mi sizce? Bu ay çok garip daha döngümün 11. Günündeyim 17-19 arası yumurtlardım normalde anlamadım
Kızlar 1. Dün 2. Bugün. Sizce sizce bunlar pik mi? Pikse de bugün çatlamış mı hala pik mi sizce? Bu ay çok garip daha döngümün 11. Günündeyim 17-19 arası yumurtlardım normalde anlamadım
Pardon canım t çizgisi hangi taraf sağ ise dünke bugün pikBugün ki pik olmuş kuzum devam et teste değerlendirmeyi de unutmaaaa
Ay bugünde miBugün ki pik olmuş kuzum devam et teste değerlendirmeyi de unutmaaaa
Canım max yazan yer T çizgisiPardon canım t çizgisi hangi taraf sağ ise dünke bugün pik
Eğer sperm sorununuz varsa kuzum bugün boş geçip yarın çatlar büyük ihtimalle yarın aman boş geçme sorun yoksa bu aksam da boş geçme kacarlarsa kovalariz bizdeAy bugünde midün değerlendirmiştim aslında. Yemin ederim bu gidişle adamlar kaçacak yer arayacak
O zmaan bugün tam pik olmuş kuzuCanım max yazan yer T çizgisi
a var gibiGünaydın kızlar
Bi testlerime bakar mısınız? Ben mi şaşı oldum yoksa bi çizgi daha var mıreglime 2 gün var erken gebelik testi yaptım bu sabah
Varsa da çok silik sanki,ben birkaç güne regl olmazsam yenileyeyim testia var gibi
Rabbim isteyen herkese, sağlıklı gebelik versinakşama yenile bidahainşallah koulaşir bnmde iki gün var dün yaptim çikmamiştii
Bence yinede degerlendir ama daha koyu cikmasi lazim t cizgisi bende bu testten kullaniyorum abla oyle demisti gercekten cok koyuydu bak buda fotosuKızlar 1. Dün 2. Bugün. Sizce sizce bunlar pik mi? Pikse de bugün çatlamış mı hala pik mi sizce? Bu ay çok garip daha döngümün 11. Günündeyim 17-19 arası yumurtlardım normalde anlamadım
Ayyy orda bir cizgi var gibiiiGünaydın kızlar
Bi testlerime bakar mısınız? Ben mi şaşı oldum yoksa bi çizgi daha var mıreglime 2 gün var erken gebelik testi yaptım bu sabah
Ben kan mı versem ya,heyecanlandımAyyy orda bir cizgi var gibiii
Elinde test daha varsa elinde bugun yada yarin yap o zaman az cok dahada netlesir hem kafanda hem.teste insan kanda cikmayinca daha bi uzuluyor canim yinede tercih senninBen kan mı versem ya,heyecanlandım
Elimde bi test daha var ama ay bilemedimElinde test daha varsa elinde bugun yada yarin yap o zaman az cok dahada netlesir hem kafanda hem.teste insan kanda cikmayinca daha bi uzuluyor canim yinede tercih sennin
Ay dayanabilirsen ne guzel ben elimde test oldugu zaman dayanamiyorum deli gibi arka arkaya yapmam lazim ama bu seferde bende soz verdim kendime adete 1 gun kala yapicam anca okadar dayanabilirimElimde bi test daha var ama ay bilemedimbiraz bi zaman geçsin bakalım