Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen bugünü de değerlendir😀 pik şaka bi yanaa erken geb testin net değil canım göremedim dha yakından çeker msn
Hahahaj yok artik uc kezde yumurtlamis olamam 😂 😂 testimi attim yoksa gozlerim sasi oluyor 😂

Eklentiler

• IMG_20240213_120257.jpg
    IMG_20240213_120257.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 65
esmer papatya esmer papatya ayyy benim ara ara kasık bel ağrım oluyor bu iğneden sonrası nasıl geçicwk ya :KK70: sende durumlar ne aşko 36 saat geçti mi
Burda grigir şamata gecircez gunleri artık 🤣Dün akşam çok kötüydum bebeğim ya balon gibi şişti göbeğim sanki dunyalri yemişim gibi artı ağrı yaptı bugün daha iyiyim elhamdülillah hafif ağrı var onu da ağrıdan saymıyorum akşam 11 de 36 saat doluyor:halay:

Soyle aklima cok takildi aslinda onuda soyluyum yaklasik iki yildir yapiyorum test araliksiz desem yeri var bu ay nedendir bilmem surekli koyulasmaya basladi hayirlisi olsun insallah
Picos felan yok demi canım ondan da hep pik çıkarmis çünkü hani ovulasyonla gebelik ogrenelerin kaset testte bile silikte olsa çıkmış çünkü gördüklerim

Burda grigir şamata gecircez gunleri artık 🤣Dün akşam çok kötüydum bebeğim ya balon gibi şişti göbeğim sanki dunyalri yemişim gibi artı ağrı yaptı bugün daha iyiyim elhamdülillah hafif ağrı var onu da ağrıdan saymıyorum akşam 11 de 36 saat doluyor:halay:
Tey tey tey 😁😁 o şişlik bende de oldu iğneden bu sabah da biraz oldu da geçti 11de güreş var desene :halay: :KK70:

X