Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
düşük evet ama bir deneyelim istiyorum erzuruma gdicem bünyamin bey varmiş bir denemeden birşey kaybetmem heralde ya

Canım ilk dakikalrdan sonra çıktıysa kuruma çizgisi diyorlar adet gecikmeni bekle en güzeli inşallah bebisin seninledie

İnan o iş hiç belli olmaz doktorun sen korunma bile senin olmaz çocuğun dediği bir pcos lu evlendiğinde ki ilk gece de hamile kalmış
Öyle tabi Rabbimin mucizesi ailemde herkes çok doğurgan Evlendikten sonra biraz kilo aldım pcos çıktı direk ama bakalım hayırlısı

İnşallah canım çok şükür öyle problemlwrim yok canım hormonlarım iyi sadece prolaktinim sıkıntılı oda stres kaynaklı diye düşünüyorum maşallah iyi vermiasin ama ben iki ay sporla 2.5 kilo anca verdim ama dijkat etmeidm Yememe felan tabi ondan

Aaa nasıl yapıyoruz onu tarif de verir misin

Aaa nasıl yapıyoruz onu tarif de verir misin
1 litre süre bir demetin yarısı maydonoz attım ben içinede bir kaşık karabiber pörsüyene kadar maydonozlar kaynattım sonra buharına oturdum ilk buharına oturma yanarsın belini sarmayı kendini sıcak tutmayı ihmal etme benim bu akşam son olacak

Saka gibi gebelik testi negatif ovulasyon testin bugun daha bi koyu iki renkde esit

Eklentiler

• IMG_20240213_161437.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 57
Valla bende kendime şaşırdım işin ucunda bebek olmasa hiç veremezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…