- 24 Şubat 2023
- 2.141
- 2.028
- 30
-
- Konu Sahibi sehribann16
düşük evet ama bir deneyelim istiyorum erzuruma gdicem bünyamin bey varmiş bir denemeden birşey kaybetmem heralde yaCanım bildiğim kadarıyla iğneyle yumurtaları buyutup çatlatma iğnesi uygulanıyor 1 2 gün sonra en iyi spermi sana enjekte ediyolar sonrası bekleyiş arkadaşım yaptırdı iki kere yaklaşık 15 bin₺ tutmuştu ben çok sıcak bakmıyorum aşılamaya oranı çok düşük
Canım ilk dakikalrdan sonra çıktıysa kuruma çizgisi diyorlar adet gecikmeni bekle en güzeli inşallah bebisin seninledie
Öyle tabi Rabbimin mucizesi ailemde herkes çok doğurganİnan o iş hiç belli olmaz doktorun sen korunma bile senin olmaz çocuğun dediği bir pcos lu evlendiğinde ki ilk gece de hamile kalmış
Benide eklermisinizEkliyorum canlarım
Benide eklermisiniz sat 18 Ocak bat 18 ŞubatEkliyorum canlarım
İnşallah canım hepimiz alırız insalalhİnşallah bir an önce hayırlı haberi alırsınız
İnşallah canımDeğerlerini normale dondürecek şekilde mesela bende pcos var ondan dolayı insülin ve tiroid biraz yüksek onların kırılması lazım diyetisyenim ona göre liste ayarlıyor bana mesela tatlı karbonhidrat mercimek patates pirinç mısır vs vs baya şeyler yasak ama 1.5 ayda 7 kilo verdim inşallah bu ay sağlıklı bir hamilelik nasip olur
Dpgurganliga bakarsan annem 9 tane doğurmuş canımÖyle tabi Rabbimin mucizesi ailemde herkes çok doğurganEvlendikten sonra biraz kilo aldım pcos çıktı direk ama bakalım hayırlısı
İnşallah tutar canımHadi yaolsun canım üzülmek yok motivasyonunu düşürme yeni ay yeni umut inşallah bende bugün ovitrella mi oldum canum artık değerlendirmeye geccem
Aaa nasıl yapıyoruz onu tarif de verir misinKuzum tıkalı kanalları ve iltihap varsa onu söküyormuşadetten sonra 3 gün yapılması gerekiyormuş bir çok rivayet var yaptıktan sonra ilişkiye girin diyende var girmeyin diyende ben şimdilik girmeyen taraftayım ilk dün denedim bu akşamda yarında deneyeceğim inşallah sonra değerlendirmeceler
Ooo rekor sizdeDpgurganliga bakarsan annem 9 tane doğurmuş canımablam desen üçüncü oldu kazayla şimdiye benim de iki tane en az dogurmam lazımdı
Kesinlikle canım Rabbim en güzeliyle nasip edecek bize de ondan ümit kesilm ZOoo rekor sizdeHayırlısı olsun işin şakası bunlar Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur buna çok inanıyorum
1 litre süre bir demetin yarısı maydonoz attım ben içinede bir kaşık karabiber pörsüyene kadar maydonozlar kaynattım sonra buharına oturdum ilk buharına oturma yanarsınAaa nasıl yapıyoruz onu tarif de verir misin
Ohooo daha çooook var ve canımGecikme yok canim adete 4 gun var
Evet doğru söylüyorsun hiçbirşeyi denemekten zarar gelmezdüşük evet ama bir deneyelim istiyorum erzuruma gdicem bünyamin bey varmiş bir denemeden birşey kaybetmem heralde ya
Ah bu pcosdan dolayı kilo bizi mahvetti zatenÖyle tabi Rabbimin mucizesi ailemde herkes çok doğurganEvlendikten sonra biraz kilo aldım pcos çıktı direk ama bakalım hayırlısı
Tamam canım ekliyorumBenide eklermisiniz
Benide eklermisiniz sat 18 Ocak bat 18 Şubat
Valla bende kendime şaşırdım işin ucunda bebek olmasa hiç veremezdimİnşallah canımçok şükür öyle problemlwrim yok canım hormonlarım iyi sadece prolaktinim sıkıntılı oda stres kaynaklı diye düşünüyorum maşallah iyi vermiasin ama ben iki ay sporla 2.5 kilo anca verdim ama dijkat etmeidm Yememe felan tabi ondan
Dayanamadim yaptim hatta ovulasyon testide yaptim diger gunlere gore koyu cikti renkleri esit suan vak buraya atiyimOhooo daha çooook var ve canım
Canım bence bu ovulasyon testine hiç bulaşma çünkü vücutta lh hormonu artan azalan ni durumda bekle adetin nir gün geciksin dire gebelik testi yapDayanamadim yaptim hatta ovulasyon testide yaptim diger gunlere gore koyu cikti renkleri esit suan vak buraya atiyim
Tamamdir gercekten kafami cok karistirdi yaCanım bence bu ovulasyon testine hiç bulaşma çünkü vücutta lh hormonu artan azalan ni durumda bekle adetin nir gün geciksin dire gebelik testi yap