- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
-
- Konu Sahibi sehribann16
Kesinlikle hiç önermiyorum bende mesela lh normalden yüksetkti pcosdan dolayı pcosda hiç hiç önermiyorum en garantisi adet geçince gebelik testi dayanabilir sen 1 haftalık gecikmedeTamamdir gercekten kafami cok karistirdi ya
sen bugünü de değerlendirSaka gibi gebelik testi negatif ovulasyon testin bugun daha bi koyu iki renkde esit
Hahahaj yok artik uc kezde yumurtlamis olamamsen bugünü de değerlendirpik şaka bi yanaa erken geb testin net değil canım göremedim dha yakından çeker msn
Ah bu benim icin imkansiz desem yeri varKesinlikle hiç önermiyorum bende mesela lh normalden yüksetkti pcosdan dolayı pcosda hiç hiç önermiyorum en garantisi adet geçince gebelik testi dayanabilir sen 1 haftalık gecikmede
Hak veriyorum çünkü ben olsam bende sabredemezdimAh bu benim icin imkansiz desem yeri var
Hahahaj yok artik uc kezde yumurtlamis olamamtestimi attim yoksa gozlerim sasi oluyor
Hahah dogru diyorudnöyle diyolar ya ondan takıldım
sen görebiliyomsn testinde bişey
Bu istikrarlilikla devam ediyoruzValla bende kendime şaşırdım işin ucunda bebek olmasa hiç veremezdim
Burda grigir şamata gecircez gunleri artıkesmer papatya ayyy benim ara ara kasık bel ağrım oluyor bu iğneden sonrası nasıl geçicwk ya sende durumlar ne aşko 36 saat geçti mi
Adete kaç gün var canım obulasyonka gebelik öğrenen çok buralarda benim de pike yakında qma adet oldum çokta umutlandirmak istememSaka gibi gebelik testi negatif ovulasyon testin bugun daha bi koyu iki renkde esit
TeşekkürlerTamam canım ekliyorum
Canim dort gun var bugun erken gebelik yaptim negatif cikti ama ovulasyonum resmen pikAdete kaç gün var canım obulasyonka gebelik öğrenen çok buralarda benim de pike yakında qma adet oldum çokta umutlandirmak istemem
Hee sen ovulasyona çok. Takılma canım arkadaşların dediği. Gibi lh hormonu çıkan inen bişey adet bekleCanim dort gun var bugun erken gebelik yaptim negatif cikti ama ovulasyonum resmen pik
Soyle aklima cok takildi aslinda onuda soyluyum yaklasik iki yildir yapiyorum test araliksiz desem yeri var bu ay nedendir bilmem surekli koyulasmaya basladi hayirlisi olsun insallahHee sen ovulasyona çok. Takılma canım arkadaşların dediği. Gibi lh hormonu çıkan inen bişey adet bekle
Picos felan yok demi canım ondan da hep pik çıkarmis çünkü hani ovulasyonla gebelik ogrenelerin kaset testte bile silikte olsa çıkmış çünkü gördüklerimSoyle aklima cok takildi aslinda onuda soyluyum yaklasik iki yildir yapiyorum test araliksiz desem yeri var bu ay nedendir bilmem surekli koyulasmaya basladi hayirlisi olsun insallah
Hayir yok testimde silik degil aksi gibiPicos felan yok demi canım ondan da hep pik çıkarmis çünkü hani ovulasyonla gebelik ogrenelerin kaset testte bile silikte olsa çıkmış çünkü gördüklerim
Dur ümitsiz olma daha dört gün var sabırla bekleHayir yok testimde silik degil aksi gibi
İnşallah gebesinizdirrHayir yok testimde silik degil aksi gibi
Tey tey teyBurda grigir şamata gecircez gunleri artıkDün akşam çok kötüydum bebeğim ya balon gibi şişti göbeğim sanki dunyalri yemişim gibi artı ağrı yaptı bugün daha iyiyim elhamdülillah hafif ağrı var onu da ağrıdan saymıyorum akşam 11 de 36 saat doluyor