Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay dayanabilirsen ne guzel ben elimde test oldugu zaman dayanamiyorum deli gibi arka arkaya yapmam lazim ama bu seferde bende soz verdim kendime adete 1 gun kala yapicam anca okadar dayanabilirim
Dayanmak zor da bi süre sonra negatif görmek daha ağır geliyor insana,ben hiç yapmıycaktım da lekelenme olunca bi yapayım dedim

Dayanmak zor da bi süre sonra negatif görmek daha ağır geliyor insana,ben hiç yapmıycaktım da lekelenme olunca bi yapayım dedim
Bende ovulasyonlar pozitif verince yapayim dedim taki dunku testimi yapanada kadar o cidden pozitif bende iyici t cizgisi belli olursa o zaman yaparim oda iki gune anca koyulasir varsa diye dusundum demen gibi negatif cok yipratiyor adami 2 yildir cok iyi bilirim

Eklentiler

• IMG_20240213_175848.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 53
Valla ben de 1.5 yılda çok negatif gördüm. Bu bebek benimleyse çok mutlu olurum yani

Bence yinede degerlendir ama daha koyu cikmasi lazim t cizgisi bende bu testten kullaniyorum abla oyle demisti gercekten cok koyuydu bak buda fotosu
canım her ay böyle koyu olmuyor benim de mesela 1 ay C den daha koyu oluyor, diğer ay eşit. Yumurtanın boyuna göre lh dengesine göre falan heralde.

ay Allahım bu mesajları görmek beni heyecanlandırıyorr, dayanabilirsem yarın yeniden yapıcam testi dayanamazsam ofisin yakınında bi tıp merrkezi var kan veririm
canım bence ver kan testini gitsin eşine de sevgililer günü süprizi olsun zaten bu pembelikle çıkar kanda :) ay çok sevindim valla kaç aydır deniyordun sen

ovülasyon testlerinden pek anlamıyorum ben canım. bi kaç ay denemiiştim olmadı ben de bıraktım.
ama bu testle hamile olduğunu öğrenen birileri yazmıştı bu topiklere. inşallah hamilesindir de beraber yazarız buraya:)

canım bence ver kan testini gitsin eşine de sevgililer günü süprizi olsun zaten bu pembelikle çıkar kanda :) ay çok sevindim valla kaç aydır deniyordun sen
ay haklısın canım. eşimle aynı yerde çalışıyoruz ona görünmeden gidip geleyim ben :)
1,5 yıldır deniyoruz biz. biliyosundur umreye de gittim bol dua ettim. bu bebiş te varsa orda oldu zaten :)))

ay haklısın canım. eşimle aynı yerde çalışıyoruz ona görünmeden gidip geleyim ben :)
1,5 yıldır deniyoruz biz. biliyosundur umreye de gittim bol dua ettim. bu bebiş te varsa orda oldu zaten :)))
ne güzel.. sağlıkla kucağınıza alın inş :) Mutlaka buraya da yaz sonucunu

Ay insallah kafam acayip karisik cunku bende okudukca ovulasyonun adete yakin pikse gebelik oldugu gectigimiz aylardada yapmistim hic yokdu desem yalan olmaz bu ay boyle olunca iste umut dunyasi esimde sorun var benimde hizimizi yuksettik ama morfoloji 3 ekim ayindan bu yana bir daha test vermedik 3 aydir takviye aldik bakalim ne olcaka

bat ne zamandı senin canım, inş takviyeler işe yaramıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…