- 27 Eylül 2023
- 319
- 92
-
- Konu Sahibi sehribann16
Dayanmak zor da bi süre sonra negatif görmek daha ağır geliyor insana,ben hiç yapmıycaktım da lekelenme olunca bi yapayım dedimAy dayanabilirsen ne guzel ben elimde test oldugu zaman dayanamiyorum deli gibi arka arkaya yapmam lazim ama bu seferde bende soz verdim kendime adete 1 gun kala yapicam anca okadar dayanabilirim
Bende ovulasyonlar pozitif verince yapayim dedim taki dunku testimi yapanada kadar o cidden pozitif bende iyici t cizgisi belli olursa o zaman yaparim oda iki gune anca koyulasir varsa diye dusundumDayanmak zor da bi süre sonra negatif görmek daha ağır geliyor insana,ben hiç yapmıycaktım da lekelenme olunca bi yapayım dedim
Ay bende görüyorum hadi inşallah yaa yarın sabah tekrarla canım olk idrarlaGünaydın kızlar
Bi testlerime bakar mısınız? Ben mi şaşı oldum yoksa bi çizgi daha var mıreglime 2 gün var erken gebelik testi yaptım bu sabah
Valla ben de 1.5 yılda çok negatif gördüm. Bu bebek benimleyse çok mutlu olurum yaniBende ovulasyonlar pozitif verince yapayim dedim taki dunku testimi yapanada kadar o cidden pozitif bende iyici t cizgisi belli olursa o zaman yaparim oda iki gune anca koyulasir varsa diye dusundumdemen gibi negatif cok yipratiyor adami 2 yildir cok iyi bilirim
Bugün kan vermezsem kendimi tutarsam ilk idrarı beklicem canımAy bende görüyorum hadi inşallah yaa yarın sabah tekrarla canım olk idrarla
İnsallah seninledir bebegim bizide haberdar etmeyi unutma mutluluguna ortak olalim insallahValla ben de 1.5 yılda çok negatif gördüm. Bu bebek benimleyse çok mutlu olurum yani
Ay az cok teste silik varya elinde ovulasyon varsa yaparmisin cok merak ettimValla ben de 1.5 yılda çok negatif gördüm. Bu bebek benimleyse çok mutlu olurum yani
Ovulasyon testim yok canımAy az cok teste silik varya elinde ovulasyon varsa yaparmisin cok merak ettim
canım her ay böyle koyu olmuyor benim de mesela 1 ay C den daha koyu oluyor, diğer ay eşit. Yumurtanın boyuna göre lh dengesine göre falan heralde.Bence yinede degerlendir ama daha koyu cikmasi lazim t cizgisi bende bu testten kullaniyorum abla oyle demisti gercekten cok koyuydu bak buda fotosu
ayyy canım diğer gruplardan hatırlıyorum seni :) ay evet ya bariz pembe çizgi varrrrrrrGünaydın kızlar
Bi testlerime bakar mısınız? Ben mi şaşı oldum yoksa bi çizgi daha var mıreglime 2 gün var erken gebelik testi yaptım bu sabah
Olabilir canim dogru diyorsun benim genelde piklerin bu sekilde oluyor bu teste o yuzden dedimcanım her ay böyle koyu olmuyor benim de mesela 1 ay C den daha koyu oluyor, diğer ay eşit. Yumurtanın boyuna göre lh dengesine göre falan heralde.
ay Allahım bu mesajları görmek beni heyecanlandırıyorr, dayanabilirsem yarın yeniden yapıcam testi dayanamazsam ofisin yakınında bi tıp merrkezi var kan veririmayyy canım diğer gruplardan hatırlıyorum seni :) ay evet ya bariz pembe çizgi varrrrrrr
tabiki öğrenince hemen yazıcam :)İnsallah seninledir bebegim bizide haberdar etmeyi unutma mutluluguna ortak olalim insallah
canım bence ver kan testini gitsin eşine de sevgililer günü süprizi olsun zaten bu pembelikle çıkar kanda :) ay çok sevindim valla kaç aydır deniyordun senay Allahım bu mesajları görmek beni heyecanlandırıyorr, dayanabilirsem yarın yeniden yapıcam testi dayanamazsam ofisin yakınında bi tıp merrkezi var kan veririm
ovülasyon testlerinden pek anlamıyorum ben canım. bi kaç ay denemiiştim olmadı ben de bıraktım.Bende ovulasyonlar pozitif verince yapayim dedim taki dunku testimi yapanada kadar o cidden pozitif bende iyici t cizgisi belli olursa o zaman yaparim oda iki gune anca koyulasir varsa diye dusundumdemen gibi negatif cok yipratiyor adami 2 yildir cok iyi bilirim
ay haklısın canım. eşimle aynı yerde çalışıyoruz ona görünmeden gidip geleyim ben :)canım bence ver kan testini gitsin eşine de sevgililer günü süprizi olsun zaten bu pembelikle çıkar kanda :) ay çok sevindim valla kaç aydır deniyordun sen
bakalım kuşum bugün yine yapıcam belki daha da koyulaşmıştır, ya da silikleşmiştir :)Olabilir canim dogru diyorsun benim genelde piklerin bu sekilde oluyor bu teste o yuzden dedim
ne güzel.. sağlıkla kucağınıza alın inş :) Mutlaka buraya da yaz sonucunuay haklısın canım. eşimle aynı yerde çalışıyoruz ona görünmeden gidip geleyim ben :)
1,5 yıldır deniyoruz biz. biliyosundur umreye de gittim bol dua ettim. bu bebiş te varsa orda oldu zaten :)))
Ay insallah kafam acayip karisik cunku bende okudukca ovulasyonun adete yakin pikse gebelik oldugu gectigimiz aylardada yapmistim hic yokdu desem yalan olmaz bu ay boyle olunca iste umut dunyasiovülasyon testlerinden pek anlamıyorum ben canım. bi kaç ay denemiiştim olmadı ben de bıraktım.
ama bu testle hamile olduğunu öğrenen birileri yazmıştı bu topiklere. inşallah hamilesindir de beraber yazarız buraya:)
bat ne zamandı senin canım, inş takviyeler işe yaramıştırAy insallah kafam acayip karisik cunku bende okudukca ovulasyonun adete yakin pikse gebelik oldugu gectigimiz aylardada yapmistim hic yokdu desem yalan olmaz bu ay boyle olunca iste umut dunyasiesimde sorun var benimde hizimizi yuksettik ama morfoloji 3 ekim ayindan bu yana bir daha test vermedik 3 aydir takviye aldik bakalim ne olcaka