-
- Konu Sahibi sehribann16
Dun goguslerim de bir anda bir yanma oldu anlamadi sonra acimaya basladi reglin habercisi galibsovülasyon testlerinden pek anlamıyorum ben canım. bi kaç ay denemiiştim olmadı ben de bıraktım.
ama bu testle hamile olduğunu öğrenen birileri yazmıştı bu topiklere. inşallah hamilesindir de beraber yazarız buraya:)
17 subat canim 3 gun kaldibat ne zamandı senin canım, inş takviyeler işe yaramıştır
Dun goguslerim de bir anda bir yanma oldu anlamadi sonra acimaya basladi reglin habercisi galibs
az kalmış canım inş hızlı geçer. gebelik testini gecikirsen mi yapacaksın17 subat canim 3 gun kaldi
Valla ben olsam bende duramazdim sanırım üstüne birde 24 Şubat etkisiBugün kan vermezsem kendimi tutarsam ilk idrarı beklicem canım
1 gun once yapayim dedim balım onuda ovulasyon koyu olursa oda koyu olmazsa yapmam buyuk ihtimalleaz kalmış canım inş hızlı geçer. gebelik testini gecikirsen mi yapacaksın
canım geçmiş biraz ama, aynı testi kullanıyoruz. senin 3 şubatta çatladı mı? 2 gündür böyle benim de.kizlar selam benm ovulasyon testimi yorumlayabilir misiniz piki görmüş müyüz çatlama mı olmuş yoksa
14 Şubat yanlış olmus kuzuValla ben olsam bende duramazdim sanırım üstüne birde 24 Şubat etkisi
Bugün kan vermezsem kendimi tutarsam ilk idrarı beklicem canım
Ben de bi gaza geldim Kan veririm bugün ben14 Şubat yanlış olmus kuzu
Hadi ver bizde merakla bekliyiruz inşallah vardırBen de bi gaza geldim Kan veririm bugün ben
İnş bu test hatalı değildir de kan testim güzel çıkarHadi ver bizde merakla bekliyiruz inşallah vardır
İnşallah kuzum hangi marka testİnş bu test hatalı değildir de kan testim güzel çıkar
Predictor earlyİnşallah kuzum hangi marka test
Bende bir kaç kez yaptım canım o testten yalancı da olsa çıkartmadi pozitifPredictor early
evet 3 şubatta çatladi öğlen iki gibi yapmiştim çatladiğini o zmn gördümcanım geçmiş biraz ama, aynı testi kullanıyoruz. senin 3 şubatta çatladı mı? 2 gündür böyle benim de.
Çok heycanlı benimde aynı gün ve aynı bekleyiş17 subat canim 3 gun kaldi
Amimm benim icin olursa cok ama cok mucize olucak Allah buyuk bizimde yuzumuz guler insallahÇok heycanlı benimde aynı gün ve aynı bekleyişisteyen herkese sağlıklı sonuçlar nasip etsin dualarım herkes için
Amin canımAmimm benim icin olursa cok ama cok mucize olucak Allah buyuk bizimde yuzumuz guler insallah