- 7 Aralık 2022
- 701
- 272
- 30
-
- Konu Sahibi sehribann16
Adet gecikmeni bekle kuzum o zamanay yaptim ve çikmadi üç gün var bata /dayanamadım yaptim
31 yaşındayım alttan muayene ve hormonlarda sorun görünmedi . Ne zaman doktora tekrar gitmem gerekir sizce eğer olmazsaCook normal canım burada kiler de kaçıncı denememiz daha çok basindasin stres yapma %15 hamile kalma şansı tam gününde de yapsan denemeye devam
Adet gecikmeni bekle kuzum o zaman
İki aydır mi deniyirsunuz canım bende 29 yaşındayım 1.5 senedir hiçbir sorun yok demelerine rağmen olmuyor ben bir seneye yaklaşınca yaptırdım tüm testlerimi rahim filmi vs normalde bir sene bekletiyor dokrorlar ama 35 yaş ustune altı ay diyor altı ay kadar dene derim ben ama stres yaparsan olmuyo kuzum bende çok stres yapıyorum ona bağlıyorum artik31 yaşındayım alttan muayene ve hormonlarda sorun görünmedi . Ne zaman doktora tekrar gitmem gerekir sizce eğer olmazsaben yumurtlama takibinde çok ümitliydim
ben yaptim. çikmadiYapicam cunku zaman daraldikca gunler gecmiyorilk gebeligimde 6 gun kala yapmistim tak cikmisti bir dahada gormedim ikinci cizgiyi
inşallah canımNegatif test görmek istemiyorum artık yabekle kuzum daha adetine var çıkmaması da çok normal varsa eger
2 aydır deniyoruz. İlk sy yarım yamalak oldu 2. Ay çok düzenli ovulasyon takibiyle full değerlendirdik . Olmadıİki aydır mi deniyirsunuz canım bende 29 yaşındayım 1.5 senedir hiçbir sorun yok demelerine rağmen olmuyor ben bir seneye yaklaşınca yaptırdım tüm testlerimi rahim filmi vs normalde bir sene bekletiyor dokrorlar ama 35 yaş ustune altı ay diyor altı ay kadar dene derim ben ama stres yaparsan olmuyo kuzum bende çok stres yapıyorum ona bağlıyorum artik
Ama daha çok yeni yavrum hemen ümitsiz olma stresi derhal bırak olicak inşallah valla canım ne desin hicbisey yok herşey çok güzel diyorlar çok şükür ama işte stres yapmayın diyor rahim filmi temiz çıktı femara ovitrella deniyoruz ikinci ayım bakalım bir sonuç alamazsaj aşılamaya geccez2 aydır deniyoruz. İlk sy yarım yamalak oldu 2. Ay çok düzenli ovulasyon takibiyle full değerlendirdik . Olmadısizin rahim filmi vs her şey temiz mi çıktı ne diyor doktorla şimdi
İnşallah bir an önce hayırlı haberi alırsınızAma daha çok yeni yavrum hemen ümitsiz olma stresi derhal bırak olicak inşallah valla canım ne desin hicbisey yok herşey çok güzel diyorlar çok şükür ama işte stres yapmayın diyor rahim filmi temiz çıktı femara ovitrella deniyoruz ikinci ayım bakalım bir sonuç alamazsaj aşılamaya geccez
Amiiin amiin rabbim düşmanıma bile vermesin çokkk zor süreçOh maşallah maşallah canım Allah bir daha yaşatmasın sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize
Malesef hiç yok bursa da olsan olurdu amaSanmıyorumHiç aklımda yoktu gebelik ama eşim okadar çok istiyor ki Rabbim içime o sıcaklığı verdi İstanbul’da pcos için bildiğiniz doktor varsa önerilere açığım
İnan o iş hiç belli olmaz doktorun sen korunma bile senin olmaz çocuğun dediği bir pcos lu evlendiğinde ki ilk gece de hamile kalmışİlk idrarla yapmıştım daha sonradan yaptım gün içinde onda bişi çıkmadı kafam karışmadı değil ama nedense ilk aydan tutacağını pek düşünmüyorum
Çünkü daha çoooook erkenay yaptim ve çikmadi üç gün var bata /dayanamadım yaptim
Değerlerini normale dondürecek şekilde mesela bende pcos var ondan dolayı insülin ve tiroid biraz yüksek onların kırılması lazım diyetisyenim ona göre liste ayarlıyor bana mesela tatlı karbonhidrat mercimek patates pirinç mısır vs vs baya şeyler yasak ama 1.5 ayda 7 kilo verdim inşallah bu ay sağlıklı bir hamilelik nasip olurAaa peki nasıl vermek lazım canım
Bnedede yok malesefben yaptim. çikmadi
Canım bildiğim kadarıyla iğneyle yumurtaları buyutup çatlatma iğnesi uygulanıyor 1 2 gün sonra en iyi spermi sana enjekte ediyolar sonrası bekleyiş arkadaşım yaptırdı iki kere yaklaşık 15 bin₺ tutmuştu ben çok sıcak bakmıyorum aşılamaya oranı çok düşükben de bu ay aşilama için başliyorum ctsi hastaneye gidicem süreç nasıl acaba bilgisi olan va rmi
Kaçıncı günü gecikmenin canımBnedede yok malesef
Gecikme yok canim adete 4 gun varKaçıncı günü gecikmenin canım