Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cook normal canım burada kiler de kaçıncı denememiz daha çok basindasin stres yapma %15 hamile kalma şansı tam gününde de yapsan denemeye devam
31 yaşındayım alttan muayene ve hormonlarda sorun görünmedi . Ne zaman doktora tekrar gitmem gerekir sizce eğer olmazsa ben yumurtlama takibinde çok ümitliydim

31 yaşındayım alttan muayene ve hormonlarda sorun görünmedi . Ne zaman doktora tekrar gitmem gerekir sizce eğer olmazsa ben yumurtlama takibinde çok ümitliydim
İki aydır mi deniyirsunuz canım bende 29 yaşındayım 1.5 senedir hiçbir sorun yok demelerine rağmen olmuyor ben bir seneye yaklaşınca yaptırdım tüm testlerimi rahim filmi vs normalde bir sene bekletiyor dokrorlar ama 35 yaş ustune altı ay diyor altı ay kadar dene derim ben ama stres yaparsan olmuyo kuzum bende çok stres yapıyorum ona bağlıyorum artik

Eklentiler

• IMG_5891.jpeg
    203,1 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_5890.jpeg
    169,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_5889.jpeg
    75,4 KB · Görüntüleme: 61
2 aydır deniyoruz. İlk sy yarım yamalak oldu 2. Ay çok düzenli ovulasyon takibiyle full değerlendirdik . Olmadı sizin rahim filmi vs her şey temiz mi çıktı ne diyor doktorla şimdi

2 aydır deniyoruz. İlk sy yarım yamalak oldu 2. Ay çok düzenli ovulasyon takibiyle full değerlendirdik . Olmadı sizin rahim filmi vs her şey temiz mi çıktı ne diyor doktorla şimdi
Ama daha çok yeni yavrum hemen ümitsiz olma stresi derhal bırak olicak inşallah valla canım ne desin hicbisey yok herşey çok güzel diyorlar çok şükür ama işte stres yapmayın diyor rahim filmi temiz çıktı femara ovitrella deniyoruz ikinci ayım bakalım bir sonuç alamazsaj aşılamaya geccez

ben de bu ay aşilama için başliyorum ctsi hastaneye gidicem süreç nasıl acaba bilgisi olan va rmi

İnşallah bir an önce hayırlı haberi alırsınız

İlk idrarla yapmıştım daha sonradan yaptım gün içinde onda bişi çıkmadı kafam karışmadı değil ama nedense ilk aydan tutacağını pek düşünmüyorum
İnan o iş hiç belli olmaz doktorun sen korunma bile senin olmaz çocuğun dediği bir pcos lu evlendiğinde ki ilk gece de hamile kalmış

Aaa peki nasıl vermek lazım canım
Değerlerini normale dondürecek şekilde mesela bende pcos var ondan dolayı insülin ve tiroid biraz yüksek onların kırılması lazım diyetisyenim ona göre liste ayarlıyor bana mesela tatlı karbonhidrat mercimek patates pirinç mısır vs vs baya şeyler yasak ama 1.5 ayda 7 kilo verdim inşallah bu ay sağlıklı bir hamilelik nasip olur

ben de bu ay aşilama için başliyorum ctsi hastaneye gidicem süreç nasıl acaba bilgisi olan va rmi
Canım bildiğim kadarıyla iğneyle yumurtaları buyutup çatlatma iğnesi uygulanıyor 1 2 gün sonra en iyi spermi sana enjekte ediyolar sonrası bekleyiş arkadaşım yaptırdı iki kere yaklaşık 15 bin₺ tutmuştu ben çok sıcak bakmıyorum aşılamaya oranı çok düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…