-
- Konu Sahibi sehribann16
Selam benimde 13 günü yumurtlamanın ilk defa bu ay onu testiyle denedik,dayanamadım idrar testi yaptım sonradan çok hafif bir çizgi çıktı ama güvenemiyorumOoo varsa çıkması lazım silikte olsa canım istersen bekle Perşembe yap
Kilo çok önemli ama nasıl verdiğinde önemli ben verdiğim ilk ay hamile kalmıştımKilo da etkiliyormus canım bugün hemsire dedi bana da bu ay da sağlıklı bwslenmeye dikkat et bir kilo bile versen faydası var diye
Bence adet günü gelmeden yapma canım çok stres yapıyor insanıkizlar selam nasılsınız benim adet tarihi cuma yarın test yapsam çikar mi elimde erken geb testi yok maalesef normal innovita testleri var ne dersiniz
Hangi marka test canım malesef 10dkdan falan sonrası ciddiye alınmıyorSelam benimde 13 günü yumurtlamanın ilk defa bu ay onu testiyle denedik,dayanamadım idrar testi yaptım sonradan çok hafif bir çizgi çıktı ama güvenemiyorumAşırı derece kasık ağrım var oldum olucam gibi hissediyorum ama hayırlısı
Freclydi sanırım.Hangi marka test canım malesef 10dkdan falan sonrası ciddiye alınmıyor
Yarım saat sonrasında çıktı ikinci silik çizgiHangi marka test canım malesef 10dkdan falan sonrası ciddiye alınmıyor
Bende de var o lanet pcos seni çok iyi anlıyorumFreclydi sanırım.
Yumurtlama döneminde kahverengi akıntım,mide bulantım oldu zaten ilk kez denedik ovu testini 5 aydır falan düşünüyoruz ama ilk defa bu ay kurallara uydukPcos var bende umutluydum ama bakalım hayırlısı
Çokda geç çıkmamış aslında benim geçen ay değer çok düşüktü diye başlarda çizgi geç beliriyodu seninde ondan mı acabaYarım saat sonrasında çıktı ikinci silik çizgi
SanmıyorumBende de var o lanet pcos seni çok iyi anlıyoruminşallah sonuç pozitiftir
İlk idrarla yapmıştım daha sonradan yaptım gün içinde onda bişi çıkmadı kafam karışmadı değil ama nedense ilk aydan tutacağını pek düşünmüyorumÇokda geç çıkmamış aslında benim geçen ay değer çok düşüktü diye başlarda çizgi geç beliriyodu seninde ondan mı acaba
Öyle yap canım az daha bekle aslında en doğrusu adet gecikmwsi de istw sabırsıziz bende geven ay ovitrellanin 12 . Günü yaptm iğne etkisi pozitif çıktı sonra si hayal kırıklığı o yüzden bekliycem 14 . Güne kadar
Ay 14 gun surmesi cok kotu moral bozucuBenim 13 Gine kadar sürdü canım 14 gün negatife döndü ama herkesin bünyesi farklı 11. Günde geçenler var etkisi
ay yaptim ve çikmadi üç gün var bata /Bence adet günü gelmeden yapma canım çok stres yapıyor insanı
Aynen canım testlerin ailik çıkınca çok umitlanmisstim hattaAy 14 gun surmesi cok kotu moral bozucu
Umut her zaman var kuzum insallh gorucez pozitifleriben de öyle yapayim umudum ypk ama
Aaa peki nasıl vermek lazım canımKilo çok önemli ama nasıl verdiğinde önemli ben verdiğim ilk ay hamile kalmıştım
Oh maşallah maşallah canım Allah bir daha yaşatmasın sağlıkla nasip etsin inşallah hepimizeYok kuzum şükür 2 doz iğne oldum ben geçti
Cook normal canım burada kiler de kaçıncı denememiz daha çok basindasin stres yapma %15 hamile kalma şansı tam gününde de yapsan denemeye devamKızlar ben aralıkta normal birliktelik ocakta da ovulsyon takibiyle gebelik denedim . Olmadı . Sizce normal mi bu? Ovulasyon testiyle yumurtlamayı tam huldum ve tüm günleri değerlendirdij . Olmayınca bi ümitsizkeltim
Canım ilk dakikalrdan sonra çıktıysa kuruma çizgisi diyorlar adet gecikmeni bekle en güzeli inşallah bebisin seninledieSelam benimde 13 günü yumurtlamanın ilk defa bu ay onu testiyle denedik,dayanamadım idrar testi yaptım sonradan çok hafif bir çizgi çıktı ama güvenemiyorumAşırı derece kasık ağrım var oldum olucam gibi hissediyorum ama hayırlısı