Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo varsa çıkması lazım silikte olsa canım istersen bekle Perşembe yap
Selam benimde 13 günü yumurtlamanın ilk defa bu ay onu testiyle denedik,dayanamadım idrar testi yaptım sonradan çok hafif bir çizgi çıktı ama güvenemiyorum Aşırı derece kasık ağrım var oldum olucam gibi hissediyorum ama hayırlısı

Hangi marka test canım malesef 10dkdan falan sonrası ciddiye alınmıyor

Hangi marka test canım malesef 10dkdan falan sonrası ciddiye alınmıyor
Freclydi sanırım.
Yumurtlama döneminde kahverengi akıntım,mide bulantım oldu zaten ilk kez denedik ovu testini 5 aydır falan düşünüyoruz ama ilk defa bu ay kurallara uydukPcos var bende umutluydum ama bakalım hayırlısı

Bende de var o lanet pcos seni çok iyi anlıyorum inşallah sonuç pozitiftir

Çokda geç çıkmamış aslında benim geçen ay değer çok düşüktü diye başlarda çizgi geç beliriyodu seninde ondan mı acaba
İlk idrarla yapmıştım daha sonradan yaptım gün içinde onda bişi çıkmadı kafam karışmadı değil ama nedense ilk aydan tutacağını pek düşünmüyorum

ben de öyle yapayim umudum ypk ama

Kızlar ben aralıkta normal birliktelik ocakta da ovulsyon takibiyle gebelik denedim . Olmadı . Sizce normal mi bu? Ovulasyon testiyle yumurtlamayı tam huldum ve tüm günleri değerlendirdij . Olmayınca bi ümitsizkeltim

Kızlar ben aralıkta normal birliktelik ocakta da ovulsyon takibiyle gebelik denedim . Olmadı . Sizce normal mi bu? Ovulasyon testiyle yumurtlamayı tam huldum ve tüm günleri değerlendirdij . Olmayınca bi ümitsizkeltim
Cook normal canım burada kiler de kaçıncı denememiz daha çok basindasin stres yapma %15 hamile kalma şansı tam gününde de yapsan denemeye devam

Canım ilk dakikalrdan sonra çıktıysa kuruma çizgisi diyorlar adet gecikmeni bekle en güzeli inşallah bebisin seninledie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…