- 7 Aralık 2022
- 701
- 272
- 30
-
- Konu Sahibi sehribann16
Bilmiyorum ki canım olabilir daha erken di bir iki gün daha bekleyebilirdik bu sefer de küçük olursa yumurta ertesi gün vurdurcamBence seninki erken vurdurdu diye olmadı canım benim aklıma o geldi direk
Ya aslında şöyle bi durum da var benim geçen ay biri 19ken diğeri 15di ikiside çatladı iğne etkisi sürdüğü için şuda olmuş olabilir tam çatladığı zamanı mı değerlendiremediniz acabaBilmiyorum ki canım olabilir daha erken di bir iki gün daha bekleyebilirdik bu sefer de küçük olursa yumurta ertesi gün vurdurcam
Canım ben zaten şehir dışındayım geldim ertesi gün öğlen ignemi oldum o akşamı boş geçin dedi ama biz değerlendirdik ertesi günde tam 36 37 saat sonrasını değerlendirdik hatta ağrım oldi catladigini da anladımYa aslında şöyle bi durum da var benim geçen ay biri 19ken diğeri 15di ikiside çatladı iğne etkisi sürdüğü için şuda olmuş olabilir tam çatladığı zamanı mı değerlendiremediniz acaba
Sonrasında değerlendiriniz mi canımCanım ben zaten şehir dışındayım geldim ertesi gün öğlen ignemi oldum o akşamı boş geçin dedi ama biz değerlendirdik ertesi günde tam 36 37 saat sonrasını değerlendirdik hatta ağrım oldi catladigini da anladım
Anladım canım hani saat falan veriyormuş mı doktor denk getirme anlamında belkiHiç bakmadım canım o test beni çok stres yapıyor tam anlayamıyorum
İğne yapınca da ovulasyon testi yanlış sonuç veriyor belki biliyosundur aşko lh içerdiği için valla dediklerini uyguluyorum doktorun nasip de varsa olur artıkAnladım canım hani saat falan veriyormuş mı doktor denk getirme anlamında belki
Evet cajim üç dört gün ama işte artık görev gibi olduğu için de tutmuyo bence ilişki olucak diye sartlaniyiruz yani eşler de bu sefer stres oluyo ne bekliyoruz kiSonrasında değerlendiriniz mi canım
Canım sen hamilesin sanirim sağlıkla ikerlesin inşallahBilmiyordum canım inşallahhh güzel haberlerini alırız inşallahhh Berat kandili 1 yıllık kaderi yazan mübarek gün güzel dualar edelim inşallah kabul olsun
Bol bol dua edelim birbirimize hiç unutmayalım ben dün gece yasin ve Meryem suresini okuduktan sonra sizlere ve kendime bol dua ettimBilmiyordum canım inşallahhh güzel haberlerini alırız inşallahhh Berat kandili 1 yıllık kaderi yazan mübarek gün güzel dualar edelim inşallah kabul olsun
Evet kafa dağıtmak çok önemli diyetisyenim bana bir öneri de bulundu tam olarak onun ağzından yazıyoru" tecavüze uğrayan kadınların yüksek oranı hamile kalır çünkü başta ölüm korkusu sarar ve fazla adrenalin salgılar sonrasında ölmeyeceğini anladığında rahatlar ve (yanlış değilsem isimlerini karıştırıyorum) seratonin ve endorfin salgılar bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır sizde çatlatma iğnesi zamanı ilişki de beraber korktuğunuz adrenalini yükseltecek bi aktivite yapın ve akşamında da güzel romantik bir yemek yiyip sonrasında ilişki gerçekleştirin ben geçen ay yapamadım bunu eşim işteydi diye bu sefer pazara denk geliyor yapmayı düşünüyorum kesinlikleEvet cajim üç dört gün ama işte artık görev gibi olduğu için de tutmuyo bence ilişki olucak diye sartlaniyiruz yani eşler de bu sefer stres oluyo ne bekliyoruz ki
Eşime bunu söylesem bana adrenalin yaşatmak için deli deli fikirler sunar bacımEvet kafa dağıtmak çok önemli diyetisyenim bana bir öneri de bulundu tam olarak onun ağzından yazıyoru" tecavüze uğrayan kadınların yüksek oranı hamile kalır çünkü başta ölüm korkusu sarar ve fazla adrenalin salgılar sonrasında ölmeyeceğini anladığında rahatlar ve (yanlış değilsem isimlerini karıştırıyorum) seratonin ve endorfin salgılar bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır sizde çatlatma iğnesi zamanı ilişki de beraber korktuğunuz adrenalini yükseltecek bi aktivite yapın ve akşamında da güzel romantik bir yemek yiyip sonrasında ilişki gerçekleştirin ben geçen ay yapamadım bunu eşim işteydi diye bu sefer pazara denk geliyor yapmayı düşünüyorum kesinlikle
Allahım tez vakitte kabul etsin inşallahhhBol bol dua edelim birbirimize hiç unutmayalım ben dün gece yasin ve Meryem suresini okuduktan sonra sizlere ve kendime bol dua ettim
Allah razı olsun .. Rabbim bu ay sizinde güzel haberlerinizi almayı nasip etsin yok kullanmadım ben doğrusu beklentim düşmüştü iyice çünkü ovülasyonla yapıyordum gene de hamile kalamıyorum kesinlikle kaderimizde hangi gün varsa o gün oluyor ya erken gebelik testi yaptım hatta negatif çıktı onda ama bir gün geçikti normal test yaptım silik çizgi çıktı dün kan verdim falan tabi daha doktora gitmedim inşallah saglıklı bir gebeliktir.C
Canım sen hamilesin sanirim sağlıkla ikerlesin inşallahbize de dua et sen iğne kullandın mi neler yaptın
Ayy ne güzel kız benimki de ne gerek var boşver diyoEşime bunu söylesem bana adrenalin yaşatmak için deli deli fikirler sunar bacımbende hiç adrenalin sevmem bqkwlim rahat olmaya calisicam artık sen yap ama ise yarayacak mı bakalım
Eşime bunu söylesem bana adrenalin yaşatmak için deli deli fikirler sunar bacımbende hiç adrenalin sevmem bqkwlim rahat olmaya calisicam artık sen yap ama ise yarayacak mı bakalım
Aminnn canım benimAllahım tez vakitte kabul etsin inşallahhh
İnşallah canım demekki nasibi bı gune imiş bize de nasip etsin rabbim bu duyguyu tatmayi inşallah ne kadar süredir deniyirsunuz cnm ovulasyon bende çok denedim baktım olmuyo biraktim ovuyuAllah razı olsun .. Rabbim bu ay sizinde güzel haberlerinizi almayı nasip etsin yok kullanmadım ben doğrusu beklentim düşmüştü iyice çünkü ovülasyonla yapıyordum gene de hamile kalamıyorum kesinlikle kaderimizde hangi gün varsa o gün oluyor ya erken gebelik testi yaptım hatta negatif çıktı onda ama bir gün geçikti normal test yaptım silik çizgi çıktı dün kan verdim falan tabi daha doktora gitmedim inşallah saglıklı bir gebeliktir.
Klasik erkekler işte benim ki adrenalin sever ondanAyy ne güzel kız benimki de ne gerek var boşver diyo
Taktik tutarsa sende kullanırsın artıkKlasik erkekler işte benim ki adrenalin sever ondan