Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ki canım olabilir daha erken di bir iki gün daha bekleyebilirdik bu sefer de küçük olursa yumurta ertesi gün vurdurcam
Ya aslında şöyle bi durum da var benim geçen ay biri 19ken diğeri 15di ikiside çatladı iğne etkisi sürdüğü için şuda olmuş olabilir tam çatladığı zamanı mı değerlendiremediniz acaba

Ya aslında şöyle bi durum da var benim geçen ay biri 19ken diğeri 15di ikiside çatladı iğne etkisi sürdüğü için şuda olmuş olabilir tam çatladığı zamanı mı değerlendiremediniz acaba
Canım ben zaten şehir dışındayım geldim ertesi gün öğlen ignemi oldum o akşamı boş geçin dedi ama biz değerlendirdik ertesi günde tam 36 37 saat sonrasını değerlendirdik hatta ağrım oldi catladigini da anladım

Bilmiyordum canım inşallahhh güzel haberlerini alırız inşallahhh Berat kandili 1 yıllık kaderi yazan mübarek gün güzel dualar edelim inşallah kabul olsun

Bilmiyordum canım inşallahhh güzel haberlerini alırız inşallahhh Berat kandili 1 yıllık kaderi yazan mübarek gün güzel dualar edelim inşallah kabul olsun
Bol bol dua edelim birbirimize hiç unutmayalım ben dün gece yasin ve Meryem suresini okuduktan sonra sizlere ve kendime bol dua ettim

Evet cajim üç dört gün ama işte artık görev gibi olduğu için de tutmuyo bence ilişki olucak diye sartlaniyiruz yani eşler de bu sefer stres oluyo ne bekliyoruz ki
Evet kafa dağıtmak çok önemli diyetisyenim bana bir öneri de bulundu tam olarak onun ağzından yazıyoru" tecavüze uğrayan kadınların yüksek oranı hamile kalır çünkü başta ölüm korkusu sarar ve fazla adrenalin salgılar sonrasında ölmeyeceğini anladığında rahatlar ve (yanlış değilsem isimlerini karıştırıyorum) seratonin ve endorfin salgılar bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır sizde çatlatma iğnesi zamanı ilişki de beraber korktuğunuz adrenalini yükseltecek bi aktivite yapın ve akşamında da güzel romantik bir yemek yiyip sonrasında ilişki gerçekleştirin ben geçen ay yapamadım bunu eşim işteydi diye bu sefer pazara denk geliyor yapmayı düşünüyorum kesinlikle

Eşime bunu söylesem bana adrenalin yaşatmak için deli deli fikirler sunar bacım bende hiç adrenalin sevmem bqkwlim rahat olmaya calisicam artık sen yap ama ise yarayacak mı bakalım

C

Canım sen hamilesin sanirim sağlıkla ikerlesin inşallah bize de dua et sen iğne kullandın mi neler yaptın
Allah razı olsun .. Rabbim bu ay sizinde güzel haberlerinizi almayı nasip etsin yok kullanmadım ben doğrusu beklentim düşmüştü iyice çünkü ovülasyonla yapıyordum gene de hamile kalamıyorum kesinlikle kaderimizde hangi gün varsa o gün oluyor ya erken gebelik testi yaptım hatta negatif çıktı onda ama bir gün geçikti normal test yaptım silik çizgi çıktı dün kan verdim falan tabi daha doktora gitmedim inşallah saglıklı bir gebeliktir.

İnşallah canım demekki nasibi bı gune imiş bize de nasip etsin rabbim bu duyguyu tatmayi inşallah ne kadar süredir deniyirsunuz cnm ovulasyon bende çok denedim baktım olmuyo biraktim ovuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…