Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım demekki nasibi bı gune imiş bize de nasip etsin rabbim bu duyguyu tatmayi inşallah ne kadar süredir deniyirsunuz cnm ovulasyon bende çok denedim baktım olmuyo biraktim ovuyu
Kesinlikle 8 ay olacak sanırım innovita markasını çok sevdim ama bilmiyorum belki o marka deneyebilirsin inşallah tez vakittir kaderinizde yatan gün

selam kızlar yumurtlama tabikini ben takvimle yapıyorum yumurtlama 29 ocak gösteriyor ama o gün hiç akıntım falan olmadı . bu ay kendim akıntı ile takip ettim . şunu sormak istiyoum akıntı olunca yumurtlama oluyor mu benim akıntım 25-26-27 günleri oldu o gün müyumurtladım yoksa bilmiyorum

Takvime göre baz alma bence çünkü kişiden kişiye değişebiliyor bi doktorun videosunda akıntı yumurta büyüdüğü için olurmuş büyük ihtimalle çatlamıştır ovulasyon testi ile takip etmen daha sağlıklı sonuç verir

Akıntı takibi daha önemli o gün yumurta yerinde çıktığında spermler kolay ulaşsın diye o salgıyı oluştururmuş akıntı olması önemli yani döllenme videoları izledim doktorların videoları falan izledim mantıklı o mesela 25/26/27 dediğin günler adet gününden başlayıp saydığında kaçıncı güne geliyor

10 11 12.günlere denk geliyor takvime göre önceki aylarda da 13.12.günlerde yumurtam olmuş

Merhaba sat17 subat benide eklerseniz cok sevinirim 03 subatta pik gordum degerlendirdim 9 subatta testim koyulasmaya basladi anlam veremedim alttaki fotoda hersey daha detayli yardimci olursaniz cok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20240210_224103.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…